funderare

varför låter det som att min högtalare på datorn är sprängd?
må det vara inbillning!

juluppvisning 09

Ganska skönt att ha uppvisningen överstökad faktiskt. Kaos skulle jag nog vilja kalla det. Duktiga gymnaster är de iallfall. Även om allt runt omkring blir lite fel.




lite bilder att bjuda på. kallabalik som ni ser. hehe. fina barn.

min dag har för övrigt varit mycket bra. Ett par timmar på ikea resulterade i fyra gardinstänger, 2,25 meter tyg och en helt protion med köttbullar och pommes. Även en liten dessert till det, inte så tokigt för att vara måndag. Idrotten har väl typ lagts åt sidan, det får gå som det går. Hur mycket jag än läser det så fastnar det inte riktigt.

nu är jag tröttast och nu ska jag sova. Det har förövrigt tagit mig en timme att lägga upp dessa bilder, på ett ungefär. Ja, blogg.se är nog lite segt trots allt amanda!

you're a pretty good lier

Jordgubbste och jordgubbskräm sitter ganska fint som fruskost idag. Har läst ett par kapitel i boken nu på morgonen också och snart ska jag återgå till mitt nötande av idrott. Om ett par timmar blir det ikea med pappa, äta och leta gardinstång till mamma. hehe. Sedan blir det att knalla ner till haganäs. Mysig dag.

nu ska jag avnjuta min frulle

I know you won't understand

förresten, vilken otroligt mysig känsla det var att promenera ute nu på kvällen. I vartenda litet hus/lägenhets lyser det stjärnor och adventsljusstakar. Det vankas ljus i varje liten del av älmhult. Alla fina trädljus de har satt upp, julgranen och det fina stämningen. Tänkte bara säga åt er att njuta lite extra av det där.

puss, godnatt.

why don't you mind your own thing

Vilken bra och lång helg det har varit.
Julia cyklade ikapp mig när jag var på väg mot ikea, lite av en chock faktiskt, men ack så trevligt. Vi promenerade runt som 12åringar på byn och tittade till UF-företagen. Spann vidare mot torget där vi hämtade upp en amanda, gick vidare till hartmans för att träffa på lisa! Vi tog oss en kaffe och lussebullade lite. Även om dem mest tjabbade om Melissa Horn hade jag en mycket trevlig stund. Fick även lite company av robin, oscar och daniel. Vid kvart i 6 lämnade jag människorna på hartmans för att gå vidare mot linnéhallen. Dans dans dans. Michael michael michael. Bra bra bra. Hehe, jobbigt. Ja, trist att vi inte ska dansa den dansen på uppvisningen imorgon, fast de blir ju en egen dansshow senare!

Kvart i 8 befann vi oss på Sorello, hela 14 pers. 13, kanske. Nåväl, jag åt upp en hel barn-kalleanka idag. Pratade lite strunt med alla och begav mig sedan hemåt. I regn. Hemma fortsatte jag att tjabba lite med martina och hennes två följeslagare. Nu sitter jag med idrotten, nötar nötar nötar. Tänkte slå mig ner och läsa i boken lång in på småtimmarna idag. Känns som att de behövs.


kärlek vid sista ögonkastet

Pepparkakor med "godjul", hjärtan, granar, snöflingor och stjärnor. Jag tror årets gymnaster kommer bli glada över dessa. Trevlig liten stund på haganäs i vilket fall som helst. Glaserade ca 100 stycken, förhoppningsvis ska det räcka till var och en. Sedan skjutsade Linda hem mig och jag slängde i mig lite mat. Gick ner med molle till byn, träffade alla ägk-are igen och drog mig hemåt åter igen.

