tjugosjätte november

Det har blivit mycket övertid denna vecka och mer kommer det att bli! Hela veckan har gått åt att förbereda butiken och göra den fin inför vår öppning imorgon. Känns galet att dagen är kommen, som vi kämpat med att få iordning på lokalen. Så spännande det ska bli imorgon 👏🏼

Annars har det inte hänt så mycket denna veckan. Har fått lägga det mesta åt sidan nu. Plugg, träning och huset. Idag tog jag iallafall tag i husbiten och har städar och satt upp julstjärnorna. Daniel har målat våra balkar till ovanvåningen, kommer bli så fett!! 




tjugoandra november

Den här helgen har varit händelserik, minst sagt. 

I fredags efter jobbet åkte jag och Daniel hem till Ida och eldin för Tacos och idol. En riktig fredag. 

I lördags ställde jag klockan på 8 och var uppe och fixade blöjtårta. Vid 10 var vi hos Ida igen och fixade inför hennes babyshower. Så överraskad! Vi hade det så bra och mysigt och vi började först med en lång brunch, följt av lekar och presentöppning och sedan lite fika på det. Vi vad där i säkert 5 timmar och tiden gick så fort med så trevligt sällskap. 
 
Efter babyshowern åkte jag och Vilma till byn för att hänga upp vår reklamskylt. Nu är det inte många dagar kvar, på fredag slår vi upp portarna!! Efter att vi brottats med skylten åkte jag hem till mamma och pappa en runda. Lite temys och så, sedan begav jag mig vidare till Julia tillsammans med Sophie. Vi åt hämtmat, drack vin och pratade. 

På kvällen började det snöa också och på söndagsmorgonen vaknade vi upp till 14 cm snö. Det var så fint ute och solen lyste så vi tog en promenad i skogen. Den höga snön gjorde att det nästan blev ett träningspass för benen. Vi skottade uppfarten och drack varm chokladmjölk. Hann en sväng till IKEA för att köpa ett vitrinskåp som vi ska ha på ovanvåningen. STOCKHOLM blev det och jag tror det kommer bli så fint!!

Vid halv 2 styrde vi bilen mot Växjö för hungergames-bio och indisk mat med Ida och eldin. Mums!

Nu ligger vi resan nerbäddade i sängen och klockan är 9. Hallå pensionärer!












artonde november

Idag är en dag jag använde all min kreativitet på jobbet. Min ork och lust i kroppen är som bortblåst. Har suttit med datorn och försökt att plugga, men slutar alltid med att jag tar upp mobilen och börjar spela candy crush. Som tur väl är har jag till 27 november på mig att hitta min motivation för då ska arbetet in. 
 
Igår var jag och Vilma och tränade på gruppträningen hos Erika Personal Training. OH MY GOD. Jag har nog aldrig svettats såhär mycket i mitt liv och det är helt galet vad träning gör med ens kropp. Under träningen känner man sig stark, efteråt är man som världens spagetti och tillslut känner man sig stark igen. Så idag tog jag välförtjänt vila från träningen.
 
Ikväll är jag hemma själv, har lagat kyckling och ris som jag snart ska avnjuta i min ensamhet. 
 
Här kommer lite bilder från vad vi har hittat på på jobbet idag!






 Snart öppnar vår outlet! 👏🏼🌸

sextonde november

Ligger utslagen på soffan efter ett stört jobbigt power hour-pass. Skön känsla när svetten bara dryper längs hela ansiktet. Kul att alltid ha någon på plats som man känner och kan svettas ihop det, det gillar jag. 

Lax och sallad till kvällsmat, lite ph och nu kollar vi på Catch me if you can. Väntar på att klockan ska bli lite mer så jag snart kan gå och lägga mig utan att känna mig som en tant. 


Kanske har ni sett denna bild cirkulera på instagram och Facebook! Missa för tusan inte vår outlet. Massor av fina barnkläder till superbilligt pris. För evenemang kan ni söka på MAXOMORRA outlet barnkläder på Facebook! Gå med och dela gärna med alla dina vänner. 

Jag hoppas vi ses där nästa fredag. ☺️

femtonde november

Denna helgen har varit så skön. Jag brukar normalt sett vara ganska stressad på helgen, vill göra saker och verkligen ta vara på helgen. Denna helgen släppte jag stressen och igår gjorde vi bara det vi behövde. Började med en runda i byn, fixade naglarna och när jag kom hem var badtunnan redo att hoppa i. Grannen hade fyllt 70 och hyrt en badtunna som vi fick låna lite. Njöt av värmen i 20 minuter innan regnet öste ner, men det gjorde inget. 

Vi gick in, duschade och sedan la vi oss på soffan och kollade på film. När klockan blev tre åkte jag och hämtade Ida och vi körde till Växjö för lite snabb shopping, mat och bio. En så mysig lördag!

Var hemma vid halv 12, la mig i sängen och kollade svenska Hollywoodfruarna och somnade vid 1.

Idag låg vi och drog oss i sängen ända till 11, så inte likt mig, men körde på samma slappespår idag också.  Vi har börjat med ett långkok, fläsklägg som vi ska avnjuta om en halvtimma. Har passat på att städa lite innan dess också, rensat bland kläder och sånt som behövs göras ibland. 

Ikväll ska jag hem till mamma och pappa en liten stund och ikväll ska vi träna skivstång maxa, ska bli spännande! 



fredag trettonde november tvåtusenfemton


Det som händer i vår värld är helt kaotiskt och fullkomligt galet. Igår var det fredagen den 13 november. En dag där alla förväntar sig att de ska ha otur och så händer detta. Så långt ifrån vad man kan tänka sig ska kunna hända i verkliga livet. Vår värld är sjuk, mörk och dyster. 

❤️

12 november 2015

Imorgon är det fredag! Så skönt det ska bli att ta helg. Alltså, det finns inget som beskriver den känslan att inte jobba kvällar och helger. Visste inte om jag skulle tycka det var jobbigt att börja tidigt varje dag och inte ha sovmorgon. Det är det bästa som hänt mig, nästan iallafall. ☺️ 

Ikväll har jag tränat skivstång step och lagad fläskfilégryta med ädelost. Nu kallar världens skönaste säng. Värd det. 


Godnatt mina vänner!



10 november 2015

Känslan när man har skickat in och avslutat en del i kursen. Den är Så skön och varar till ända till imorgon då vi går på nästa kapitel. Vet inte hur jag själv hinner med ibland. Jobb, plugg, renovera och träna - 4 saker på repeat.
 
Ser att det var ungefär en månad sedan jag skrev sist. Sedan dess har vi börjat renovera ovanvåningen. Rivit tapeter i flera dagar och igår målade vi första lagret med färg. Ska bli så skönt att få iordning där uppe så att vi kan börja utnyttja hela huset och inte bara en del av den. Projeken som aldrig tar slut, men jag vill inte heller att de ska ta slut. Win.
 
Annars har jag varit på babyshower, vi planerar fotografering på jobbet, planerar en stor outlet (håll utkik!!) ätit lite för mycket sushi, firat daniels 24e födelsedag, myst med molle, varit på invigning av gym, åkt inlines mitt i natten,  brottats med tanter på ullared och varit med om försäljningsrekord (gör det helst inte igen), druckit vin med halva skaran av tjejgänget, storstädat och tränat. 
 
 


















Nu ska jag ladda upp för de sista dagarna denna veckan, kommer bli sjukt hektiskt!
RSS 2.0