don't tell me you're sorry cuz you're not

Torsdagen har smögit förbi, en rolig torsdag vill säga. Började med temaarbete, det kan jag ju med en gång säga att jag tröttnat på. Det drar ut på tiden så mycket, känns som att man ändå inte får något gjort. Vår skyltdocka har fått en kines också, haha, med rosa hudfärg. Sedan hade vi språkval, fick en del gjort, men inte alldeles för mycket. skärpning, men det är ju liksom bara två veckor kvar, då orkar man inte riktigt fokusera, särskilt inte när man vet att man har ett långt lov framför sig. härligt. Och efter språkvalet hade vi säkert lite temaarbete igen, sen lunch, och sen typ matte. Fast fick inte mycket gjort där heller eftersom vi pratade om alla regler inför imorgon och hur vi ska beté oss. Sista lektionen var för jäkla rolig.  Temaarbete, målade lite på vår kines och sedan hade jag och oscar rit tävling, xD. haha, ouhff, jag är bäst på att rita. Med undantag. haha. ja, det var faktiskt väldigt roligt, :)

Sen cyklade jag hem för skolan slutade, packade ner lite saker jag ska ha imon, och sen orkade jag inte mera. Så gick ut och la mig i solen med sis, härligt värre. Tills det kom en lite knatte och hoppade på studdsmattan, haha, pinsamt pinsamt. aningen. haha nu ska jag snart iväg och köpta mat, så mamma kan laga något gott till mig imorgon, och ikväll blir det återigen mera packning. Fan va roligt vi ska ha det!  Så, vi hörs på lördag! :) puss alla&trevlig helg!

so this is where the story ends.

wednesday .
Ja en helt okej dag, som jag alltid tycks tycka om alla veckodagar. Började dagen med bild, som inte var så väldans roligt. Fick veta betyg på våra poträtt också, och jag kan bara säga att jag inte tycker om vår bild lärare. Fyfan för henne! Tror inte det finns något med henne som är positivt. screw! Men eftersom jag inte tänker bli konstnär, så ska jag inte haka upp mig på detta. Istället fortsätter vid med resterande av dagen. ja, och efter bilden var det tema arbete med niorna tror jag, jag&johanna fortsatte på våran fina skyltdocka och så pratade vi en massa. Himla roligt hade vi kan jag ju säga. Efter det var de dags för eget igen, men fick ingenting gjort eftersom vi satt och pratade massa skoj och flygde flygplan. haha. Idrott hade vi också, baseboll idag igen. Smått dryg. OCH vi ska inte få ha kvar våran idrottlärare längre :( det suger. Tyckte faktiskt han var riktigt bra, men vi ska istället få en annan mycket " trevligt och snygg" enligt Camilla. haha. och nej, han är det verkligen inget fel på. haha. Efter idrotten hade vi eget igen, totalförvirrande. Men tillslut hamnade vi i rätt klassrum, med fel grupp. Så det kan gå ja.¨

När vi slutat cyklade jag johanna&linnéa ner till hartmans. Där det blev fika och prat och sådant trevligt. Alltid lika mys. Sen drattade jag'&johanna ut till bökhult. Har legat och pressat där hela dagen. Sjukt gött. "badade" faktiskt till och med, eller ja, jag doppade mig iallfall. + att vi såg världens sjukaste gubbe. Han satt där helt naken på bökhultsbryggan och läste tidningen, snacka om inget vett i skallen. no offence, men det där var faktiskt ganska äckligt. Aja, sen cyklade vi vidare till Ikea, köpte glass&Jp kom. Pratade och sådant trevligt. Och nu sitter jag här, ska skriva en liten "utvärdering"  av min schampo flaska, som jag tillslut blev färdig med igårkväll. Härligt!

Nu ska jag kila iväg en stund. vi hörs. puuuuusss! (:

and it isn't so hard to believe

Nu har jag typ överskottsenergi. Vaknade precis, efter att ha sovit i typ två timmar.  Not good, not good. Lär ju inte direkt kunna somna ikväll nä. Nåja, vi tar det som det kommer. Idag har varit en bra dag. Vädret har börjat reda sig, och det har varit sol tillmestadels, det tycker vi om. Det blir väl till att börja pressa och bada snart igen då. Skolan började iallfall med kockduellen för årkus 8. Det var ganska kul, men det var inte som jag hade tänkt mig. Vi blev indelade i fyra lag, och det var två olika maträtter + efterrätt och sådant tilltugg.  Personligen tycker jag det var ganska dåligt att det var mer än en maträtt, eftersom den maten vi fick laga, smakade skit redan innan vi  gjort den, eller så om ni förstår? Vi fick sådana äckliga maträtter att tillaga, men det är inte hela världen. Iallfall, grattis kök4. :)

fortsatte med mentorstid, och det blev brännboll, igen! Jag tror vi har tjatat ut de spelet nu, det är inge roligt längre. Och jag som knappt kan röra på bena längre, ajaj. Aja, det gick iaf inge vidare där heller, haha. Men vi fick iaf vara ute i det fina vädret. Det nöjer vi oss med. Dagen fortsatte med språkval, att översätta recept kan jag inte påstå är det roligase jag vet, men det dög. Och slutligen hade vi egetarbete. Jag och Johanna började måla på våran skylt-docka som ska få en skoluniform sen. haha. jättefult, men alltid något.