Vid fyra ska jag träffa julls på ikea, vid snurrdörren. Förra gången vi sågs där såg jag en liten tant springa rätt in i rutan. Jag kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv, men ack, stackars liten dam. Som antagligen vid det här laget precis blivit av med sin bula i pannan. En liten parantes. Iallfall så ska vi fika lussebullar och kaffe med amanda och lisa. Jag behöver som jag skrev till amanda "min dagliga dos av ff (fantastic four)!" Det är inte alltid så lätt utan dem minsann. Alltid samma saknat av FR1 när man har helg.



hehe, bara för att få med alla på ett hörn

listen, I can hear your heartbeat

Bra kväll! Började med att jag och daniel blev utskjutsade till robin. Tomt hus. Skulle gå in lite smidigt själva men gick inte bra då vi inte fick upp robins dörr. Vi kände på fönstrerna och andra dörrar, men icke sa nicke. Slutade med att vi stod ute en kvart och den andra dörren 2 meter från den första vi prövade vad öppen och olåst.

Väl inte letade vi som galningar eftet buzz, men det hittade vi inte. Istället spelade vi worms i väntan på att robin skulle komma hem. Den killen har inte lärt sig någonting om fairplay märkte jag. Vid typ 11 kom robin och vi pratade lite, sedan utklassade jag och robin, daniel i biljard. Den där femman alltså! hehe. Daniel lärde mig koka kaffe, så vi kokade kaffe, pratade ytterligare lite till och sedan drog vi igång en film som kan ha hetat blood and bones. Inte helt omöjligt.

Kvart i två tvingades jag gå igenom den asmörka skogen helt själv! Nästan iallfall, den andra mannen var inte tills så mycket stöd som bara pratade om våldtäcksmän och mystiska människor i skogen. Överlevde och åkte hem med mamma och martina. Sedan somnade jag.

Nu ska jag snart dricka upp mitt te och bege mig till haganässkolan och glasera pepparkakor till imorgon. Dansträning från 6-halv9 idag också! DE E NAJS! hehe.

we're gonna be on our way

Jag följde visst med ut till Svinön. Där var det 18års fire med lite släkt och vänner. Även Ludde var där, känns lite strange att gå på 'släktkalas' med ludde. Blir kanske mer av det, haha! Vi fick mycket god mat och otroligt god efterrätt. Killen som fyllt 18 bjöd på gitarrmusik och sång. Vi pratade och jag blev med hånad för allting. Pappa försökte gifta bort mig med killen, de försökte med det mesta vill jag lova. Ena värre än det andra, men jag stod på mig!

halv 10 åker jag till skogen igen.
puss!

or if I'm even cross the line

6km i spåret klockan halv tio en lördagmorgon är något som förvånade både mig och min familj. Skönt beskriver det ganska bra faktiskt. Fast det var bara en engångsgrej, tror inte vi kan räkna med att detta blir någon regelbunden händelse.

Idag är planerna till att först åka ut till svinön och träffa lite släkt och vänner. Eller hur man nu ska se det. Fast har inte riktigt bestämt mig om jag ska följa med eller inte. Ikväll ska jag åka ut till skogsmullen i länshult. Blir nog en bra kväll! Nu ska jag hoppla in i duschen.

för hon var bäst men kommer aldrig mer tillbaks

I'm up!
Igår blev en mysig promenad med johanna och lite film hos mig med godis. Gick och la mig vid 12tiden. Och fick nyss lite damp över att min mobil snart lägger av. Nu har det blivit fel med laddningen, åh. blö.

nu ska jag ut och  gå. puss

where do you want me?

nu har jag råkat klicka hem en ny mobil, borde kännas fruktansvärt med tanke på min ekonomi inte kalls kommer att gå ihop med tanke på hur lite vi får i studiebidrag denna månaden. Tur jag får inkomster utifrån just denna månaden då. Lite exciting är det ändå.

Snart tänkte jag be johanna komma hit så att vi kan mysa lite. Gå en liten runda också. Long time no see. Som det alltid verkar sluta efter någon vecka.


you had it in you

Jag lyckades både med det ena och det andra jag hade tänkt mig för dagen. Städa rummet och gå en promenad. Check och check. Jag och mamma var ute i 2½ timme idag. Gick och gick. Stannade till i några affärer också, fast det måste man ju. Kom hem med lite fika ifrån deres också, känns inte helt fel faktiskt. Tänkte avnjuta det ikväll då det inte blir någon bio för oss ikväll.

