11 oktober 2015

Idag har det höststädats lite på ljungvägen. Ogräsrensning och inflytt av sommarmöblerna, känns så tråkigt! Men nu får vi leva med tanken att det är cirka 9 månader kvar till sommaren! Tufft att veta, men kämpar på.Nu har vi precis ätit tacos och avnjutit ett glas söndagsvin. Innan dess kämpade vi oss svettiga igenom ett pass skivstång/intervall i 75 minuter - så detta vad välförtjänt. 

Måndag imorgon, det enda dagen på veckan som inte känns så kort... men snart helg igen. 

❤️

10 oktober 2015

Idag tog jag och Daniel en roadtrip och styrde bilen mot Halmstad. Vårt mission var att köpa en bil. Och gissa vad? Lilla Ruth har fått flytta hem till oss på ljungvägen. Glad gladare gladast! Äntligen slipper jag att fråga om jag får låna d's bil och cykla vart jag än ska. Hej latis!
Firade med ett besök till wild wild west i Tylösand, så mysigt! ❤️


4 oktober

Det märks inte på vädret att det är oktober. Igår var strålande sol och jag och Ida tog en liten shoppingrunda i byn och besökte onödigt snyggt. På eftermiddagen gjorde jag mina naglar och vi åkte sen och kollade på fotboll. Det var så varmt att vi satt på bänken och svettades, kändes nästan som att våren var på väg, men ack så fel!

På kvällen var jag hemma hos mamma och pappa en runda, sen blev det en kort runda till sorello där jag mest fick anstränga mig för att höra alla som pratade med mig. 

Idag har jag jobbat lite, 12-16;30 och på kvällen kom Johanna och Robin och vi lagade tork med supergod sås! Mmmhm. Trotsade kanelbullens dag och åt äppelpaj med vaniljsås till efterätt. 

Imorgon väntar en ny vecka och mycket nytt att lära sig. Kan knappt beskriva den känslan jag känner, att för en gångs skull inte känna ångest över att det snart är måndag och jobbet kallar. 

...Längtar till min rosa pärla kommer! Skynda skynda 

2 oktober 2015Ikväll har vi invigt vårt nya matbord som Daniel har byggt! Jag är så nöjd!! Skönt att inte längre behöver äta i soffan längre efter att ha gjort det sen i somrars. 

Veckan som varit har gått sjukt snabbt. En vecka på nya jobbet, känns så sjukt bra! Ikväll har vi fredagsmys med hemmagjord pizza, glas i olika smaker, en bra film och massa tända ljus. Det var längesen vi hade en sån kväll. 
RSS 2.0