12 januari

Ännu en helg har passerat.

 
Började helgen med att bli bortbjudna till Johanna och Robin. Där bjöds vi på supergod musselsoppa. För förstag gången i  mitt liv har jag ätit musslor och jag gillade det. Hur konstigt låter inte det? Jag som annars aldrig provat något nytt och något som ser läskigt ut. Jag gjorde det och det är jag glad för så gott som det var. Olyckligtvis var det en rackans mussla som gjorde mig dålig, men lite kräkfest var det värt. För första gången i mitt liv jag någonsin blir dålig av mat. 


Efter väldigt lite sömn vaknade vi upp till en trött lördag. Inte många knop de gick i och jag vilade mest bort hela dagen. Tyckte det var mysigt att. vakna upp till massor av snö, men det varade inte så länge. Daniel fixade iordning vår fina trappa som nu inte är långt ifrån klar. Är så galet nöjd och den är så fin!  Martina kom en stund på kvällen, vi gjorde sushi och kollade på film. 


På söndag tog vi tag i lite mer. Daniels pappa kom över och hjälpte oss att fixa iordning lite i tvättstugan. Städ och stök hela dagen lång och på kvällen kunde vi bocka av att jympapass. Det kändes skönt att äntligen kunna röra sig efter träningsvärk från helvetet.


Idag hade jag lyckan att sluta klockan 4. Pappa kom hit och jag klippte honom. Nu har jag krupit ner i sängen och kollar på film. Det är så skönt. Min kropp behöver detta.Här är resultatet av vår trappa. Lite mindre detaljer kvar, men i övrigt färdig.nytt år

Idag kände jag var en bra dag för göra av med lite energi. Det är nytt år och alla verkar ha något form av löfte att de ska motionera mera. Det var fullt med folk trots ganska sent på kvällen. Var iallafall där en timma med syster min och efter det hade jag tydligen lite energi över. Sprang Ringvägen bort mot skolan och tillbaka och det visade sig bara 3 km. Lagom bra start. 


Nu vill jag bara lyckas att röra på mig ett par gånger i veckan. Man mår ju faktiskt så mycket bättre av det. Även om man för stunden bara vill dö.


Imorgon tar vi nya tag, om jag kommer ur sängen. Snart är det helg! 

Här ser jag glad ut, men bakom leendet ville jag bara dö. Dö dö dö för att träna är jobbigt. 

8 januari 2015

Hej 2015 och alla där ute.

 

Nu var det ett tag sedan det var aktivitet här, igen. Tappar flowet ibland, men antar att det har varit mycket nu.

 

Vi hade lite bråttom med att färdigställa det sista i huset för att kunna fira jul och nyår på ljungvägen. Vi klarade det och snart är vi klara på hela nedervåningen. Fortfarande lite smålister och sådant kvar, men också sånt som ingen tänker på.

 

 Julen började fint med ledighet från 23-28 december. Det blev en hel del städande och fixande inför julen. På självaste julafton åkte vi först hem till pappa, åt lutfisk och kollade på kalle anka. Sedan åkte vi hem till oss igen och där åt vi ännu mer mat och hade det trevlig. Julklapparna fick stå för större delen av underhållningen.

 

På juldagen kom mina föräldrar över och ännu en gång åt vi julmat med en liten twist. Vi kollade på film och hade det mysigt ihop. På kvällen svirade vi om och åkte på fest. En kväll på Speak easy och jag hade väldigt roligt!  Cyklade hem i 10 minus grader och tvingades bära upp min cykel för trapporna i viadukten. En bra kväll.

 

Vaknade, var trött, sov lite till och så fortsatte dagen. På kvällen var vi bortbjudna till Anders och Kristine där ytterligare julfirande väntade. Träffade de små härliga liven och hade det mysigt.

 

Resten av dagarna där emellen är lite suddiga. De var lata och härliga dagar. Vi tog det lugnt och gjorde egentligen ingenting. Ett besök i Växjö hann vi med innan ledigheten var över.

 

 

Jobbade måndag och tisdag och sedan väntade ytterligare 5 dagars ledighet. På nyår kom daniels kompisar och deras flickvänner till oss. Vi bjöd på tre rätters middag och tiden bara sprang förbi. Firade in det nya året tillsammans och kom i sängs vid halv fyra tiden. En väldigt trevlig kväll.

 

Året började med sjukdom för både mig och daniel. Det tog vi oss igenom och nu är året i gång normalt. Inga ledigadagar eller längre ledighet. Det enda vi har att se framemot i ledig väg är London. Det ska bli så roligt! 

 

En liten bildbomb!

RSS 2.0