Istället ligger jag och kollar på confessions of a shopaholic. Pappa har lite besök här hemma så jag fick ta mitt pick och pack från soffan och gå in på mitt rum. Helt okej med tanke på hur vackert städat det är där, förvånade mig själv där.  hehe.


gammaaaal

hur tolkar man någon som berättar att man ändrats?

Lampan vid tvn fick stå på hela natten. Marley and me rullade och tillslut somnade jag. Efter en god natts sömn har jag vaknat och kollat lite one tree hill. Befinner mig fortfarande i sängen, men tänkte att jag skulle ta tag i mitt rum, röja upp i hela rummet. Kan behövas nu.

Tänkte ta mig en runda utomhus också, fast det blir ändå aldrig av när jag säger något. Lär väl mest ligga och säcka i sängen, med tanke på  vår lediga fredag. Ikväll var det planerat bio med FR1. inte alla naturligtvis, men dem som var sugna på det. New moon ser det ut som. Kan bli en väldigt mysig kväll.

marleeeey

nu ska jag kolla på marley and me
skratta och gråta, gråta glädjetårar för världens, troligtvis, sötaste film.
ledig fredag imorgon, mums.
godnatt.

julmässa på johnbauer

För att komma på andra tankar borde jag kanske berätta om min dag istället. Ja minsann.

Sovmorgon till klockan kvart över 12. Jag for ner till ikea vid 10 och träffade julia och amanda. Vi sprang rundor och levde livet inne på barnavdelningen. Flashback till barndomen då man fortfarande kunde sitta i dessa små stolar och måla med duttpennor. Good times. Nåväl, tanken var att vi skulle äta mat där, oturligt nog öppnade inte restauragen förrän klockan 11. Ganska så kört för vår del. Vi beslutade oss för macka på hartmans och sedan gå ner till stationen. Klampade in på skolan klockan 12 och klockan 1 fick vi håltimme till klockan slog 4. Det blev lite shopping, thaimat och lite annat trevligt. Klockan fyra var vi tillbaka på skolan och vid 5 började det komma folk. Försäljning, schamponering, och massage var det vi spenderade tiden med. Klockan 8 var vi redo att åka hem. Under dessa 3 timmar hann jag med att massera tre personer, varav en skitsöt(!!) liten pojke. Schamponera en frisör gjorde jag också. Kändes lite sådär med tanke på att hon antagligen lade märke till alla fel jag gjorde, men snäll nog att inte kommentera det. En väldigt så mysig kväll på jb. Julmässa, åh så underbart mysigt.

med andan i halsen...

Jag har aldrig blivit så skrämd i hela mitt liv som jag blev idag. I min egna hall. Kan ju försöka återberätta det hela, kanske försöka få det till att låta trovärdigt, kanske en smula roligt/frustrerande/argt/kul/skithemskt.

Okej, vi tar det från början. Jag gav mig fan på att jag skulle se hela filmen Paranormal Activity. Oavsett hur skrämd jag blev igår så skulle jag titta på slutet. I vilket fall så gjorde jag och martina det när jag kommit hem klockan 8 från skolan. Vi såg klart hela, med ljuset i taket tänt. Efter det gick vi in till pappa i vardagsrummet och började diskutera allt med spöken och demoner. Igen. Som ni kanske tidigare har läst (long time ago) försökte jag få pappa till att börja tro på sådant. Icke! Nu försökte jag igen, utan succé. Efter att vi diskuterat detta ämne i cirka en kvart, tänkte jag bege mig till mitt rum för att hämta datorn. Naturligtvis vågar jag inte gå de 10 metrarna till mitt rum på egen hand. Därför ber jag pappa, av tillit, att följa med mig. Eftersom min pappa är så snäll (ehh, stor och stark), så följer han med mig. En tillit han troligtvis aldrig kommer att få tillbaka. Ett dumt beslut av mig. Min rumsdörr är nämligen stängd, jag ber pappa öppna den. Innan jag visste ordet av något annat hade jag andan i halsen, sprang till andra sidan hallen, satt ihopkurad på golvet och tårarna bara rann ner från mina kinder. Inom loppet av 2 sekunder. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Grät gjorde jag visserligen redan och skratta kunde jag inte heller låta bli. Det fick bli en kombination. För er som inte förstått hela händelseloppet, så är det alltså som såhär att när pappa rycker i handtaget för att få upp dörren, låtsas han att det är något som han blir skrämd av och hoppar till. Detta ser alltså väldigt verkligt ut och eftersom jag precis kollat på världens läskigaste film visste jag inte riktigt hur jag skulle reagera. Det slutade som sagt var att jag satt på golvet och grät. Länge.


