7 juni 2015

Vilken besvikelse vädret har varit denna helgen. Det skulle vara varmt och soligt både lördag och söndag. Har förvisso varit något varmare än tidigare, men det har blåst som fanken och solen hittade fram någon timme på lördagen bara. 

Men en ganska skön helg trots allt. På söndagen vaknade vi och körde hem lite grejer till pappa. Jag trimmade gräset och Daniel började att gjuta vår trappa i slänten. 

Ett trappsteg av sex klara. Det går framåt. 

Idag är det måndag igen. Ligger redan i sängen efter en såndär stressdag på jobbet. Har lagat fläskpannkaka i paleostyle. Blev faktiskt godare än tänkt. Kanske kommer det inte vara så svårt att skippa all dålig mat. Tur vi båda äter samma sak, svårare att fuska då🙊

Nu ska vi fortsätta kolla på under the dome. Bra serie för er som inte hittat något bra ännu. 

Godnatt då!


6 juni 2015

Hej!
 
Igår var en väldigt glad dag, men också ganska sorglig.
 
Startade dagen med bootcamp. Det var tufft, men vi peppade varandra och denna gången dunkade vi musik så 45 minuter gick väldigt snabbt. Inte så smärtfritt dock.
 
Stämplade in på jobbet med en minut tillgodo. Det var Sabina och Tovas sista dagen på IKEA Hemma. Därav det sorgliga. Kommer bli så tomt utan er två mina tjejer, era tokigheter och allt galet ni håller på med. Jag och Elin får hålla ställningarna i fortsättningen. 
 
På kvällen var det dags för personalfest, årliga sommarfesten. Jag och Elin åkte hit efter jobbet vid 16. Hann göra oss iordning lite innnan Sören och Joakim kom och sen kom resten av våra yra höns. Vi njöt av den fina kvällssolen ute på altanen, drack cider och sedan begav vi oss till festen med AW-tema. Bjöds på lite snittar, liveuppträde, lite dans, biljard och mycket bilder. Det var en trevlig kväll, men begav oss hemåt ganska tidigt.
 
Hade två fina nattgäster över här och efter lite nattamat somnade vi gott.
 
Idag har det varit ganska fint väder.  Nationaldagen, dagen till ära. Åkte och storhandlade. Känns vuxet att köra runt på en stor vagn istället för den lilla korgen vi normalt sett brukar använda. Haha. Kom hem och klippte Daniel ute på altanen och njöt av solens strålar. Vid 15 åkte vi hem till Johanna och Robin där födelsedagsfirande väntade. Gofika och grillat till mat. Så fint så!
 
Nu sitter jag instängd på mitt lilla kontor och pysslar lite. Daniel har killarna över för fotbollskväll, så jag ska snart bege mig till mamma och pappa för lite mollemys.
 
Ha en fin lördag ni alla där ute.
 

Bjuder på lite bilder. Eftersom jag är så fruktansvärt dålig på att ta bilder har jag fått printa lite snapchats istället. Tack mina fina tjejer och kollegor för en kul kväll! 
 

4 juni

Wow! Helgen och denna veckan har gått alldeles för fort. 

Fick kompa lite i fredags och styrde bilen mot Göteborg. Jag, Martina och Daniel. Kom fram runt 7 tiden och vi gjorde oss lite hemmastadda hos Oscar. Blev bjuda på en supergod köttfärspaj och sedan spelade vi spel och drack lite alkohol till det. 

På lördagen åkte vi till nordstan och powershoppade i två timmar. Åkte vidare till andra Långgatan där det var fullt ös. Musik, människor och öppna barer längst hela gatan. Uppehåll nästan hela kvällen. Så skönt. Åkte hem, tog en powernap och gjorde oss sedan iordning för att äta tapas på manana. Första gången för mig. Drack också de godaste mojitosarna. Åkte vidare för att göra ännu en första gång-grej. Shuffleboard. Jag var sämst och det gick så jävla dåligt, men kul var det! Åkte hem och sov ut. 

Upp tidigt på söndagen. Kom på lite spontant att åka till Ullared skulle vara en bra idé på hemvägen. Så först stannade vi i Falkenberg och gick på fynda och sen styrde vi mot Ullared. Fyra tusen fattigare blev vi. På kvällen åkte jag hem till mamma och pappa och firade mors dag med söndagsmiddag. 

Veckan har varit ganska lugn. Kvällsjobb i måndags, bootcamp och symöte med tjejerna i tisdags, igår blev det storstädning i huset och idag har vi firat Robins födelsedag med frisbeegolf i parken och sedan korvgrillning på det. Supermysigt!!

Imorgon taggar vi inför personalfest. Wooop!!
RSS 2.0