vi ska alla en gång dö.

snart är det back to school som gäller. fyfan, jag orkar inte det. nåväl, igår skulle jag&salome försöka få färdigt vårt arbete, och visst, vi kom en bit på vägen. men vi är långt ifrån färdiga. det tar kål på mig. och inte nog med det, jag har dessutom sagt att jag ska skriva färdigt resten själv :O. omg, orka. Ja, eftersom vi varken ville eller orkade skriva mera så stack vi ner till hartmans och fikade med Sara. vi hade jättetrevligt tycker jag. även om jag inte alltid förstår mig på vad dem pratar om.
Salome: alltså kristin , en rasist är när man hatar utlänningar ? , Så om jag åker till Irak , vad är jag för dom då ?
Kristin: Ja du är väll en nazizt då va ?

Ja, sen drattade vi hem efter någon timme med fika&prat. blev återigen lite plugg för min&salomes del.
Salome/Sara: Ska vi skaka hand på att varje gång det kommer ett tåg vinkar vi , och innan vi fyller 20 så ska vi ha fått ett sms från någon på tåget som säger : Jag såg nyss dig vinka ! :) , ska vi skaka hand på det ? :)
Kristin: Men jag bor ju vid tåget !

På väg hem träffade jag och salome på en mycket mysko gubbe. när jag och salome pratade lite på vägen hem, så pratade hon enormt högt om sånna saker man inte säger högt. inte så fina ord om man förklarar det så. ivartfall, så vände jag mig om för jag tyckte jag hörde fotsteg, och så såg jag då denne man, och började då gapskratta... eftersom jag trodde han hade hört vad vi pratade om. och då trodde väl den där pysen att jag skrattade åt honom, så han gick fram till oss, drog ur sin hörlurssnäcka ur örat och frågade vad som var så kul. om han missat ngt. :O omg, sjukt pinsamt. (A).  nbåväl, på kvällen tittade Domina&SAra förbi igen, bastade och pratade. det var jättetrevligt tycker jag. (: måste göras lite oftare eller vad sägs? (:

idag blir det till att fira pappening. två sjukt stora tårter. jag kommer bli tjock! (: muhi, sen kasnke jag ska träffa sara efter ikväll. jättemys om jag får (: . janä, nu ska jag dratta och duscha, Pusshej :*

"/

image41image42









I get my hopes up and I watch them fall, every time.

todeloo!

ligger och kollar på andraavenyn, nu igen. får inte riktigt nog av det. Ja, och sen finns det ju inte mycket mer att göra om kvällarna. idag har jag knallat runt i byn med mamma och sis. köpt present till daddy, sen blev det fika på hartmans. träffade salome och johanna där, så satte mig hos dem istället. och ja, vi hade det mycket trevligt :) sen drattade vi hem till mig, lite prat och sådant. sen över till johannas +++ sara. spelade guitarr  hero och sjöng singstar. haha , jag suger, jagvet. (a). ja, sen kom det lite annat folk, tittade halvt på hata göteborg och pratade lite smått. och nu har jag faktiskt inte så mycket mer att säga, så, go'natt. :*


det här känns inge vidare, det gör faktiskt inte det. "/

image40

...

tiden räcker inte till.

varför blir jag inte förvånad?....

fyattan vad det är mycket snö ute nu! Usch.

nåväl, igår hade jag en mycket trevlig dag. var i lund med några från klassen. hälsade på mohamed och sådant. jätte roligt att få se han igen (:  jag orkar faktiskt inte skriva så genomgående nu. men trevlig var det iallfall!

"har ni inte spelat färdigt än?, Jag hinner ju bli mozart innan ni är klara"

på kvällen stack jag hem till ludde, med annat folk. blev lite poker och annat kortspel. sen tittade vi på film också, inte så tokigt det heller (: och idag blir det säkerligen en massa plugg med salome, med tanke på att vi inte ens börjat med vårt arbete som ska vara klart nästa vecka! wish us luck! pu-uuusss!

du spelar ett spel, och jag vill inte vara med.