här ser ni, en superkitty som gråtit i en evighet och skrattat lite. Jag fick iallafall tag i min dator, men ingen laddare. Så stor nytta hade jag av den. En rätt så jävla onödig händelse, just på grund av att jag ville ha min dator. Vilka slutsatser kan vi dra av detta? Aldrig mera paranormal och aldrig mera skräckfilm.

nu ska jag gå och gråta och tycka synd om mig själv. Ogilla min pappa ännu mera! Smider lite onda planer inför mina bus inatt.

paranormal activity

Inte så smart att lägga sig och kolla på paranormal activity sådär på kvällen innan man ska gå och lägga sig. Nix. Uteslöt promenaden i morse, mest på grund av att jag fegade ur. Och lite för att det blev så sent igår. Hann inte se hela filmen, så jag och syrran ska kolla klart på den senare ikväll när jag kommer hem.

Nu ska jag sminka mig lite och sedan träffa amanda och julia. Klockan 11 tar vi tåget mot skolan och blir kvar där ett tag. Ska bli väldigt roligt ändå.

hopphopp, gotta go
puss

they bring me to you


inte helt okej att sitta inne på sitt rum och lyssna på denna låt.
men ack så fin den är!

för övrigt har jag inte gjort ett smack ikväll. Sovit lite, ätit lite, duschat lite. Lite av det mesta. Känner mig sådär allmänt tråkig idag. Imorgon var planerna att jag skulle ta en långpromenad i skogen imorgon, tidigt. Tänkte dra på min charm lite också, så att jag kanske skulle kunna få lite mat på ikea. Sedan blir det att stanna kvar på skolan till halv 8 på julmässa. Mellan klockan 5 och halv 8 (tror jag) är vem som helst välkommen till John Bauergymnasiet för schamponering, massage, eller liknande! Tyvärr missar jag barngympa avslutningen och fikan. Vanligtvis hade jag sagt "there's always a next year", men inte iår.

nu ska jag rota fram en kaka och göra lite te.
puss&godnatt

'

jag saknar att höra dig kalla mig älskling.

who are you gonna turn to?

Jag blåste nästan av cykeln när jag skulle cykla hem från stationen. Jag vet inte om det berodde så mycket på vinden, kan ha varit mitt balanssinne som rubbats en aning. För ett kort ögonblick såg jag mig själv ligga inne i skogen med cykeln över mig. Vore en upplevelse. Som samtidigt påminner min om Kvarnavallen. Festen då Daniel skulle skjutsa mig på cykel, 7 km, lite på örat. En galen cykeltur som slutade med att vi vurpade ett par gånger. Detta var inte vad jag egentligen skulle berätta. Vad jag egentligen ville dela med mig av var den, rent ut sagt, asroliga timmen på matten. Freppa kom upp i målbrottet och INTE LITE HELLER!  Jag trodde nästan personligen jag skulle vika mig dubbel av skratt, sedan kommer nästa grej. Som förövrigt kan låta skittrist, men han ritade utanför whiteboarden och istället på väggen. Som han själv skrattade åt flera minuter senare. Sköna sköna freppa.

På engelskan hände ingenting. Jag och julia deppade mest ihop. Vi alla somnade på halvtimmes rasten när vi släckt ner i taket och lyssnade på relaxmusik. När vi slutade gick jag och julia in till stan och hon fyndade lite. Besökte lagerhouse och ville ha alla söta godis saker dem har där. Fast, dumma kärlek!

