28 maj 2015

Två kvällar i rad har spenderats på jobbet. Skönt med sovmorgon, trots tidigt bootcamp på morgonen. Idag väcktes jag dessutom av att en man kan knackade på dörren och ville leverera lite lecablock. 

Igår gjorde jag daimpannacotta till mina fina kollegor på jobbet. Var uppskattat! Första gången jag gjorde den varianten och den var minst lika god som min favorit, vit chokladpannacotta. Blir nog fler varianter av pannacotta, så enkelt och gott att göra. 

Ikväll ska jag packa. Imorgon efter jobbet lämnar vi hultet för en helg i Göteborg. Inte summerburst för vår del, men en hel del annat mysigt väntar oss!



26 maj 2015

Mina ben är skakiga och kroppen är trött. Jag är så inte van vid att träna längre. Förhoppningsvis tar min kropp åt sig träningen och att det någon dag ska kännas lite enklare och lite bättre. 

Har från och med nu bestämt att godis och andra sötsaker numera inte ska ingå i min kost, som den har gjort under en alldeles för lång tid. Kommer bli fett jävla jobbigt, men det ska gå!

Ikväll var vi på bio. Trevligt folk! Kan rekommendera den, satt med ett leende på läpparna under hela filmens gång. Handlar om ett gäng somalier i Borlänge som för första gången i sitt liv varit på is och ska spela VM i bandy! Kanske inte direkt en biofilm, men absolut sevärd från soffan en kväll om inte annat. 

Ha en fin kväll mina vänner. 


25 maj 2015

Känns skönt att den värsta dagen på veckan är över. Måndag är och kommer alltid att vara en dag som är något ångestfylld. Nu går det bara åt rätt håll. 

En timmes mysig och skön kvällspromenad fick avsluta dagen. 

Imorgon laddar vi upp för en ny dag, börjar med morgonträning!


my love



Han som alltid finns där. Även när jag är trött och sur. Han som alltid gör allt för att jag ska vara glad. Den bästa människan i världen punkt. 

24 maj 2015

Så var ännu en helg över. 

Har njutit för fulla muggar och det känns så bra. 

I fredags efter jobbet hade grannen samlat ihop lite virke och tänt en mysig brasa. Vi satt där och njöt av värmen, grillade krov, drack öl och bara pratade strunt. 

I lördags vaknade vi tidigt och till blåst. Åkte en sväng till jem och fix och sedan hem igen. En lugn och skön förmiddag. Daniel åkte och spelade match och jag gjorde mig iordning för elins överraskningsparty! Vi åt god mat, dansade limbo och hade det trevligt. När det var dags för hemfärd kom världens snällaste d och hämtade mig med cykel och hade packat vantar och mössa med sig. Min lilla älskling.  

Idag vaknade vi till sol istället. Drog fram våra redskap och fortsatte gjutandet. Okej, Daniel fick göra det tunga arbetet och jag gjorde mest lite olika hittepå jobb som passar mig. Martina var här en runda också, vi solade och åt carbonara. En väldigt skön dag. Välbehövlig. 

Även om det tar emot att helgen är slut så känns det okej. Jag har ju trots allt en helg i Göteborg att se fram emot nästa vecka. 








21 maj 2015




Efter jobbet idag satte vi igång och började gjuta lite till. Nu börjar det hända lite greker i vår trädgård. Känns bra. Blir bara mer och mer spänd på hur detta kommer att se ut!

Skön dag för övrigt. Solen har tittat fram lite idag och vi blev bjudna på hamburgare till lunch på jobbet. Ganska lyxigt!

Imorgon blir det tidigt, bootcamp och sen är det äntligen helg! Ska njuta så mycket denna helgen. 

20 maj 2015

Hej allihopa! 

Äntligen är jag på banan igen efter två dagars sprängande huvudvärk. Ni som känner mig vet att jag aldrig är hemma från jobbet, men igår gick det inte. Övervägde ändå om jag skulle till jobbet eller inte, men efter lång tid osbelutsamhet kom jag fram till att det nog var bäst för alla om jag var hemma. 

I måndags började bootcampet. Så sjukt taggad och hade träningsvärk direkt efter passet. (Sjukaste! Och det var ändå bara ett fystest för att se hur (o)tränade vi är). Ledig resten av dagen, åkte till IKEA med mamma och gick en sväng. Sedan kom den förbannade huvudvärken. Åkte på symöte hos Josefin med mina fina tjejer. 

I tisdags var jag som sagt hemma från jobbet. Var vaken cirka 1% av den dagen. Knäppt vad lite huvudvärk kan förstöra dagen. Blev iallfall normal i huvudet vid 17 tiden men då var jag ändå så slut att jag hade kunnat sova resten av kvällen. 

Idag var det andra dagen på bootcampet. Ännu jobbigare än i måndags och värre kommer det att bli. Träningsvärken i mina lår leker man inte med! Kul att se så många kämpa för samma sak. 