är det verkligen påsk? är det de? för det känns som att vi börjat om på nytt, med vinter och allt. nåväl, idag fick jag stiga upp lite tidigt, duscha och fixa sig. sen sticka ner till kyrkan, påskgudstjänst. och för er som antecknar, så sög det riktigt hårt (:  sen ja, satt jag&johanna på ikea ett tag, väntade på hennes päron, sen åka hem, vila&sådant. har dessutom städat rummet idag, kryss i taket för det. får se hur länge det håller sig innan det blir stökigt igen, we'll see.  usch, jag har haft ett par riktigt tråkiga dagar för mig själv, bara legat och tittat på prison break, med vissa undantag. har varit iväg lite hit&dit också. Jag hoppas inte resten av lovet är såhär, för då, då kan jag lika gärna sticka tillbaks till skolan. fast nej, å andra sidan är det rätt skönt att bara ta det lugnt.

ikväll tror jag det kommer lite folk hit, filmkväll. får hoppas folket visar intresse och kommer hit för att göra mig sällskap. well, kortblogg. tänkte bara säga att eftersom jag, ganska mycket, har tröttnat på bdb så lär jag inte lägga ut " http://expooosed.blogg.se " varje gång jag skrivit en blogg. så ni får hålla utkik själva!

tjaaau, & gladpåsk.

image39

jag ger dig min morgon

 jag är utmattad och har ont i mina ben.
 igår vart det skola som alltid, skärtorsdag dock! Började med att baka chokladbollar på mentorstiden, det var gott, eller vad säger du Paulina? :). nåväl, sen vart det språk, och annat sådant. Engelska prov också, jag tror faktiskt det gick bra, förutom sista sidan med orden, höhö.  Ja, efterskolan bar det av till växjö med Johanna och hennes mamma&pappa. hade faktiskt väldigt trevligt i bilen när hennes pappa jävlades med henne, höhö, finemang! åkte först ner till samarkand, ut med pengar, systemet och hm! :) haha, gre-at. Ja, sen bar de in till stan'. åt på thairestaurang, och sen shoppade vi lite. eller shoppa  kan vi säkerligen inte kalla det, hittade dock en vår-jacka på hm, mer blev det inte för min del. höhö :) .

Sen mötte vi upp pojkarna vid stationen, sen åkte vi ner till tipshallen. köade och sen kom in ;). väntade väl en&enhalv timme innan Familjen spelade.  Ja, sen prick halv 9 kom kent. konserten hade varit kanon om jag såg något, och inte hade det där fyllot framför mig, ont i fötterna kan jag ju säga. Men uppträdet var så mycket bättre live, än att själv sitta hemma och lyssna på musiken. det gav mer liv i låtarna där, när man hörde alla sjunga med, och laserlaporna. Så med en kort sammanfatting kan jag faktiskt säga att det var så mycket bättre än jag förväntade mig.

Släpp snälla, släpp taget nu
Jag kan stå, gå eller krypa härifrån
Om det här är allt vi hinner med,
så håll mig hårt min älskling 
jättemys. :$

Ja, slutade väl runt tio halv elva. åkte hem sen, tack för en kanonkväll pojkar&johanna :)<3

image38

skulle du våga ge mig chansen, att visa att jag är bättre än såhär?

nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. engelska prov/stort läxförhör imon, teknik inlämningsarbete på tisdag veckan efter påsk alltså, och revolutionen arbetet ska in på fredag samma vecka, och jag har inte ens börjat på det. och så har vi idrottsuppgiften, och jag som är ganska skoltrött nu. ja, v.17 eller v.18 har jag ju dessutom utvecklingssamtal, smack! men okej, jag gör mitt bästa, sen blir det som det blir.