Kanelbulle och äcklig varm chockladmjölk (vatten) fick vi med oss på tåget, även amanda och alexandra. Ja, resten av historien vet ni ju redan. Nu ska jag njuta fullt ut av min sovmorgon imon.

väldigt bra tjejer!

you are a runner


en dag som denna behöver man en bild som denna att le lite åt.
Lite av en upplevelse i alvesta. Som jag förövrigt knappt satt foten i tidigare. Nu värker min arm mest hela tiden och jag vaknade flera gånger mitt inatten av att jag låg på armen. Kändes ju lite sådär kul. De flesta i klassen har övergivit matten och engelskan idag för att sitta hemma och deppa över sin arm. Många av oss tog oss samman och begav oss ner till växjö, trots smärtan. Idag hamnade vi till och med på rätt buss idag. Nu har även kommit på en bra anledning till varför vi alltid tar bussen på morgonen, förutom att vi är lata.

nu ska vi jobba med excel och freppa är sig lik idag. Lite kortare hår möjligtvis.

godnatt :)

mega god fruktsallad och one tree hill.
jag tror jag skippar både matten och m-kunskapen.

onsdag imorgon, sista hela dagen för veckan.
faaan va fint!

kill the voice screaming in my head

En ganska så smärtfri spruta. Jag och Julia oroade oss nog alldeles för mycket i onödan. Jag var 2 sekunder från att lämna vårdcentralen när det var min tur. Fast jag bet ihop, utan en enda grimas. Måste ha varit för att man satt ute i korridoren och tog sprutan, där alla kunde titta på hur våra reaktioner löd. Jag gjorde dock bort mig lite med äggen där alltså. Helt totalförvirrande. Jag är alltså inte allergisk mot ägg, men jag äter inte det. Internt.

Jag åkte hem utan smärta, åkte till träningen. Tränade, dansade och åkte hem. Nu har jag skickat in den där förbannade svenskan. Känns gött. Har nu en mattestencil att göra och lite materialkunskap. Lätt match. Ska mest bara kolla på hårprodukter och kolla innehållet. Fast, orken ikväll är inte på topp alltså.

Vad hände med det elfte avsnittet vanligtvis brukar finnas nu?
nej, fruktsallad är vad jag behöver. Smärtan börjar komma i armen nu.
not funny.

känner ingen ångest

Vilken förmiddag det blev idag. Verkar inte som att någon riktigt hade sin dag idag, fast jag har inte så mycket att klaga på förvisso. Iallfall, vi tänkte vara lite lata och ta bussen till skolan idag (okej, väldigt lata) från stationen. Det började med att vår buss, nummer 3, aldrig kom. Vi var säkra på att buss nummer 7, som var på väg mot universitetet skulle ta oss till skolan. 2 minuter senare märker vi att bussen rör sig mot fel håll. Lagom glada hoppade vi av längst bort (!!!) i stan. På torget. Kändes sådär roligt att få gå dubbelt så långt när meningen var att vi skulle få det lite lyxigt idag och slippa gå. Så bra gick det.  Vår idrottslärare blev också lite lagom glad och sa "vi pratar sen", som vanligtvis inte brukar vara ett bra tecken.

Världens jobbigaste idrott idag. Jag själv höll i uthållningen och slapp vara med på det. De såg ut att vara den mest ansträngade aktiviteten av de alla. Fint att se tjejerna jobba för fulla muggar. Jerry drog lite på smilegroparna han också tillslut och hade droppat tanken på får försening. Frid  och fröjd försvann vi ur idrottshallen.

Lite fisk till lunch gjorde våra magar glada. Nu har vi svenska och jag ska ge mig fan på att få klart häftet nu. Med en närmare eftertanke kommer det inte att hända, med tanke på mina bordskamrater. Vid fyra tänkte jag och julia springa ner till vårdcentralen och ta spruta och förhoppningsvis gå ur huset framlänges. Gärna kunna prata också. Oj, nu blev jag nog lite för hård.

don't you black or white me

Fasen vad jag har nötat idrott. Inte fan vill de stanna kvar utan det ska rätt in och rätt ut. Antar att det kommer att gå ganska så åt skogen det där idrottsprovet. Lyckades få med mig syrran ut i byn en runda, trots ösregnet. Inhandlade nya underkläder för 500e gången. Mollefan!! Lite annat smått och gott blev det också. Sedan var det rätt hem och nöta idrott åter igen. Sitter fortfarande inte. Kommer inte att sitta heller. Ack.

