fotbad



Alla borde ha ett fotbad hemma. Det är skönt, avkopplande, harmoniskt och man får fräscha fötter efter en dag instängda i skor. Detta är alltså en kvällsrutin numer. Har glömt bort den för ett par dagar men nu är den framme igen. Tack IKEA för fantastisk julklapp!

motivation

Äntligen är det snart helg igen. Denna helgen har jag faktiskt fått planerad av mamma. Skönt att själv inte behöva tänka för en gångs skull. 

Slut efter ett pass på gymmet. Det var så nära att jag inte tog mig dit. Livsfarligt att ta en powernap i soffan efter jobbet. Men dit kom jag iallafall och gjorde mitt bästa. Imorgon blir det bättre.




my beauty





Tjat igen, alltså jag kan inte hjälpa det. Han är hela mitt liv! ❤️

langos

Igår provade vi på att göra hemmagjord langos. Något jag verkligen kan rekommendera om man gillar snabbt och gott! 


måndag 24 februari

Hej hopp. Dåligt med aktivitet här, igen.
 
Idag är det måndag, jag är ledig efter helgjobb och det är sol och vårkänsla ute. Ganska nöjd men det, suger in för jag vet att det inte vara länge till.
 
Startade dagen på friskis. Mina ben är skakiga och att ta sig upp för trapporna blir svårt imorgon. Varit på IKEA med papi en runda också. 
 

Vi hörs snart igen!

alla hjärtans dag

I fredags var det alla hjärtan dag och den spenderades med daniel och hans familj. Vi åt planka och hade det mysigt, sedan åkte vi hem till mina föräldrar för att ge lite kärlek också.

I lördags åkte vi till Fälhult och besökte butiken onödigt snyggt. Ville ta med mig alla lyktorna hem jag kunde hitta. Här är lite av gårdagens skörd. 

Fick med mig en lykta till och så köpte vi massageljus! Det är ljus man tänder och stearinet går att massera in i kroppen, som en olja. Doftar fantastiskt!

Idag körde vi på plätta med glass till frukost. Kanske inte helt ultimat men väldigt gott. Tur jag ska till gymmet idag. 


this is my sunday




Bilderna skulle kunna tala för sig, men jag väljer att göra det åt dem.

I fredags kväll åkte vi ut till boastad och hälsade på Daniels kompis och hans sambo som fått en liten Ebbe. Så liten och söt så man bara ville äta upp honom. Vi blev bjudna på kladdkaka och hade det kosligt!

Igår var jag hemma hos mamma och pappa större delen av dagen. På kvällen tittade vi på melodifestivalen och spelade flappy bird hos Daniels föräldrar. 

Kickstartade söndagen med ett pass på gymmet, rygg och mage. Och ovan bilder är resten av min dag. Kursen är
igång och jag är nästan redo med min första inlämning. Det ska bli kul att få tillbaka det, rättat och klart. Första känns alltid värst. Kanske sista också. 

Fixat mina naglar lite också. Får se hur länge de får sitta på innan de ryker. Jag är så dålig på sånt och jag tröttnar så väldigt lätt på samma. Det ska vara variation i massor. 

Snart ska vi hem till mamma och pappa och fika lite, man får passa på den lediga tid man har. 

helg varje dag









Här kommer lite från förra helgens bravader. Melodifestalmys hos Matilda som tydligen övergick till mer än bara mys. Vi var alltså på sorello och drack drinkar. För en som inte klarar drinkar vaknade jag upp hyfsat pigg ändå. 

På eftermiddagen åkte vi till hökön och var på 50års kalas. God mat och sällskap! Och så så så mycket mys som ni kan se.

business writing

Idag startar första kursen för mig på universitet. Det är spännande och jag tror jag kommer att ha väldigt stor nytta av denna kurs. 

Jag hoppas bara jag får ihop mitt liv på alla fronter. 

1 februari igen

Alltså, HALLÅ?

Kan någon fatta att det är februari idag? Nej, inte jag heller. 

1 februari

Totally in love i mina nya träningströjor. 

Rosa är ju egentligen inte min färg, så därför var jag tvungen att köpa även en svart. Det är lätt den skönaste tröjan jag någonsin har tränat i, det har ni gjort bra H&M. 

Idag har jag städat hela lägenheten. Dammsugit, dammat, skurat och allt sånt. Sånt som man drar sig för ganska länge tills det tillslut är kaoz. 

Ska bli skönt med en paus och med mina tjejer.
RSS 2.0