Cyklade hem efterskolan, var cepetrött men bestämde mig för att ajg inte skulle sova, vilket jag inte heller gjorde. Åkte ner till affären med papi istället, köpte banan och sådant. Sen  gjorde jag lite milkshake utav det, mumma. Ja, men man får faktiskt vara tjock av sig ibland, det är tillåtet. Sen satt jag ute och pratade med pappa in the sun, himla trevligt. SEN gick jag faktiskt och la mig, var sjukt trött alltså. Och nu har jag vaknat, pigg som en lärka eller vad man nu säger. Ikväll händer ingenting skulle jag tro. Blir väl till att fortsätta på min mycket fina schampo-flaska xD haha.

Och på tal om ingenting, så blev jag sugen på att göra en att-göra-under-sommarn- lista. Ska skriva ner en massa saker man aldrig kan tänka sig mig göra, eller kasnke inga super extrema saker. Men något måste jag ju dra till med. spännande spännande :) Nu känner jag att jag skriver sådant onödigt igen, bäst att sätta punkt här. Scheisses!

puss

:$:$

whenever I see you I need more

Idag är det återigen måndag, och vi har en hel vecka av skola framför oss. Men eftersom det börjar närma sig sitt slut så går tiden snabbt. Härligt må jag säga. Igår så var jag ju som sagt hos salome. Det var mycket mys, satt ute i Bökhult och pratade om allt. Det känns bra tycker jag. Ett par timmar efter kom också jp, mycket trevligt med änder och fåglar. haha. ouhff. Och denna veckar väntar sig inget särskilt roligt, eller det ska ju visserligen vara kockduellen imorgon för årskurs åtta. Jag hoppas verkligen den blir av (det var inte så säkert) för det hade faktiskt varit riktigt roligt med lite tävling i matlagning för omväxlingsskull. Onsdag är vanlig skoldag, likaså torsdag skulle jag tro. Fredagen är helt vanlig, fram tills klockan ett, då vi åker till göteborg med klassen. Det ska faktiskt bli roligt att göra något tillsammans, och för första gången längre bort än virestad och bråthult. haha Fast därifrån har vi också roliga minnen. Men Göteborg ska bli lite extra, med liseberg och shopping. tummen upp för det.

Aja, efterskolan blev det träning, troligt vis sista träningen för denna säsongen för min del. Mina knän klarar nog inte mera nu, och jag känner att jag inte borde slita mer på dem när det egentligen inte ens är nödvändigt. Så det blir nog max en till träning för mig. Sen får det vara nog.

Nåväl, nu ska jag ta och klicka mig in i paint och designa min schampoflaska, har inte riktigt kommit igång med det än. Någon som har något förslag på uteseende? Jag är fantasilös och behöver all hjälp jag kan få. muhi.

Monika Kristin Karlsson

someday when you're lonely

Dansuppvisningen var kanonbra även om det fanns danser med vi redan sett. Men mycket nöje över det hela. Alla var super duktiga. Bilder kommer kanske på bdb, var lite svårt att ta kort när man satt längst bak, och det var rätt mörkt på scenen också, blev suddigt. Men ett par bilder blev bra.

Ikväll ska jag ner till bökhult med Salome, bara en massa mys och prat. Det tycker jag mycket om. Har dessutom bestämt mig för att jag ska börja prioritera bättre, mycket bättre än nu. Det låter bra va? Ja, jag menar det! men ja, nu ska jag ta och packa ner some stuff. Vi hörs. puss.

what do you wanna do now?

Igårkväll blev en mysig kväll med melodifestival hos Johanna med nära&kära. Verkligen inte så tokigt. Ja, finns inte så mycket mer att säga om den kvällen mer än att jag hade kanon trevligt.

Idag händer inte allt för mycket, ska ner och titta på sis dansuppvisning. Det ska bli kul att se deras danser, dem är ju oftast väldigt bra. Efter det blir det väl till att ligga och dra sig ute, orkar inte riktigt göra något idag skulle jag tro. Plus att jag har sjukt ont i armbågen, kan knappt röra armen, usch, hur ska jag kunna träna imorgon?! Nej nu ska jag kila vidare, igen. haha, men ja, puss.

One look at that smile and I'm all yours

Idag är det lördag, och jag vaknade för tidigt enligt mig själv. Varit jätte uttråkad de första tre timmarna som jag var vaken. Lite innan lunch så frågade pappa ifall jag ville följa med han ut på sjön med båten, och jag tänkte " visst, jag gör lika lite nytta här hemma som där". Så det blev till att packa ner lite saker och sedan ut på sjön. Rätt najs väder idag, kunde ha varit ett par grader varmare, men jag klagar inte, observera det. Var ute ett par timmar, sen drog vi iland igen, och jag stack bort till bryggan för att snacka lite med J. och kompani som var där. Himlans trevligt. Och ikväll gott folk, ikväll hoppas jag på att det blir fiesta. Jag känner suger, det gör du med, jag vet det!

