tjugosjunde februari

Förlåt bloggen, har glömt dig. Har haft för mycket i tankarna och för mycket att göra. Då blir det tomt.

Lite bilder från galleriet. Varit på föreläsning Mia Törnblom, kan varmt rekommendera henne! Blev bjudna på middag hos Johanna och Robin förra fredagen, vårrullar, vin och tärningsspel. Verkligen en skön fredag. På lördagen åkte jag Ida och Amanda till Malmö, en dag på emporia. Vi avslutade kvällen med mellomys och massa snacks. Söndag blev en sväng till IKEA, fick en klippning och slingade Ida. 

Veckan har gått sjukt snabbt. Köpte mig ett 10-kort hos Erika och redan avverkat två pass. Har haft träningsverk från helvetet i typ en vecka. Men lätt värt. Har suttit med plugg varje kväll minst 2 timmar efter jobbet, så jag har inte direkt haft tid för så mycket mer. 

Igår åkte vi och bowlade med familjen Schölin. Sist och näst sist kom ljungvägen, men vi är glada ändå. Beställde pizza och spelade dart och tärningsspel.

Idag har Daniel varit på cup och jag steg upp klockan 8 och rensade ut 3 påsar gamla kläder. Åkte och tränade vid 10. Sedan klippa mamma och pappa. Så en ganska skön lördag. 











sextonde januari

Idag har det varit så fint vänder. Har bara suttit på kontoret och längtat ut. Avhjälpte längtan lite med en kort promenad på lunchen med vilma. 

Gjorde något som jag själv förvånades över. Slutade lite tidigare och åkte direkt hem och bytte om till träningskläder och tog en löprunda i det fina vädret. Sprang halvmilen på 30 minuter. Får vara ganska nöjd med det med tanke på att det är mer än ett halvår sedan som jag var ute och sprang. Toughest börjar närma sig och det är verkligen dags att lägga i en växel. 

Efter löpturen fixade jag iordning lite mat och har sedan klockan 6 pluggat. Lång dag med många sidor att ta igen, men det kommer att gå! Skönt att fått besked att jag klarade den andra kursen jag läste förra terminen!!

Imorgon kommer vår nya tv vi beställt till ovanvåningen. Idag var även hantverkaren här och flytspacklade golvet i toaletten där uppe. Kul med lite förändringar igen, var lite dött på den fronten där ett tag🙈





fjortonde februari

Snart är ännu en fin helg över.
 
I fredags slutade jag tidigt, tog en runda i byn för att fixa lite presenter. Vid halv 5 mötte jag upp Sabina på stationen och vi satte oss på tåget mot Hässleholm. Då Elin var på lite ärenden passade jag och Sabina på att utforska lite. Hittade till HM och Vero Moda, ungefär så mycket vi hann. Åkte hem till Elin, direkt upp med vinet och ost-brickan, massa prat och sedan tog vi tåget till Malmö. Åt på pinchos och drack drink innan vi tog tåget hem igen och la oss på soffan och däckade.
 
Åkte tåget vid tjugo i 11, åkte hem till mamma och pappa som jag inte träffat sedan de kom hem från Thailand. Drack te och pratade, så mysigt. På kvällen bunkrade jag och daniel upp för en skön kväll hemma. Vi beställde pizza och dukade upp med dipp och chips och kollade på melodifestivalen. Känns som att jag varit på språng mycket nu, så kändes skönt att bara vara hemma faktiskt.
 
Nu sitter jag vid datorn och försöker att ta igen det plugg jag missat för att jag varit alldeles för lat för att ta tag i det under veckan. I eftermiddag ska vi hem till Ida och Eldin, bebismys!! Sedan ska vi hem en runda till mina föräldrar då min syster är hemma från göteborg en snabbis!
 
Glad alla hjärtans dag på er alla!!









elfte februari

Att jag ska få träffa två, fina, efterlängtade vänner imorgon är så guld! Känns inte ens tufft att behöva stiga upp tidigt för att gå till jobbet. 

En kväll med vin, drinkar, tjejsnack, pinchos och säkert en hel del annat väntar. 

EDM fick mitt mood på plats också. Ett kul och uppiggande pass om man behöver komma i bra feeling. Även om man krälar runt på golvet och tror man är sexigast i världen. 🙄
Godnatt!

åttonde februari

Känner mig ganska redo för denna veckan. Fick spendera en långhelg i Göteborg med fina syrran, så då får man ju inte klaga.

Familjen kom hem från Thailand på onsdagen. Bjöd hit Martina och vi lagade tacos och bokade biljett till Götet. 

Torsdag slutade jag kl 16 och tåget skulle gå 16:45. Sjukt nära att vi aldrig kom med tåget och hela Göteborg hade gått åt skogen, men efter att ha haft gasen i botten och bra samarbete kom vi med. När vi var framme åt vi pulled pork och glodde på tv innan vi bäddade ner oss. 

Fredagen bjöd på shopping hela dagen lång efter en lång och god frukost. På kvällen åt vi sjukt goda pizzor på ett ställe jag inte minns vad det heter. En fördrink på det också! Mumma!! Gick vidare mot yaki da och fortsatte vårt drinkande. Läste hemskaste nyheten om olyckan som hände där 15 minuter att vi åkt hemåt. Vi måste vara rädda om oss, alla!

På lördagen åt vi pannkaksfrukost och begav oss in mot stan för åter en dag av shopping. Denna gång mer bröllopsshopping. Mat på efterlängtade Vapiano också. Det har alltid varit så mycket folk där när jag velat äta där, men då kände vi att vi hade 40 minuter över för att stå i kö. Lätt värt. Gjorde dipp och hade massa gotte och tittade på Melodifestivalen på kvällen. Pysslade inför bröllopet som min syster ska på i helgen. Skön och lugn kväll med andra ord. 

Söndagen var Oscars 30-års dag. Vi hade gjort tårta och fixat och på morgonen fick han finsång och tårta på sängen, följt av frukost. Tåget lämnade 11:55 och jag fick tacka för mig denna gång. Så tack tack tack för att jag fick komma iväg på denna sköna weekend!

Idag har jag kört dubbla pass på Friskis, Power hour och EDM. HERE WE GO!!....again











RSS 2.0