trettioförsta januari

Såg precis att jag skrivit ett inlägg den 27, som jag aldrig publicerade. Så, hehe några dagar sent så har även den kommit upp.
 
Hoppas att ni alla har haft en fin helg. Det har jag. Det har varit en lugn och skön helg, fast jag har ändå hittat på saker hela tiden.
 
I fredags efter jobbet gick jag en lång runda med M innan vi åkte och lämnade honon hos Ds föräldrar. Sedan åkte vi vidare mot Osby och bowling i 2 timmar. Ett gäng på 5 tjejer och 5 killar. Efteråt åkte vi hem till Älmhult och åt på sorello. Några skulle jobba dagen efter och bebisarna var trötta så det blev inte så sent. När vi kom hem la vi oss i sängen och kollade på serie. Har börjat kolla på en serie som heter Shameless. Kan rekommendera den.
 
I lördags vaknade vi vid halv 10tiden. Tog en lång morgonrunda med M, åkte ner en sväng till byn och shoppade lite på Trend House. Vid 14 åkte vi till diö och kalas för Maja som fyller hela 7 år. Så gammal hon börjar bli och tappat första tanden har hon gjort också. Gosungarna!! På vägen hem handlade vi och lagade fransbröd fylld med köttfärs, cremefraiche och majs och till det tsatsiki. MUMS! Vi lärde oss ett nytt tärningsspel på kalaset som jag och daniel satt och spelade på kvällen innan vi gick och la oss.
 
Vaknade samma tid idag och började med samma morgonritual. En lång promenad. När jag var tillbaka hade daniel förberett frukosten och vi åt den framför Need for speed som vi börjat kolla på igår. Fixade iordning oss och styrde bilen mot Växjö. Skulle köpa en TV till ovanvåningen, men vi kunde inte bestämma oss i djungeln så vi åkte hem utan. Såklart shoppade vi, så helt tomhänta var vi inte hem. Gött med lite nytt i garderoben. Måste rensa ut den... typ hela, för jag är så jävla trött på mina kläder. 
 
Nu har jag lagat gulaschsoppa och sitter med Civilrättsboken och försöker att plugga lite.










tjugosjunde januari

Vi har fått från -18 grader till +7. Stabilt. Skönt att äntligen kunna öppna dörren ut utan att mötas av kylan som slår dig i ansiktet som en rak höger.
 
Helgen var fin. Kollade på fotbollscup hela lördagen, med paus för en promenad och lumch på IKEA. På söndagen gjorde jag och daniel brunch efter att ha gått en runda med M. Våfflor, glass, ägg, bacon, kaffe. Mmm.
 
Veckan har gått sjukt fort och imorgon är det torsdag. Idag har jag jobbat 07:30-19:00 - är ändå förvånandsvärt pigg. Daniel har lagat lax och romsås som vi precis avnjutit och nu tänker jag mig en varm dusch. Ser fram emot helgens festligheter, så nu får det gärna bli helg igen.






 
En bra låt som går på repeat hos mig:
YOUTH
 
Lyssna!!

tjugoförsta januari

Vilken härlig dag det har varit idag. Solen har lyst hela dagen och jag passade på att njuta lite på lunchrundan med hunden. 



Fredag imorgon. Börjar med feeling redan idag, hamburgare till kvällsmat. Yummie!

nittonde januari

Kan vänja mig vid att gå upp en timme tidigare och börja dagen med en promenad. Så uppfriskande och så skönt att iallafall ha rört lite på sig. Måste nog ha hund på heltid, verkar vara det enda som kan få mig att göra det. Två gånger om dagen dessutom. Hehe 

Idag jag för första gången både lagat och ätit gulaschsoppa. Tack vare fina Vilma så fick jag prova något nytt! Behöver någon som kommer med massa bra och nya idéer på matlagning. Så gött att äta något man inte ätit typ 14 dagar i rad. 

Beställde kurslitteratur för 1500kr idag också. Hej ett halvår av handelsrätt. Kommer nog bli sjukt bra. Sa jag att lönen är varmt välkommen nu? Börjar känna av fattiga månaden nu. 



Jag vet, ser ut som kräk, men det var gott!!

Imorgon är det onsdag och snart halva veckan över. 

artonde januari

Idag ringde klockan 06:00, vaknade med världens huvudvärk. På med underställsbyxor, två par mjukisbyxor, T-shirt, underställströja, kofta, jacka, mössa x2, vantar, halsduk och stövlar. Sedan var jag fullt utrustad för morgonpromenad med molle i 17,5 minusgrader. Det var en skön början på dagen och jag blev ju minst sagt pigg. 

Vinkade hejdå till pappa och Martina som lämnade för lite mer än 2 veckor i Thailand. Inte avis. Fortfarande. 

Efter jobbet städade jag hela huset, behövdes. Tog en lång promenad med M och fick maten serverad. Bra att kompromissa ibland, funkar för det mesta. 







sjuttonde januari

Blev ingen utgång i helgen, men vi drack vin, åt sjukt god mat och pratade hela kvällen. Åkte hem vid 2-tiden på kvällen och vaknade upp i min egen säng vid 12. Var helt slut och mitt huvud har dunkat precis hela dagen. Vet inte om det är gårdagens alkohol som talar eller om det bara är ren huvudvärk. 