The difference I'm feeling in my heart
Is the difference of loving or not
And under the stars and moon and sun
Is the perfect becoming of one

do you recognize yourself?

tycker denna var lite smått gullig. (:

1. Du älskar henne för den hon är, hur mycket hon än skulle såra dig skulle du aldrig svika henne
2. Du visar och säger alltid hur du känner
3. Du skickar gulliga sms på kvällen och säger:
- Godnatt älskling, jag saknar dig <3
4. Du tycker ALLTID hon ser otroligt bra ut i dina ögon, no mather what
5. Du är en Gentleman, som tål ett nej utan en sur min
6. Du vill visa upp henne även om hon har mjukisbyxor och en skön tröja
7. Du ringer upp henne tills hon svarar om hon har blivit sur och slängt på luren i örat på dig
8. Du lever för hennes kyssar
9. Du håller vad du lovar
10. Du skulle göra allt för henne
11. Du trycker henne alltid närmare dig, tar henne i handen eller visar på annat sätt
att det är just HENNE du älskar, när du pratar med andra tjejer på till exempel en fest.

we're done if we're undone

finally friday. Det tycker vi är härligt värre, iallafall jag. Skolan var helt okej idag. Började med tema-arbete med niorna, ja, vi får se hur det blir. Vi vill ha en redovisning som resulterar i film, men vi har inte riktigt bestämt oss, och om vi ens har tid till det. Vi får väl se. Ja, sen var det kompis-stödjar möte. Gick snabbt och smärtfritt idag. Sen eget arbete, gick fort. Spanska hade vi efter det, ingen seriös lektion idag heller. Körde samma lek som igår, fan idag var vi nära, nära att  vinna. Men det sket sig mot slutet, fast fick lite tröst pris ändå. haha. Sen var det eget och slutligen idrott. På idrotten körde vi baseboll, haha. Det var faktiskt roligare än jag trott, trots att reglerna var helt utöver det vi är vana vid.

Efter skolan cyklade jag hem, vilade lite. Sen blev det av att cykla ner till hartmans med sis och fika lite. Jättetrevligt och så. Blev en sväng i byn sen också, lindex, trend house, ja, lite sådant. Trevligt trevligt. Förresten, på tal om ingenting (som alltid) så börjar vädret reda ut sig igen, solen är framme. gutty! Så hoppas värdret håller i sig hela helgen så man kan vara ute och pressa, eller också bara vara ute. Ja, och om exakt en vecka är jag i Göteborg med klassen. Ska faktiskt bli ganska roligt (även om jag inte vet om jag ska köpa åkband). Känns lite meningslöst att slänga pengar på det, men jag har som sagt inte bestämt mig än, vi får vänta och se tills dess. Har ju en hel vecka på mig att komma på ett bra beslut. Lördagen blir det shopping för min del, det ska bli fun.  ouhffouhff,

nu ska jag kila igen, ska ut och, ja, vet inte vad jag ska ut och göra. Men vädret är hyggligt ute, så får passa på.
puss

buy it, use it, break it, fix it.

tjobido.
Skolan idag har varit ganska hyffsad. Tema arbete med niorna och sådant. Tävling på spanskan, ganska roligt. Även om jag tycker att vi skulle ha vunnit sista omgången. haha. Nåväl, kollade på någon jätte äcklig film de två sista lektionerna. Super size me. Handlar om en kille som ska äta snabbmat varje dag, i trettio dagar, tre dagar om dagen. Det är ju hemskt. Tänk att det faktiskt finns personer som bara äter på mcdonkan. Otroligt. Jag ska aldrig mer äta på mcdonalds. Inte på ett bra tag iallfall. Säger jag som ätit pizza nu ikväll. Haha men kunde ju inte säga nej när pappa var så snäll och köpte hem. gullig av dig :). Efterskolan kom johan hem till mig, vi gjorde inte allt för mkt, var verkligen super mega trött.  Så vi satte igång saw II och tittade på dem. läskigt, äckligt. Ja sen blev det massa prat och sådant. Fick två jättefina armband också, verkligen super fina, tack älskling. <3

Sen vart han tyvärr tvungen att åka hem för att jag var tvungen att åka till föräldrar-mötet. Och redovisningen av lisebergsreglerna gick kanon, right johanna? Förutom att jag tydligen sa något väldigt roligt och alla började skratta. yeah, thanks! jag blir inte generad när folk skrattar, inte alls, vilken tur alltså :). Nu sitter jag och tittar på melodifestivalen med pappa och martina. Eller vad det är vi tittar på, CharlotteP. vart med iallfall. Jaja, nu ska jag kila vidare och titta. Vi hörs. Puss pysar! (:

I'm never gonna be good enough for you

tjenixen. Skolan vart okej idag, var hos skolsköterskan för såndär, årlig undersökning. Haha. Och det är faktiskt okej att ljuga på frågorna i sådana hälso formulär va? (a)
för övrig har jag varit med Salome hela dagen, jättemys. har verkligen saknat dig. "/ <3.
nåväl, vi har ätit oss tjocka och sådant, som man visserligen alltid gör med dig. Var ute och gick en sväng också, och pratat har vi också gjort. Ett av våra stora huvudmoment. Ja, ivartfall har det varit super trevligt.

Påtal om ingenting så vill jag bara uttrycka att jag verkligen hatar sådana som snor saker ifrån andra. De har snott hela Paulinas nessesär och 400 spänn. Det är ju helt insane va folk kan sjunka låg. Ta en funderare, det verkar ni behöva.
 