Nåväl, nu har jag tränat lite dans här hemma, gått igenom det vi körde igår så att jag inte glömmer de. Lite har jag redan tyckts glömma, fast, ja, det kommer. Nu ska jag kolla på ullared och sedan återgå till nötningen.

en smart kitten

Nu har jag kommit på den ultimata idén på hur jag ska överföra bilderna till datorn utan varken usb-sladd eller något som tillhör kameran. Efter mycket tänk kom jag faktiskt fram till vad som krävdes. And here we are, med bilderna på datorn! ÅH, jag är bra! hehe


inte hälften så ful som den på mig på din facebook lisa!
fast jag är snäll!






några bilder iallfall

don't you love in vain, cause love won't set you free

Jag fortsätter i mitt spår från igårkväll. Jag har nu läst en timme i min bok. Aktiv pluggare helt enkelt. Lär väl fortsätta såhär hela dagen antar jag. Anyway. Ska försöka tvinga med syster ut i byn en runda. Har lite saker jag vill inhandla. Förhoppningsvis blir det en lätt match att få ut henne, hon har tendensen att kunna sträva emot.

Vad roligt att alla älmhultare är så glada över sin studiedag! Jag själv har nästan börjat sluta uppskatta mina lediga måndagar. Om ett par veckor blir det schemaändring, och då har vi inte kvar vår lediga måndag. Då kommer jag nog ångra att jag inte utnyttjade den till max.

godnatt

00.19
jag avslutar nu mitt pluggande för one tree hill

you can see it through my shell.

Vi förblev fyra personer på dansen+hanna! Så vi körde michael-medly hela träningen, känns som att de sitter rätt så mycket bättre nu, sista låten iallfall. Bra steg! Fick lite choklad av Hanna också, så himla söt är hon! Så tack för de, om du nu mot förmodan skulle läsa detta. Hehe.

Efter träningen cyklade jag hem till lisa i racerfart. Var ute och gick, pratade, stötte på julia och carolina, lämnade carolina, följde julia hem, gick hem till lisa efter det. Detta inom loppet av 2 timmar. Nu är jag hemma igen, har påbörjat dagens tredje kopp med te och säkert tuggat på min 20onde kex. Inte bra, men fruktansvärt gott. Fortsätter med pluggandet nu, rätt så starkt att göra det med tanke på att klockan nu är 22.44 i detta ögonblick. Fast jag kan överleva med att avsluta denna dag på detta sätt. För den har varit bra trots söndagsångesten.

eh, det här med bilderna också. Sladden har för tillfället sprungit och gömt sig nu igen. Usb-grejsimosen likaså. Troligtvis dyker bilderna upp så småningom! PUSS!

say it's okey

Nu har jag precis kommit hem från matchen, 3-3. Nu har jag kommit in i det stadiet då innebandy faktiskt är ett nöje att kolla på. Man kan ju börja undra vad som händer med mig och min värld. Förut var jag emot att kolla på allt som jag själv inte deltog i. dvs innebandy, fotboll, allt! Nu har det nästan blivit en självklarhet att man är och supportar hemma matcherna, även om jag kanske inte ger så mycket support.

Nu slänger jag i mig lite te och mariekex. Halv 8 ska jag dansa och vid halv 9 kanske jag cyklar hem till lisa en sväng. Om jag känner att jag orkar det. Vet att jag egentligen har alldeles för mycket att göra hemma, men nae. Ibland måste man trotsa sig själv lite och gå emot strömmen.

why are you keep screaming at the top of your head

almost done. Med svenskan iallfall. Har lagt ifrån mig det nu, fokuserar på att sova och kolla one tree hill. Tänkte att jag skulle bege mig till haganäs för att kolla på matchen, efter det ska jag vidare till linné och dansa. Blir en ganska så bra söndag, lite söndagsångest sådär bara. Första gången på länge jag har det. Ibland måste man väl ha det antar jag. Nej, nu ska jag nog ta och slänga av mig pyjamasen och stiga upp ur sängen. Klockan är 3, känns ganska hemskt att inte ha gjort det tidigare.


