sjuttonde maj

Hallå, har helt glömt att uppdatera er mina vänner om Toughest. Det var SÅ kul. Det var inte alls vad jag hade förväntat mig, samtidigt som det ändå var det på något konstigt sätt. 
 
Halv 8 styrde vi bilen mot Malmö. Började dagen på bästa sätt med hotellfrukost när vi kom fram. Solen sken och det var 25 grader! Helt underbart. Åkte till området där Toughest hölls, tittade på när eliten sprang och bara njöt av stämning och vädret. Tjugo i ett hade vi starttid och adrenalinet pumpade i kroppen. Sprang och sprang och sprang och tog oss igenom hinder och allt. Klarade så många mer hinder än jag kunde ana och tiden var inte heller helt galen. Absolut något jag kommer att göra igen. Så glad jag hade Johanna vid min sida!!
 
På kvällen åt vi på Pinchos och dagen efter hotellfrukost innan hemfärd. Lagom ömma och trasiga i kroppen.
 
De två senaste veckorna har bara sprungit förbi. Började väldigt bra efter Toughest med fint väder hela veckan, men denna veckan har det varit desto värre med vädret. I veckan har vi målat altanen och börjat bygga nya utemöbler, kul med förändring.
 
Idag har det varit hyftsat väder. Har egentigen mest fixat idag. Handlat, lagat mat, pluggat och passade på att ta en löptur på kvällskvisten när solen ändå tittade fram. Imorgon är det dags för första agentmötet med jobbet. Malmö i tre dagar. Hotellfrukost <3














tredje maj

Idag var det så fint väder att jag bara kände att jag var tvungen att åka hem på lunchen för att sitta ute på altanen i och njuta. Den enda lilla stunden på dagen man får, då får man passa på. Helt klart bästa beslutet jag tagit idag.

Mitt näst bästa beslut för dagen var att snöra på löparskorna och springa med Johanna! 1 mil sprang vi på nästan exakt 60 minuter. Första gången i mitt liv jag sprungit så långt. Det kändes sjukt bra och nu vet jag att jag klarar att göra det igen. Nu ska jag bara jobba på mitt psyke, den är inte riktigt där ännu. 

En jobbdag kvar innan det är dags för en dags ledighet. Ska bli så gött!





Peace!

andra maj

Valborg var en fin helg! 

Började dagen med att fixa och dona på ovanvåningen. Nu kan man nästan säga att vi är klara där uppe, med undantag för lite färg och lite mer inredning. Känns så bra!! Nu är det bara extrarummet där uppe med som ska fixas, men det får nog tyvärr vänta lite. 

Städade hela dagen och fixade inför kvällen. Välkomnade våra 8 vänner med grillat och sedan spelade vi spel och beerpong! Så kul! Hade kunnat spela det varje dag, typ! Vid tre sussade vi sött. Sov i princip hela söndagen, helt galet vad trött man blir dagen efter. 

Försökte göra något vettigt av dagen men det gick såklart inte. Så det blev lite städning och serier i soffan resten av dagen. På kvällen blev vi bjudna på middag hos Daniels föräldrar, tack Gud för det. Vi hade ju garanterat inte fått i oss någon mat den dagen annars för ingen av oss orkade laga mat. Åkte hem en sväng till mina föräldrar efter det. 

Idag har det varit 17 grader och sol hela dagen!! Jublar inom mig. Älskar vår och sommar och värme och allt som hör till. Nog ingen som är gladare än mig. På lördag är det touhgest och jag hoppas innerligt att vädret håller i sig. Enligt SMHI ska det inte vara några problem. 

Nu ligger vi i soffan och är mätta och goa. Jag pluggar och Daniel kollar fotboll, ungefär så våra kvällar ser ut just nu. Jag klagar inte. 

Såhär blev vår snygga äppellådeförvaring. Är sjukt nöjd. Tog många timmar också, men lätt värt. 

Även toaletten börjar ta form. Lite småfix och sen är vi good to go!




RSS 2.0