Ja, imon är det varken konfa eller barngympa, det tycker vi mycket om. Slappe dag vill säga, om inget annat dyker upp? :). ska ner till föräldra-mötet och prata om regler för lisebergsresan, inför alla föräldrar. Omg. haha, eller så bjussar jag över jobbet på någon annan. we'll see! nåväl, nu ska jag dra. Vart inget roligt folk inne att snacka med, går och lägger mig för att titta på tv istället. säkerligen roligare än det här. Puss.

now I know there's nothing we can't reach

och jag fortsätter att inbilla mig själv, "det blir inte värre än såhär".
men lilla flicka, det blir det seru.

Efter att ha vandrat runt länge länge på haganäs fick vi en uppfattning om hur skolan var, och ja, jag tycker den verkar helt okej. Är dock fortfarande inte säker på om jag vill gå där. We'll see. Det är ju visserligen ett tag till, jag ska nog hinna bestämma mig tills dess. Åt lunch och sådant på haganäs också, maten är faktiskt så bra som alla säger att den är. Mycket bättre än gemöskolans snuskiga, sunkiga matsal. Hade väldigt lång lunchrast, från 10,30 till 12,35. Jag säger bara gött! Resterande skoldag ängnade jag mig åt att leta fakta om skolan i USA, vilket resulterade sig i...  eller ja, jag fick inget resultat. Datorerna krabbade och jag hittade ingenting. Bra jobbat!

Efter skolan vad jag och åt på Café Olé med Elin, Linnéa och Johanna. Himla mysigt och gott. Mätta och glada cyklade vi ner till Lindex en sväng, hittade inget. Inte för att jag var ute efter att hitta något, jag sparar shoppingen till Göteborg nästa helg. Liseberg hela fredagen, och lördagen ängnar vi tjejer åt oss shopping, right? Funfun. I vart fall, cyklade hem sen, bytte och om stack sen ner till träningen. Fick inte så värst mycket gjort denna träningen, eftersom jag helt tappat skillsen och blivit en liten chicken. Jag vågar inte längre, argh, riktigt jobbigt. But i'm not giving up! Säger jag som knappt försökte idag. ironiskt, ironiskt. Jaja, nu har jag ätit ett äpple, för er som antecknar och forskar kring mitt liv. Vilket jag inte tror att någon gör, men ja. Äsch, nu blir det bara en massa skitsnack här nu, nu ska jag chilla, snart gossip girl. Lägger nog mig och tittar på det, men fram tills dess ska jag knarka Gavin!

monika kristin karlsson.
åeh, tittade i loggboken nyss.
såg att jag faktiskt hade namnsdag den 4:e maj.
att jag inte har sett det. nåväl,
eftersom bara jag kommer ihåg det får jag väl
gratta mig själv lite såhär i efterskott. grattis.

second chances they don't ever matter, cause people never change.

Det är sådant här som får mig att tänka till. Vad ska man med alla dessa problem till?
              

           I hate it.

memories starts to fade.

Fy vilket tråkigt väder det är ute nu.  Vi vill ha sommarvärme! Nåväl, dagen har gått snabbt idag, trots halvfyra dag. Började med kondition på idrotten idag, stort plus till mig och paulina. Sen vart det tem-arbete med niorna. Hyffsat roligt, hamnade i en förvånadsvärt bra grupp faktiskt. Lite roligt var de när holmberg fixade värsta planen för att ta hans pappa legetimation för att komma in på olika pubar..
- Nej jag kanske inte likar han nu, men om ett par år så kan jag sno det!
- Ja, men om ett par år så går du in där lagligt.
haha det var faktiskt roligt. ni kanske undrar vad i hela friden det är för humor jag har, men det var roligt. Sedan var det något mer Markus sa, haha. fast dåligt minne som jag har minns jag ju såklart inte det. Nåväl. Dagen fortsatte med lite eget och sen engelska. På engelskan fick vi tillbaka våra bokanalyser, mvg! hell yeah. Kemiprovet fick vi också tillbaka,  vg+. Fast jag är nöjd. Dagen slutade med slöjd som för övrig var mycket rolig. Oscar, tommy, och Lucas har ju sin mycket sjuka, och otroligt omogna humor. Kul vart det iaf, sen har jag ju min egna lilla sär-humor. Nåväl, ikväll kommer det nog lite folk hit, kollar film och har mys! Nu ska jag äta, later. PUSS!

don't tear this apart.

Det känns lite som att jag börjar tappa allt bra jag har haft. Att allting sakta tonas bort, in i mörkret där ingen varken ser eller hör. Det känns tråkigt, det gör det verkligen och jag vet inte hur ska jag kunna gottgöra det. Det blir kanske så med tiden, man tröttnar på varandra, man får ingen tid över, nytt folk kommer in i bilden och värst av allt, man glömmer bort det man hade med varandra. Att veta att det kanske alltid kommer att vara såhär suger musten ur en. Fruktansvärt tråkigt, och jag skulle kunna göra det mesta tänkbara för att få det som det var förut. Då vi hade som roligast tillsammans, inga nya ansikten dök upp, och vi, vi hade det bra. Minnerna kommer alltid att  finnas där, de bra och de dåliga. Alltid! För jag saknar det, dig, er, allt.

and I will always remeber.