11 timmar på jobbet idag har satt sina spår. Är redo för sängen nu! Lär somna gott. 

Ha de fint!


17 maj 2015

Den här helgen har minsann flugit förbi! Torsdagen som var en röd dag spenderades på jobbet. Det var en väldigt skön och lugn dag för alla. 

Ledig fredag och för en gång skull var både jag och Daniel lediga samtidigt en vardag. Det var soligt och vi var uppe med tuppen. Redan kvart över 7 var vi på väg mot återvinningscentralen för att slänga skräp och sedan började jakten på grus. Då det var klämdag insåg vi ganska snabbt att vi fick ge upp. Åkte hem, klippte gräs och fixade sedan la vi oss platt på altanen och solade. Oscar kom hit och vi åt mat, åt
glass på torget och hade det bara allmänt gött. Kollade på hallaryd-virestad på kvällen tills solen gick ner. 

Jobb på lördagen igen och direkt efter åkte vi hem till mamma och pappa där det var fullt 50 årskalas på gång! Hela släkten samlade och några till. Mat och mat och mat. Så mysigt att träffa alla igen. 

Äntligen är jobbhelgen över. Började dagen med lite mollegos innan jobbet.  Vi har grillat fläskfilé och gjort hemmagjorda vitlöksbröd också. Får passa på nu, för imorgon börjar bootcamp. Tre dagar i veckan, 6 veckor, 06:30-07:15. Jag undrar hur det här kommer att sluta. 













trädgård









Skrev tidigare att största fokus just ni är vår trädgård. Bilderna kommer lite i oordning, men än så länge har vi sågat ner de tre stora björkarna, tagit bort alla växter i slänten och har grävt en grund och grävt ut där trappan kommer att hamna. 

Tanken är att vi ska bygga en liten mur ner till och höja hela slänten. Sedan ska vi fylla på med dekorsten i tonerna svart, grått och lite vitt. Några få snygga, mindre träd kommer att få pryda slänten. Samt lite snygga spotlights och lampor. Allt för att hålla det enkelt då ingen av oss har gröna fingrar och tycker om att hålla på och påta i trädgården. 

Ska bli så roligt att se hur det här artar sig. Hoppas ni också tycker det. Lovar att jag ska uppdatera er!

Nu är det dags för kvällsmat efter en lång dag på jobbet!

Ciao!

helsingborg










Lite bilder från helgens bravader hos vår fina matilda i helsingborg. Vi styrde bilen mot Skåne klockan 15 och när vi var framme drack vi asti och hade det mysigt. Vid halv 19 var vi och åt på timjan och tång, efter världens regnrusk som vi sprang igenom. 

Efter god mat förfestade vi lite och vid 12 slaget tog vi taxi in till stan och partajade natten lång. 

Somnade vid halv 5 och vaknade alldeles för tidigt. Jag var död och skulle förbli det resten av dagen. Sov hela bilresan, hela kvällen, var uppe och åt och gick en runda och sen sov lite till. Hade så kul och det var verkligen värt det. 

Tack mina underbara och fina vänner. Ni är de bästa man kan tänka dig!



12 maj 2015 UPDATE!!!

Vad tappra ni är som fortfarande kikar in hit och hoppas på att jag ska  ha skrivit ett inlägg. Det värmer mitt lilla 21 åriga hjärta.
 
12 januari skrev jag mitt senaste inlägg, det är alltså exakt fyra månader sedan idag. Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, för det är så mycket jag har missat att skriva på fyra månader. Jag vill berätta så mycket, men jag orkar inte ta det från början.
 
MEN jag har iallfall varit i London. Druckit massa öl, shoppat och umgåtts med bästa familjen schölin. Det är något jag kommer att leva på ganska länge. Mamma har fyllt 50 och min syster har också fyllt år. Ja ni hör ju, detta är ändå inte allt.
 
På husfronten då? Ja, jag vet inte ens vad vi har gjort i huset på fyra månader. Det känns som att vi har kommit så pass mycket i ordning att det känns som hemma. I princip är hela nedervåningen klar och vi är nu ute och arbetar i vår (inte ännu) fina trädgård. Vi har arbetat hårt för att ta bort mossan i gräset, sågat ner alla våra tre björkar och tja, rivit bort hela slänten för en ganska stor remake. Dragit och kämat med rötter som är de största jag någonsin sett och spaden har varit min bästa vän genom hela detta. Jag har till och med planterat i min egen trädgård. Jordgubbar, smultron, morötter, basilika och mynta. Hoppas, hoppas det kommer upp en och en annan ätbar sak i den rabatten.
 
En dag ska jag visa er bilder, bilder i massor. Det är ju så tråkigt att börja skriva igen efter att ha missat så mycket. Vet inte vad jag ska börja, men detta inlägg är en start iallfall. Hoppas att jag nu inte längre ska ta dessa långa pauser. För jag vill berätta för er! 
 
Nu väntar baconrullad kycklingfilé, mums!
 
Ps. 10 veckor till semester. WOOP!
RSS 2.0