skolan har gått rätt snabbt idag, började med eget  arbete, var nere i slöjdsalen och fortsatte på tekniken, sen vart det sug-bild. Ja, sen vart det ner i slöjdsalen igen och fortsätta, efter det var de mat, och sen slöjdsalen igen och sen idrott. och sjöld som ligger väldigt långt ner på 'favorit-ämne-listan', så har vi haft det iprincip hela dagen. fyfanfördet. Ja, idrotten idag var lite utöver det vanliga, lekte en massa idag. först var det något man skulle ligga på varandra(!?) det gick vi ju inte riktigt med på, höhö. lekte blind-boll istället, ouhff, att jag och linnéa ägde skiten ur alla, men, jag har ett erkännande att göra : JAG SÅG ALLT! muhi. (a) körde lite styrka sista kvarten, så har gjort lite nytta för mig själv iallafalll, finemang!

ikväll, blev det en jädrans massa plugg, engelskan imon. wish me luck, så gör jag mitt bästa!
nu ska jag gå iväg och fortsätta pluggandet, ska kunna det till 100!
btw, kent imon.. och shopping med johanna, wihu! go'natt! (:

image37

du lever i ett tomrum.

träningsvärk, överallt. och jag förstår inte riktigt varför. jag kan ju själv säga att jag inte dirket har tränat så intensivt att jag borde ha det nu, men något är det, som gör att jag känner värken. Har inte riktigt kunnat smälta söndagens händelser, det känns fortfarande hur roligt som helst att jag fick äran att följa med Sara. tänk, det var 2-3 hela år sen jag satt på en häst, den känslan får man inte varje dag. superhärligt!

måndagen, blev lik som alla andra måndagar. inget som yttrade sig från det andra, utan en jättevanlig måndag. träning på kvällen med dans i över en timme. har bytt låt nu också, + ett ganska så häftigt intro. udda stil på låten, det tycker vi om, för ja menar, vi vill ju inte vara som alla andra. cyklade sen hem efter träningen, och Gud(?!) vad det snöade. min blå-grön-svarta halsduk var inte längre blå-grön-svart. utan täckt av vit snö. usch, det är 18 mars idag, och än snöar det! det ska bli ändring på det hela, eller vad säger ni? - och ni instämmer. för nu vill vi ha sommar, med soliga dagar, varma sommarkvällar och mygg som bitts. låter inte det ganska härligt i era öron?, jo jag tänkte väl det.

idag är det då, som ni säkert vet, tisdag. den här tisdagen var inte heller något utöver det vanliga. dock hade vi en hemkunskapslektion, där vi den här gången fick laga lite godare godsaker. kladdkaka och vaniljhorn bakade vår handplockade grupp. och de andra grupperna gjorde annat smaskens. så sammanlagt fick vi smaka på 6 olika sorters godbitar, eller, jag ljuger lite nu. så gott blev det trots allt inte, eller vad säger du Gurrz? =) ja, och ikväll blev det ingen träning på grund av allt i skolan. stortläxförhör/prov på amerikanska revolutionen, som jag inte kan ett dugg på, eller, lite har jag lärt mig. men inte allt på långa vägar. så det blir mer plugg ikväll som gäller... jag tröttnar! Så det kommer att sitta mycket fint med ett påsklov mitt i det hela. dessutom är det ju Kent på torsdag med c.o. det ska faktiskt bli ganska mysigt, har börjat se framemot det lite, efter vad Camilla berättat om själva konserten. så ja, jag håller tummarna för en bra spelning. (Y).

vad ska Kristin göra resten av lovet då? - ingenting.
MAKE ME BUSY!

för nu måste jag fortsätta med plugget, även om lusten ligger på botten måste jag få det gjort.
puss.

party like a rockstar.