Nu är det hela överstökat! Konfirmationen gick suveränt, och vi fick mycket positiv kritik för vår sång. Det tycker vi om. Efter konfan blev det att träffa tjocka släkten, och det blev blommor, pengar, smycken och sådant. Många kramar och tackar till er alla. Inte bara släkten var här, utan Salome, Sara, Johanna, Pierre, Robin, Andy och Jp vart här också. Det var himlans trevligt. Prat och sådant. Aldrig fel. Sen stack typ alla utan Johan, som var kvar här till typ tjugo i ett. mys. Lite kul var det när han skulle säga hej då till min släkt.
- Vart bort du då?
- Jag bor i klöxhult.
- Jaha, det är ett fint ställe. Men är det finare denna sidan järnvägen eller?
hahah!

nåväl, jag vart väl inte allför social med dem, men det var väldigt roligt att få se alla ansikten igen, och maten var kanon, likaså efterrätten. Ja, en helt kanondag liksom. och än en gång, tack alla för allting. <3.

image64

jag målar ett hjärta i ett knastrande grus.

Såja, nu har det gått ett par dagar till. Och imorgon händer det, konfirmationen. Det kommer bli jätteskönt att ha allting överstökat, även om vi haft en hel del roligt tillsammans. Träffas mycket folk, nytt som gammalt. Jag har kommit nämre en del,  och lägren har varit kanon med alla underbara personer.  Men ja, det ska bli mer härligt att bli av med det här, om jag tänker efter. sköntsköntskönt!

idag har skolan gått rätt fort, började med samling i matsalen för tema-uppstart med niorna. Tema Kina och USA. Jag kan ju inte säga att jag tycker detta temat verkar vara roligare än något annat, men att jobba med niorna ska bli spännande, se hur dem funkar. Gruppen jag hamnade i är inte allt för tokig heller, vilket är bra. Jag har några känningar där liksom. Nog om det. Efter samlingen så hade vi Kemi prov, och jag tror faktiskt det gick väldigt bra. Det kändes faktiskt som det. Jag håller tummarna. Efter provet hade vi språkval, ingen lärare så vi chillade runt i klassrummet en stund, sen drattade jag och johanna ut för att läsa lite. gött. Mat, vilket idag innebar matkrig för vissa, och för andra innebar det "nu luktar du biff". Trevlig lunch ivartfall. Eget med CB, och idrott sista lektionen. Och alltid ska jag bli mobbad för något, idag var det av Vlado om hur jag sprang. haha. Klaga på ni bara, bara gör det! (a).

Efter skolan stack jag ner till apoteket, sen en sväng in på gyldfynd med johanna, där jag även träffade Sara och Robin. trevlig kort pratstund. Hann med en sväng in på interflora också, tror jag har hunnit fixa allting till imorgon nu ivartfall. puh. När jag kom hem satte jag igång med att städa mitt rum. måste ju fräscha upp det lite nu. ouhff, jobbigt värre. Snart måste jag också till och med plugga in frågorna till imorgon, eftersom jag fortfarande inte ens kan dem. Ack ack ack! Ja vi får då också hoppas på att det blir fint väder imorgon.

tjiaao. puss.
  morgondagens outfit.

we could be heroes

jag har aldrig riktigt kunnat föreställa mig hur snabbt tiden egentligen rinner iväg. Det är nästan exakt en månad kvar tills vi slutar, ( en dag försvann idag).  Men, 13:e Juni är det sommarlov, tiden dit kommer ju gå helt sjukt snabbt, och lovet lär ju inte dra ut på tiden, snarare bara göra så att tiden går fortare. Nu har förresten mitt lov börjar lösa sig, fick papperna om att jag blivit medtagen till hälleviks lägret, som tidigare krockade med feriearbetet. Men eftersom jag har en så underbar pappa så ringde han och fixade så jag fick jobba ett par veckor innan. Så nu blir det jobb vecka 25, 26, och 27 på älmekulla, och läger v. 31. jäkla härligt lov ska det bli. Vi får ju också hoppas på att vädret är kanon. Även om det inte gör något ifall det skulle regna ett par dagar. Regn behövs ju faktiskt också, bara i måttliga mängder vill säga. Ja, nu är det sommar vi vill ha, jag iallfall.

Idag hade vi matteprov. Gick väl, helt okej skulle jag tro. Det är vad jag hoppas på iallfall. Sen när man själv känner att det har gått bra, går det oftast åt helvete. Jag kanske borde inbilla mig att provet gick skit, så kasnke de visar sig att det gått riktigt bra. Who knows? Resten av skoldagen har väl gått hyfsat fort, inga plågsamma lektioner eller något sådant. fränt. Cyklade ner till byn en sväng med Johanna sen, hittade inget, och sedan stack jag ner till kyrkan för en extra lektion med konfan. sug, sug och åter igen, sug. Skönt att det är över på lördag, verkligen. dock är jag nervös som ett as, jag kommer glömma frågorna och ännu värre, jag kommer att glömma svaren på frågorna. Efter konfan ville syrran ner till byn och köpa konfirmations present till mig, så jag följde med. Jagvet att det inte är lika roligt att få något som man redan vet vad det är, men bättre det än att man får något man inte gillar, right?.

