❤️

Kvällsdopp med min fina efter en kort jobbdag och träning. 

8 juni

Vilka hetiska dagar det har varit den senaste veckan. Som ni kan se nedan så hade vi det fruktansvärt bra på Summerburst i Göteborg. Började lite ostadigt med att vi fick hjälpa en gammal tant vars bil hade pajat. När vi sedan styrde bilen mot göteborg, full med alkohol och 6 tjejer så kändes det så bra. Mycket människor, musik, fint väder, dricka och mycket annat. Helgen var helt fantastisk.
 
Har även hunnit med personalfest i torsdags. Temat var huvudbonad och alla var så fina. Rolig förfest med de bästa arbetskamraterna man kan tänka sig och fruktansvärt god mat på wärkstan där vi sedan dansade så fötterna värkte.
 
I helgen körde vi på avkoppling. Styrde bilen mot Halmstad och för en gång skull var det faktiskt fin väder när vi var där. Har aldrig hänt på två år. Så vi har legat i solen, varit ute och gått, druckit skumpa på stranden och bara haft det sjukt gött.
 
Idag firade syster som tagit examen med god mat och gott sällskap. Är så glad för hennes skull att allting äntligen är klart och att hon nu får njuta lite.
 
 
SUMMERBURST 2014RSS 2.0