helgen har varit kanon. lördagen var mycket händelserik och oerhört trevlig. började med att Sara knackade på, och vi cyklade sedan, tillsammans med johanna, ner till haganäs för att titta på en innebandy match. 2-0! (y) Satt kvar i ungefär två timmar och bara snackade i sofforna,  i väntan på att det skulle sluta regna. men visst var det trevligt :). Ja, sen cyklade jag och sara hem till mig, lagade mat och åt.  efter det tittade även johanna också förbi. fixade med presenter och sådant. sen gick vi ner och mötte Andy Pierre och Robin, fast andy och pierre stack snabbt igen. och robin och vi andra traskade runt i byn, och sedan ner till minnas trapphus. satt där i mer än en timme i väntan på att minna och pierre skulle komma. tillslut kom dem, och festen var igång, (y). och trevligt hade vi, med sång och paket. Sen var jag och johanna tyvärr tvunga att lämna dem väldigt festliga feststämningen.... Träffade Pau på ikea, sen fortsatte vi neråt mot johans :). tittade på film, och lite snuttar från melodifestivalen som inte var så uppskattat bland folket (a). men ja, sen drattade vi tillsammans ner till Dominas igen, och det var fortfarande lika trevligt där, kom hem runt kvart över 2. satte på en film och somnade ... muhi. Tack för den här kvällen/natten. hade verkligen über trevligt med allt folk. tacktacktack!

och idag ska jag följa med Sara ut till Baron, wish me luck, jag kommer att dö!
Pu-uuuuss!

och förlåt, :$

we are everything we need.

måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag.
nu är vi mitt i veckan, sjukt vad tiden rullar på nu för tiden. måndag, en inte helt lyckad dag, tråkdag vill säga. tränade på kvällen, och inte nog med det, så var jag faktiskt ute och sprang också, kände att jag behövde det. blir trots allt väldigt tjurig när jag avbröt beeptestet utan att ens sprungit mig trött i benen. nåväl, får väl ligga lite i hårdträning till måndag, gör testet igen då.

tisdagen gick också rätt fort, eget arbete. sen var vi och kollade på sexornas teater, "och". dem var faktiskt riktigt duktiga, och pjäsen i sig är väldigt bra. synd bara att alla braiga låtar var borttagna. minns dem än. "Bertil bertil han går runt i träskor, macho, macho, träskor är hans image. gör som bertil han är jätte cool, har man tofflor ska man gå runt i träskor". det var ett tag sen de ja Linnéa. sen blev det mentorstid och språkval. trist. sista lektionen hade vi hemskunskap, och vi gjorde ingenting den lektionen. tjatade på så att vi fick baka något, tillslut gav hon med sig och vi fick göra knäckkakor till mentorstiden. personligen tycker jag degen var godare än resultatet (A)! tränade på kvällen sen, har nästan lärt mig hjula korrekt nu. i alla år jag tränat gymnastik har jag hjulat fel, :$, så i brist på prat-patners så övade jag i mer än en halvitmme på att hjula. snart sitter den där den ska!

Idag började dagen med matteprov, suck. sista svaret blev väl lite väl galet. huhu, men ja, sen hade vi bild och eget. tråk, har iallfall kommit på ritningen till våran teknik-uppgift. nu ska den bara byggas på bästa sätt. och usch, har inte ens börjat med mitt egna arbete om revolutionen, måste ta tag i det också. skitans... teori&fotboll på idrotten. Sen hem, satte upp hyllor och spegeln idag, är almost helt färdig med rummet, finemang!. och nu ska jag dra och öva på redovisningen i spanska, jag kommer sutta! har en bok jag ska börja läsa också, på spanska(!). läste första meningen förut idag, och den fattade jag ingenting av. såja, ge mig ett lycka till med att förstå något utav den boken. puu-uuusss :*


keep dreaming, girl.

every second counts.

jag skulle ljuga ifall jag sa att jag inte är besviken.


stort tack till alla. <3

kär i kärleken.

var tar alla kommentarerna vägen?