Jaja, nu ska jag iallfall plugga på kemin och engelskan. och fortfarande, jag är skoltrött. Bara ett par prov kvar, sedan är det lov. Sen går ju vissa dagar faktiskt bort, det är brännbollstunering, lekdagar, en dag på haganäs för info om gymnasie, och sådana allmänt roliga lektioner. Vi längtar. Nåväl, nu svamlar jag bara igen, nu säger vi hejdå. Så, Hej då! =)

girls they just wanna have fun

tisdag. fick tillbaka våra hemkunskapsprov, är faktiskt ganska nöjd, for the first time. nåväl, planerade våran lilla bjudning också, det gick kanon eftersom vi fick den mat vi så gärna ville laga. Annars hände det inte så mycket mer i skolan, mentorstid och språkval. Som faktiskt var ganska rolig idag (för en gångs skull). Stojade och kastade ut en massa saker genom fönstret. Jag vet, nolifers.se men vi hade jädrans skoj faktiskt. Efter det hade vi en hyfsat lång lunch, göttans. Satt ute i solen med Johanna, tyvärr är det inte lika varmt som innan, men det kommer så småning om. Var med en kvart på sista lektionen, sen skulle jag ner till frissan. Var och klippte mig, det blev way to kort enligt mig. jag ångrar mig mycket. men ja, det växer ut så småning om. I hope.
 
Kollade lite på andra avenyn efterskolan, och somnade en stund efter det. usch, trött som tusan. Sen vaknade jag och då var det dags för träning. Som jag nu känner att jag kanske inte borde  ha varit med på. Hade redan ett skadat knä, som nu resulterat sig i två skadade knän och armbågen är näst intill blå, och mitt ansikte är mos! Haha, det måste ha sett rätt roligt ut, men det bjuder jag på hörni! (: Fick pengarna från barngymnastiken idag också, så nu är plånboken tung igen (a) nästan iaf.  ikväll ska jag kolla igenom matten, plugga lite kemi också, i'll need it. muhi,  Puss på er.

monika kristin karlsson.

lucky me.

och när jag tänker efter, så har jag kanske haft turen med mig lite iallfall.
hittade 50 kr på marken idag! det tackar vi för :) :)

du har något som tillhör mig

ge mig ett Ä! ge mig ett G! ge mig ett K! vad blir det? -ÄGK!
uppvisningen idag gick inte särskilt bra kan jag säga. känns som att jag gjort bort mig för flera år framöver. Men det är så det är. Jag hade iallfall det ganska trevligt. efter uppvisningen åkte vi ner till stationen för jp och sara skulle äta. Och jag har precis duschat och kammat ut mitt hår som för övrig ligger över hela golvet, och det är inte lite hår heller. Jaja, nu ska jag skriva klart idrotten och sedan skicka iväg det till Fredrik så jag har det avklarat.

Oj, nu blev det ganska bakvänt här. Ivartfall, dagen i övrig har varit helt okej. Inte mycket till solsken idag, men vid middag sken solen ett par minuter iallfall. Skolan gick fort idag, och vi hade det helt okej. Cyklade ner och beställde tid för klippning efter slöjden, så imorgon gäller det. Är egentligen inte alls sugen på att klippa mig, men inför konfirmationen måste man ha fixat lite ivartfall. det är inte länge kvar nu.

det är så simpelt, men du verkar inte se det.

you spinn my world around

Helgen har varit kanon som alltid. Vädret har ännu inte vänt från det bra till det dåliga, vilket är mycket bra. Men det händer väl när man minst anar det. Jag har iallfall, denna helgen, hunnit få lite färg på kroppen. Det tackar vi för!

Nåväl. Igår hände en massa roligt och tråkigt. Dagen började tidigt med gräsklippning, sedan låg jag i många, många timmar ute i solen. Sedan bar det av till bökhult, och då badade jag faktiskt hela mig(!). Det tackar vi Fisk för. tacktacktack! Du kommer att få igen ska du se. vänta du bara (:  Ja, sen cyklade jag hem för mat, och sedan upp till klöxhults-spåret gör grilling. Eller ja, fortfarande är det ingen av oss som har förstått poängen med grillning, så vi bara eldar för att hålla värmen. vilket också är väldigt trevligt kan jag säga.

Idag vaknade jag med solsken i ögonen, och eftersom jag lovat mamma att städa mitt  rum, så höll sig skenet inte lika länge. jag var riktigt trött men ja, det var bara till att sätta igång. Sen dessutom har jag och martina tvättat både mammas och pappas bil för att vara lite snälla. biltvättningen resulterade i vatten krig med sis och mamma. haha härligt, och kallt som tusan. Ja, sen låg jag bara och drog mig ute i solen tills Sara ringde och sa åt mig att cykla till bökhult. och så fick det naturligtvis bli. Säger Sara något, så ska det vara på det viset. jag har lärt mig! (: Träffade massa folk där, och än en gång badade jag. Fast denna gången var det på de grunda, gillar inte riktigt att de itne finns några bryggor där än. Kommer inte komma upp liksom (a). Men jag låg ändå mest och pressade, kan inte låta bli, så nedrans skönt att vara ligga på bryggan och känna solens strålar träffa kroppen. En underbart varm och härlig känsla. inte sant? Cyklade hem runt 7, kände mig väldigt tvungen att få färdigt mitt idrotts-arbete som jag inte ens hade börjat på. Eller, jag hade skrivit typ en sida, och ja, jag tänkte få ihop det till iallfall tre datorskrivna sidor. Vi får se hur det går. Jag som hade tänkt lägga ner mycket tid på detta arbetet, och så blir det osm alltid, att jag gör det i sista minuten. Duktigt jobbar K, verkligen.

Nu ska jag då fortsätta med det, så jag någon gång får det färdigt. och får det bra! höhö.
Imorgon är det uppvisning på haganäs, 17,30.  Puss.

image62

you take my breath away

oah-oah-ah-ah. igår tog jag då mitt första "dopp" i sjön. Det var faktiskt varmare än jag trodde det skulle vara, men det var fortfarande inte varmt.

