tjugoförsta december

Helgen blev inte riktigt vad jag hade önskat. Hela fredagen snorade vi ikapp på jobbet. Blev därför en väldigt lugn kväll, blev bjudna på middag och Daniels föräldrar sedan blev det bums i sängen. 

Försökte göra något vettigt av lördagen, trots förkylning from hell. Hämtade en julgran i diö, städade huset och sen blev det en liten runda till mamma och pappa innan jag däckade i sängen vid 21, typ. 

Vaknade upp mindre snorig, men med huvudvärk. Firade fjärde advent med frukost på sängen. Pyntade julgranen, åkte en sväng till Ikea och åt lunch, målade/spacklade lite på ovanvåningen och på kvällen gjorde vi riktig lyxmiddag, planka. Mmhm, så gott och så enkelt att göra hemma! 

Nu ligger jag i sängen och väntar på att få gå och lägga mig. Daniel har sina killar här och kollar på fotboll. 


sjuttonde december

Här sitter jag och funderar på vad jag vill plugga nästa termin. Jag är snart klar med min andra kurs, grundkurs om djurskydd, och även om det har varit tufft och jobbigt så vill jag fortsätta. Utan att låta töntig så känner jag mig bra och duktig när jag läser kurser. Å andra sidan tar det också mycket av min fritid, den lilla fritid jag har efter jobbet. Får suga på karamellen till imorgon.
 
Ikväll är jag ensam hemma, skjutsade ut Daniel och hans arbetskompisar till golfbanan för julfest. Ligger redan nerbäddad i sängen med en film igång. Ganska skönt att ha en ensam kväll faktiskt. Ska åka och hämta dem igen om några timmar. (Bästa flickvännen!)
 
Annars har det varit bra dagar sedan sist. Glenn och Erika var här förra onsdagen och jag och Daniel fick massage/koppning av Glenn och efter det bjöd vi dem på mat. I fredags åkte jag och Daniel till stockholm. Tanken var att vi skulle möta Martina och Oscar på Centralstationen, men tåget var 2 timmar sent, en unge spydde på tåget och tåget före oss hade tekniska problem. Inte riktigt hur vi ville att vår resa skulle börja. När vi kom fram gick vi till hotellet och lämnade av våra saker. Sedan gick vi till köttbaren och åt godaste burgaren!
 
Tidig lördag började med hotellfrukost, sedan strosade vi runt och  var i gamla stan och tittade på när soldaterna bytte av varandra, sedan blev det massa shopping i flera timmar. En paus för att sätta oss på en pub och dricka öl och titta på fotboll, sedan åt vi på founduebaren. Det var det godaste jag ätit på väääldigt länge och kan varmt rekommendera detta till alla som åker till Stockholm. Lite drinkar senare och sedan gick vi och la oss.
 
Söndagen blev ännu tidigare frukost, mer shopping, åt på tacobaren och sedan satte vi oss på tåget hem. Som gick mycket smidigare än dit. Kom hem till minusgrader och igenfrusen bil. Tog oss säkert 15 minuter innan vi kunde få upp dörrarna på bilden och åka iväg.
 
Veckan har varit väldig lugn och fin. Julmys med mina tjejer i måndags , PT-träning hos Erika och nya naglar. Ser fram emot en lugn helg. 
åttonde december

Här ekar det tomt. 
 
Det har varit två galna veckor. Jag har jobbat för två heltidstjänster, pluggat som ett as och handskats med vårt galet storslagna outlet. Det har varit så sjukt hetiskt och jag har jobbat flera kvällar fram till 23, men HERREGUD vad vi har levererat. Vilma och jag, bästa!!
 
När vi öppnade butiken förra fredagen så var det folk som köade och väntade utanför på att få komma in. Det vi sålde under den dagen, trodde inte chefen vi skulle kunna sälja på 3 veckor. Det är ett bra resultat. Klapp på axeln. Förstår inte att vi har byggt upp allt detta helt själva. Hela veckan har det varit fullsmockat med folk och fortfarande är det alltid rörelse i butiken. Det är så himla kul att se och att göra för lilla älmhult! Även om det krävde jobb 12 dagar i rad.
 
Hemma har vi hunnit fira både första och andra advent med mysiga frukostar. En runda till ullared med Daniel, Ida och Eldin, symöte med tjejerna, byggt balkar på ovanvåningen, middag och drinkar hos Daniels jobbarkompis, en superdrinkkväll med mina brudar, ett besök på fröjd, PT-träning och så vidare. 
 
Det enda jag kan se fram emot just nu är vår helg i Stockholm. På fredag tågar vi upp och har en hel helg med massor av kul framför oss. Då ska jag njuta av att vara ledig, på riktigt.
Titta denna fina stjärna min man har gjort! 😍

 
På återseende!
RSS 2.0