30 september 2015

Känslan efter ett spinningpass är så jävla gött. Egentligen hatar jag spinning och tycker att det är skittråkigt, men alla säger åt mig att fortsätta och till slut kommer jag att tycka att det är kul. Just nu: fortfarande ganska tråkigt efter pass 2, men får ge det några försök till. Idag är det enbart känslan efteråt som får mig motiverad.
 
Ikväll har vi ätit grillat, smakar som sommar. Att det är första oktober imorgon är sannslöst. Blir knäpp på att tiden går så fort, men nu kan man längta lite efter mörka kvällar, tända ljus, varm chocklad och soppa. Kanske blir en ganska mysig höst trots allt.
 
Nu ska jag fortsätta läsa, mr grey väntar på mig!
/ K

29 oktober 2015


Månadens största: jag har slutat jobba på IKEA och jobbar numer för Maxomorra! Heja!!

13 september 2015

De två föregående veckorna har varit helt galna. För det första påbörjade jag en vecka med 12 arbetsdagar i sträck. Jag vaknade upp med världens dunderfökylning, halsont och hosta. En tanke på att jag inte skulle överleva slog mig, men gick ganska bra trots allt.
 
Det har varit höst på riktigt, det har åska en helt natt, jag har gjort nya naglar, har gjort pannkakskvällsmat, jobbat på maxomorra, kollat på fotboll, jobbat helg, ätit pizza, kollat på magic mike, storstädat hela huset, påbörjat en pluggkurs, myst med molle, köpt och läst nya mr grey boken, fått hem min första glossybox, köpt nya nikeskor, grävt i trädgården, varit på AW med jobbet, ätit på goaroije med fina arbetskamrater, ätit brunch på IKEA, haft kräftskiva med mina tjejer, lastat och avlastat jord, lämnat in första inlämmningen för kursen och scorade 20/20 rätt och klippt både daniel och pappa. Allt detta, samtidigt som jag känt mig dödsjuk.
 
Nu mår jag iallafall bra igen och är ganska taggad på en ny vecka. Går in i min näst sista vecka på IKEA, med blandade känslor. Nästa vecka ska jag börja träna igen. Så, there I said it. Nu finns ingen återvändo. Fråga mig gärna varje dag om jag tränat, för då kommer jag definitivt att göra det. Inga undanflykter.


RSS 2.0