Skolan gick fort, och vi spelade brännboll på idrotten. Sedan var det tid för att cykla hem och lägga sig på studdsmattan och bara pressa järnet. hihi. sen ringde då Johan och frågade ifall jag ville med och bada, och ja, det tackade jag, som ni kanske förstod, inte nej till. efter att vi varit i bökhult stack hela gänget ner till amigo, käkade pizza och hade väldigt trevligt. roligast var nog ändå flugorna.

Efter pizzan stack vi ner till torget och gjorde ingenting.  Frös baken av mig och nu har jag tjugotusen myggbett, överallt! Det tyckte vi inte om, så vi drog hem till Johanna och pratade och en massa sådant. alltid lika trevligt må jag säga :)

Idag så ska jag klippa gräset, för det lovade jag pappa. Make some money you know.  Sen ska jag väl bara ligga och pressa resten av dagen, eftersom det är så otroligt härligt väder så måste man ju göra det bästa utav saken. ikväll blir det kasnke till att grilla ute i klöxhult. får se om det blir något av det, men jag hoppas starkt! Vill göra något roligt ikväll, inte bara sitta och dega hemma :P. Nä nu ska jag fixa mig, puss!

monika kristin karlsson

så, låt mig få veta vad du tänker

sunshine for the win. haha tönt, jag vet. men sol är verligen precis vad jag behöver nu. kombinerat med vänner och glass så är allting perfekt. nästa helg har jag bestämt mig för att ta ett dopp i det blå, eller det bruna kanske jag borde säga. Vilket fall som helst så ska jag bada!

Skolan idag har flytit på, började med mentorstid, språk, sen prao info, och har jag tur så har jag redan fått tag på en prao plats! Ringde dit idag, och tjejen i telefonen ville jag skulle komma ner imorgon efter middag. Så vafan!? jag gör det :) Trend house blir det förhoppningsvis. mihi. ja, resten av dagen flöt också på.

efter skolan var de konfa, sen stack jag hem till baby. mys. och förresten så har världens problem uppstått :(:(:(:(. har fått veta att jag blivit antagen till hälleviks lägret, vilket jag är super glad över. problemet är då att jag måste jobba den veckan, så jävla surt må jag säga. för jag har verkligen sett fram emot att komma med till hällevik, verkligen. Och självklart lyckas jag få jobb samma vecka, detta kan ta sig i baken. suckysucky!

nä, nu ska jag fortsätta på bokanalysen, den ska liksom in imon vettni, hurryhurry! puss!

5 månader imon älskling.

when good stuff happens, the bad things getting worse.

jag är så jävla skoltrött nu!

so I'll Lay here with you 'til the final goodbye

och allt jag kan komma på att säga är: fyfan vad jag mår bra!

vädret är fortsatt super bra och värmen bara stiger och stiger, det tycker vi mycket om kan jag meddela. Skolan gick fort idag, med bild, eget, eget, idrott och so på schemat. Sista lektionen var riktigt rolig, vilket jag verkligen inte tror Christian tyckte. Meningen var att vi skulle få en snabb genomgång av so, men som pratades bort utav oss. Hans min var inte att leka med kan jag säga, hans ord var inte så fina dem heller. ett gott skratt fick vi oss i allafall.

Linnéa: kan du inte bara komma till saken utan att abryta efter två sekunder?
Christian: Jo, så här är det att.....*tystnad*
och vi skrattar som bara den. trevlig lektion må jag säga.

När jag kom hem blev de att byta om till min nyinhandlade bikini och sen slängde jag mig på studdsmattan för att pressa järnet.  Resultat vet jag inte om det blev mycket av, men man måste ju börja någonstans, right? det var i vilket fall som helst väldigt härligt att bara ligga och ta det lugnt. och nu har jag fått lite skuldkänslor, eftersom jag har så jädrans mycket som ska lämnas in och vara klart i skolan vid de här laget. Har precis läst ut min bok och tänkte skriva bokanalysen nu. Snabba ryck Kristin, du har massor kvar! Usch, med det här tänkandet kommer jag ingen vart, så nu ska jag sätta igång med det jag ska få gjort. Puss.

you don't mind the fall untill your face hits the ground

Det känns som att jag har varit väldigt dålig med att uppdatera mina dagar och händelser. Förlåt för det. well, here we go!

Valborg har jag som sagt redan berättat om. Bästa valborget ever. På torsdagen hände det inget speciellt,  men på kvällen så kom iallfall Andy och Robin till mig en stund, sen även också Sara. Vi pratade om gårdagen och tittade på film. Senare på kvällen drog vi hem till Sara, relaxing och prat som alltid, som dock alltid är lika trevligt.