Har varit och bebismyst med 2 små gullungat och nu ska vi äta thaimat. Är hemma hos pappa och Martina, de åker till Thailand imorgon. Så avis. Jag själv blir kvar med molle och -15. Tack, tack så mycket. 







sextonde januari

Lördag morgon och jag sitter med en chailatte, svenska hollywoodfruarna, skriver sista inlämningen och väntar på att en maskin tvätt ska bli klar. Tog lite av en sovmorgon idag och låg i sängen och kollade på serien baby daddy. 20 minuters avsnitt - antagligen det bästa som man kunde komma på. 
 
Ikväll åker jag och mina tjejer mot Halmstad och Matilda för en tjejkväll och utgång. Får man ha underställskläder på sig när man är ute och svirar? Inte? Okej. -10 grader, just saying.
 
 


trettonde januari

Idag har jag spenderat 5 timmar i sträck med näsan i mina papper. Likaså 5 timmar igårkväll. Imorgon är det hemtentamen som gäller, sen är kursen nästan slut. Jippi! 

Har av därför inga kul bilder att bjuda på idag, men hoppas att ni förlåtet mig och låter mig vara tråkig lite till. Tack för det!

tionde januari

Känns konstigt att jag sitter här en söndag och tentapluggar. Första gången, någonsin. Jag är ute lite för sent i tiden, men det verkar inte vara något ovanligt om man ska tro på Twitter. Jag kämpar på med pluggandet och på torsdag är kursen över. Det var varit en väldigt lärorik kurs där jag fått läsa allt från lagar till hur våra slaktdjur har det. För alla er som är lite intresserade av vilka rättigheter våra djur har kan jag rekommendera grundkurs om djurskydd som är helt på distans. 

Helgen har varit fin! I lördags åt vi frukost och höll på att fixa och dona på ovanvåningen. Jag har målat foder runt dörrar och fönster och vi har bytt kläder på vår gamla soffa. Den blev som ny och jag är så nöjd med den! Trotsade allt snöfall och åkte en runda med syster till handelsplatsen och tittade lite affärer innan vi lagade mat hemma. Agerade chafförer vid halv 3 på natten, så jag var lagom trött när mamma ringde från andra sidan jorden med sin godmorgon hälsning. 

Idag har också varit en lugn dag. (laddar upp för nästa helg). Sov till 11, åt frukost och fortsatte måla och dona på ovanvåningen. Ska bli så kul att se när allting är klart!! En sväng till Ikea och en runda till Martina och pappa. Nu sitter jag i soffan. Har precis avnjutit hemmagjord potatis och broccolisoppa, mums!! Ska fortsätta plugga till det blir läggdags. 

Hoppas ni alla haft en fin helg och är redo för en ny vecka.

sjunde januari

7 dagar av det nya året har passerat. Snarare flugit förbi. Vet knappt vad jag gör på dagarna, vet bara att det är ganska skönt att veta att tiden inte står stilla. 

Igår var jag ledig. Blev en lång runda med molle, en sväng till Ikea, ett besök på gymmet och på kvällen myste jag med mina tjejer. Bästa!

Nu ligger jag utslagen på soffan efter en timme på gymmet och fläskfilé och potatis i ugn. Sköna kväll. 

Imorgon är det fredag och snart helg. Känns som att jag inte har varit annat än ledig och då har jag ändå jobbat mellandagarna. Inte för att jag klagar. 





fjärde januari 2016

Nu är 2016 här. 
 
Min jul har varit väldigt fin, ledigheten har varit skön och infirade av nya året var också så bra!
 
Lillejul spenderades hos mamma och pappa, uppesittarkväll och bingolotto. Tillsammans med korv, ost och kex. Inte en krona vann någon av oss, men vi var nära iallafall, tillsammans med resten av Sverige säkert.
 
På julafton hade vi bjöd vi hit mamma och pappa på julfrukost och vid 1 begav vi oss till daniels mormor för årliga lutfisken. Kvällen spenderades i diö där det blev massa mys med barn och vuxna. Annan dag jul firade vi lite jul igen hemma hos mamma och pappa med martina och oscar. Mer julmat och sällskapsspel.
 
Jobbade 3 dagar i mellandagarna och sedan var det tid för ledighet igen. Blir bortskämd av detta alltså. Firade in nya året hos Ida och Eldin och kom inte i sängs förrän halv 4. 12 timmar senare stiger vi ur sängen och förflyttade oss till soffan.
 
Dagarna har gått så fort och allting har liksom flutit samman. Minns knappt vad jag gjort mina lediga dagar, men har ju såklart bilder som friskar upp minnet något.
 
 
































 
Ikväll var det premiärtur på gymmet igen. Äntligen fick jag daniel till att köpa ett kort där, så vi kan iallfall åka dit tillsammans och kanske kan trigga varandra liiiite till att ta tag i träningen. I maj är det toughest som gäller - då har vi inget val.
 
Lev väl mina vänner.
RSS 2.0