helgen bestod av konfaläger i Hamneda tillsammans med alla konfirmander. roligare än väntat, faktiskt. Packade och sådant efter skolan, sen tog vi bussen runt halv 5. fick våra rum och åt när  vi kom dit. trevligt. Sjöng och sådant på kvällen , sen hade vi också singstar tävling. grattis till oss som kom sist :).  nåväl, på kvällen hade vi tänkt göra anden i glaset, tjejorna och jag. men det sket sig, vi hade någon, inte så jätte andlig, person i vårt rum, måste ha varit därför. vi blev påkomma med att ha ljus inne på rummet, wuhups, men det snackade Titti bort på ett bra sätt.
"Har ni haft tända ljus är inne?"......
20 sekunder efter....
Tiitti: " eh VA?!"  hahah!

hade massa snack i rummet sen, tills vi skulle gå och lägga oss. men efter att alla gått från mitt och tittis rum så dök ett oväntat huvud upp genom fönstret, jp ;). haha fast han blev också påkommen med att inte vara på sitt rum, så han försvann snabbt tillbaks igen. Efter några minuter igen, kikade Eve, Liza, Josse och Hilma in :). snack och sådant. Efter ytterligare några minuter kom grabbarna igen xD . Hannes och André som somnade på en gång, och Johan. Ännu mera prat och sådant, telefon samtal och flum. sov inte mycket den natten, eftersom jag både vaknade av att det svinit kallt, och att det sen var varmt. det hjälpte inte heller av vi somnade sentsent, och sedat blev väkta super urly! 
"det var duktigt av er Hannes att ni sov på ert egna rum" Haha! jomenvisst :)

Så dagen började med en dusch, sen fix, och frukost. sen packa och sådant. Hade lektion den dagen, och massa tävlingar och tipsrunda. ganska så okej-kul.  dagen i sig var väldigt segt, och jag hade hemlängtan! höhööhö. somnade runt 6-7 tiden när jag kom hem, och sov till 7 idag :$:$:$:$, har nog aldrig sovi så länge, pinsam länge ju. nåväl, idag blev det Ikea , skulle köpt tyg till gardiner , som självklart var slut. så det fick bli en lampa, speglar, hyllor och annnat smått.  Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och lyssna på deppmusik, jag behöver det nu! "/ "/. 

xoxo Kristin (a)

image35image36

Do they have radios in heaven?
I hope they do
'Cause they're playing my song on the radio
And I'm singing it to you
And I'm singing it to you,you,you,you

You left before I had a chance to say goodbye
But that's the way life usually is it just passes you by
But you can't hold on to regrets and you can't look back
So I'll just be thankful for the times that I had with you
.

:( <3

go out, find your way.

godmorgon  godmiddag  godkväll!

igår fick jag känslan av att våren var här, men icke! det snöade redan på kvällen, och idag vaknade jag av att det regnade något fruktansvärt ute. Nåväl, igår blev det att sätta sig på cyklen och traska ner till haganäs och sola med sis. bastade någon timme också, funnyfunny.

idag har skolan varit tråkig. inte ofta man hör annat ifrån mig. började med mentorstid, boring. sen språk, mer boring. sen ja, andra sucky lektioner. begav mig ner till klöxhult efterskolan , träffade johanna andre och johan. tittade film, sen tränade jag småttingarna, jättejobbigt idag. ja, sen blev det att träffa dem igen, stack ner till willys, för det var rea på godis, då johan och andre passade på :P. hade himlans trevligt, you make my day! <3

skitans konfa läger imon, känner verkligen inte för det. så imon blir det till att packa stuffs, sen dratta ner till älmekulla. nås på mobilen gott folk, (: nu-uu ska jag nana, go'natt, :)
"här skulle jag kunna roa mig själv en hel dag"

patetiskt, patetiskt, patetiskt!

orkar du, vill du, kan du.