På fredagen hände följande. Jag vaknade upp, och hade en härlig dag framför mig. Sara ringde och frågade ifall jag ville sova med henne ute hos Baron, och självklart ville jag det. Så det blev till att packa ner lite saker och sedan på kvällen åka ut dit. Salome hade vi också som sällskap. Attans så trevligt vi hade, vi hade vårt egna lilla tjejkvälls-party. Har inte haft såhär trevligt på väldigt länge med er, har ju faktiskt inte hunnit ses bara vi tre på ett bra tag. Så detta var väl behövt kan jag lova. Dagen därpå vaknade vi alla med illamående och huvudvärk. Det var inte riktigt så vi hade hoppats på att må när vi vaknade. Men tiden gick undan och redan klockan 8 körde jag hem. Väl hemma så var de dags att sätta sig i bilen för en liten tur ner/upp, eller vad de nu blir, till Växjö. Var tvungen att köpa konfirmations-kläder och sådant. Pappa köpte mig även en cykel, typ, som en liten konfirmationspresent. tack. Nu undrar ni säkert om jag hittade något? Och javisst gjorde jag det. En vit klänning, två par leggins (vita&svarta), ett par vita shorts, skor och en bikini. har säkert glömt något också. Åt på donken innan vi drog hem, träffade kusin Sara, kanon! Ja, när jag kom hem så cyklade jag och johanna ner till Johan, och sedan vidare till Ludde för en trevlig kväll med alla pysar! Super trevligt!

Söndagen tillbringads delvis på Johannas studdsmatta, med mycket sol och värme. blev nästan lite badsugen, men riktigt så långt var jag inte villig att gå. Var nere på torget och åt glass, gottigott! Sedan drog vi ner och kollade på fotbollsmatchen, älmhult - (något). gick inte superbra, men ja, sånt är livet, right? På kvällen drog vi ut till näset för att försöka få en lyckad grillkväll. men icke, alltid är det något som är i vägen. Fast denna gången var det i och för sig ganska trevligt ändå. träffade lite nytt folk, pratade visserligen knappt med dem, men det är ju alltid något.

Igår var jag allmänt duktig. Började dagen med att cykla ner till Älmekulla för en anställningsintervju. Det var nervöst kan jag säga. Eftersom jag varken visste vart jag skulle hän eller hur människan såg ut. Tur väl visste han vem jag var så det var inga problem. Gubben var väldigt trevligt och intervjun gick perfekt! Sedan satte jag mig på min cykel och rullade hem, mycket nöjd med min insats. Hemma fick jag ett jobb av pappa, att måla båt-trallen. Inget mäkvärdigt eller jobbigt, så det var väldigt lättförtjänta pengar. Jag som dessutom tycker det är väldigt roligt att dra fram och tillbaka med en pensel. Så det hade jag inget emot. Begav mig sedan till träningen. Sjukt varmt att träna såhär års. men det gick an.  Träffade lite trevligt folk på kvällen hos mig. Ludde Paulina johanna och Johan :). fast de stack rätt snart igen, men Johan stannade ett tag till. väldigt trevligt tycker jag! you are everything.

Och idag är det tisdag som ni flesta säkert vet. Började dagen med hemkunskap. Bonnomelett och någon slags muffins xD. och visst, det smakade helt okej. Sen var de det gamla vanliga, mentorstid och språkval. På eftermiddagen hade vi författarbesök på haganäs. Kristina Walldén. intressant tjej, duktig på att uttrycka sig. " Oj, nu kom det en gräsklippare". haha! Ja, sen så firade vi mamma, som för övrig fyller år idag. Grattis Mamma! Sedan var det dags för träning igen, det funkade helt okej. förrutom att det känns som att jag brutit både handleder och knäna. men vet ni vad? jag lever! ikväll ska jag bara ta det lugnt, vila ut kroppen.

Appropå ingenting nu igen, vi har uppvisning på haganäs. 17,30! för er som är sugna på att titta! nä , nu ska jag nog sluta skriva, annars blir det bara sådär onödig information resten av inlägget. puss!

monika kristin karlsson.

image54

not that you ever would care

1 maj
och kvällen igår var helt otroligt rolig. bättre än jag föreställt mig faktiskt. skolan gick snabbt, trots so-prov som jag inte ens läst igenom, 12/12! hell yeah, men anledningen till detta var nog för att provet var enormt lätt. Ja, sen drog jag och johanna hem till henne, hämtade lite kläder och fräsigheter. drog över till mig och åt och sådant tjejigt. sen kom jp, och efter det kom ludde. var ute och gick, drattade ner till konsum för att köpta grädde och semlebullar. sen bakade jag och johan semlor. som en överraskning till Sara. jag hoppas du gillade det! <3

ja, sen drog jp till sin farmor, och johanna och ludde drog också. så ja, jag och sara pratade lite, sen drog jag in i duschen, fixade mig och så. drattade till johanna, och sen åkte vi till domina :)  där det redan var väldigt mycket folk, från det ena till det andra. vi hade det super trevligt hela kvällen igenom. ni kan ju iallfall fråga Jp och Andy. dem hade nog mycket roligt av det dem minns. aiiiight pojkar? (a). höhö. nu pallar jag inte prata mer om den festen, mer än att jag bugar och bockar.. tack domina!
inte för att bli för känslosam nu, men ni är verkligen kanonbra. hela högen ,tack alla!

Ikväll, var de tänkt att jag skulle sova ute hos baron med sara. men det blev inte så ikväll. så ja, det blir kasnke lite film med lite folk. sådant är alltid trevligt. först ska jag upp till hökön, träffa lite folk och sådant. ska väl bli trevligt antar jag (:  nu ska jag kolla film och dega i soffsen. jag har ingen ork till att göra något just nu, ska piggna till lite först! höhö . go'natt, för så lär det bli. jag kommer att somna (a)

monika kristin karlsson.

image53
RSS 2.0