back on track.
ja, första dagen i skolan återigen. jag har varit riktigt trött hela dagen, trots detta att vi haft vår första håltimme ever! Dagen började med 50 minuters idrott, innebandy, ett mål, ja, det förklarar det hela. Sen hade vi våran håltimme, i över en timme. fräsigt, trots att tiden sprang förbi. Efteråt var det dags för slöjd, gjorde ungefär ingenting. Sen blev det dags för lunch, ovanligt lång rast där också, över en timme detta också. ja, det tackade vi för. Lite eget och sådant, hade väldigt roligt i grupprummet må jag säga. (:  Ja, sen var det dags för ytterliggare 80 minuters slöjd, då jag skrev klart en redovisning och annat sådant tråk. lyckades klämma ur en väldigt oväntad kommentar, då Marius står och dammsuger sina kläder fria från sågspån, på ett intimt ställe.
"men kolla, han står och suger av sig själv!"

Ja, traskade hem sedan, slocknade i sängen och vaknade tio i fem. oj, panik till tusen. kom typ tjugo minuter försent till träningen, men tur var väl det. jag hade verkligen ingen ork i kroppen för att träna, vilket märktes väldigt väl. (a). jag hoppas jag får tillbaka orken imorn, eller iallfall, lusten till att orka! (: nä, nu hade jag tänkt att nana, godnatt allesammans,

xoxo Kristin.

det där kändes tufft att skriva, lite gossip girl touch i det hela. =D

you got so many colours make a blind man so confused.

Var får jag allt ifrån?!
- glöggen!

sista prao-dagen i fredes. gick super, ärenden sprangs, hit&dit. fika fick jag också gå och köpa, det jag ville ha! supersnajsigt.  fick dessutom hårprodukter som ett stort tack för att jag hjälpt dem med dittan och dattan. att vika och tvätta handdukar som dem hade väldigt lite tid åt vill säga. resten av fredagen ängdade jag tiden till att  inte göra någonting. så det blev film för hela slanten, och till viss del oroligheter. men så finns det sånna bra personer som bara gör allting bättre.

på lördagen kom johanna hit på kvällen, även också salome och sara. blev massa prat, och dåliga, väldigt gamla, och allmänt ointressanta melodifestivalen klipp. jag och salome hade det mysigt i våran lilla hörna."party like a rockstar". stunden efter kom resten av högen, johan, robin, andre, max, albin och joel. kolla melodifestivalen och sådant mys. för er som inte lagt märke till detta, Björn är snäppet bättre än alla andra. alltså, anledningen till att man ens tittar på schlagerfestivalen, om man nu kan kalla det schlager. var ute och gick en sväng, tills vi kom på att det var väldigt blåsigt och kallt ute..

idag var det till att stiga upp i tid till kyrkan. jag kan ju inte dirket säga att det var särskilt efterlängtat, eftersom jag inte sov mer än typ 4 timmar den natten. men det var bara till att stiga upp och vara glad. kyrkan sög som vanligt, även om konfirmanderna höll i det. no offence.  efter kyrkan kilade jag hem med salome till henne, blev lite let's dance och Simple life på tv. stack sen ner till haganäs för att titta på killarnas innebandymatch. och ja, den skiljde sig inte från någon annan match, except, att dem vann den här gången. congratz! därefter följde sara med hem, blev prat och sådant som vanligt. lagade mat, makaroner och köttbullar, min specialité. Ohyes!  tittade på oc, sen ringde robin. han kom en stund också,  pratpratprat!

ikväll det blev lite phonetalk med sara, alltid lika trevligt :) och imon blir det som väntat skola igen, sucky(!) och sen ev. träning.  nu ska jag byta ut mina kläder mot min outhärdliga pyjamas, och sen lägga mig och titta på film och hoppas på det bästa. "Jag kanske borde utnyttja att jag är 15". eller vad säger du sara ?  (;
godnatt :*
RSS 2.0