throwing out the blame when you know it ain't my fault
messing with my brain when you want to see me fall
there may come a time when I don't bother you at all
it isn't my call, it isn't my call







russian roulette

godmorgon, what a night! - bra kväll med andra ord.
Nu har jag försökt ta tag i allt plugg som jag har framför mig. Svenska, engelska, idrott och säkerligen något mera. Känns lite sådär. Skulle inte kunna säga att jag är särskilt sugen på att plugga idag, fast å andra sidan, när är jag det? Bara till att börja helt enkelt och det har jag gjort. Det går fruktansvärt segt.

Bilder från igår kommer :)

huvudet i sanden

Damernas match slutade 13-1 och herrarnas/pojkarnas har jag ingen aning om då jag inte stannade hela tiden. Mötte daniel och robin på vägen också, stötte älmhult, sedan försvann daniel till omklädningsrummet och jag och robin for mot maxi. Fylla på mobil och köpa plopp, fint de. Robin har nu finally kommit på vad jag äter för godis, jag såg stolthet i hans ögon. Jag lämnade honom med filip och åkte hemåt för att duscha och fixa iordning det jag behövde. Nu är jag klar, inväntar ni vet vem.  LISA! Seg som en snigel den kvinnan. Fast jag tycker om henne ändå, oavsett vilken speed hon har.

Strax blir det att åka till julia och ha lite trevligt.
puss!

before you go sipping away

Nu ska jag ner till linne och kolla syrrans innebandy match. Kulkulcykelhjul.
bra sällskap anyway, jag får väl överleva helt enkelt.
ser fram emot ikväll jävligt mycket! :D
jag får leva på det de närmsta timmarna nu

lets just put it to the side

Godmorgon once again.
Trött som en gnu, men är uppe och vid liv! Har suttit och läst lite i boken, på tiden att det börjar hända något på den fronten alltså.

Igår var som sagt en ganska helovanlig dag. Vi var lata idag och tog bussen från stationen. På skolan fick vi besök av en gammal JB-elev som öppnat en ekologisk frisersalong. Väldigt intressant att lyssna på vad hon hade och säga, mer intressant var det att få se resultat på deras färgningar osv. Barbro var söt när han sprang runt i sin taliban mössa i matsalen. Vi ficksluta klockan 1 idag, heaven! Jag amanda lisa och julia stannade kvar lite i salongen då vi ändå var tvungna att stanna en timme för att vänta på tåget. Vi schamponerade oss och fixade frillan, tog språnget (återigen) till tåget och där satt vi. Ganska så lyckliga över att ha hunnit med två tåget. Tills vi rullade in i Alvesta.

Tydligen hade det tidigare idag varit en olycka i eslöv som brabbade oss allihopa. Sådär glada var vi över mannen/kvinnan som  tvunget skulle hoppa. Där sprang vi fyra+osby runt som fånar och visste inte riktigt var vi skulle ta vägen. Har en känsla av att alla andra kände samma sak. Tillslut hamnade vi på tåget igen och en och en halv timme senare rullade vi iväg till älmhult.Då applåderade vi, men ingen annan. Halv 5 vart jag hemma igen. Den där tidiga avslutningen på dagen lönade visst inte särskilt mycket. Nåväl, alltid en upplevelse då vi hade en jobbig unge som sprang fram och tillbaka och gjorde grimaser hela tiden.

Hemma duschade jag och allt som hör till. Mötte daniel och robin på konsum och de inhandlade flera liter läst och ett paket piggelin. Vi promenerade hem till daniel i regn, tog genvägar med meterhögt gräs, hamnade framför tvn, en dålig film och avslutade kvällen med filosofiskt prat. Ett väldigt okej sätt att spendera sin fredag må jag säj. Vid 2 kom syster och hämtade mig och vi la oss för att kolla på film. Det slutade med att både hon och jag somnade i min säng. Nattligt besök med andra ord. Helt okej.

Nu ska jag läsa vidare i boken, kom lite off track där nu.

sådär kul hade vi när vi väntade.
ni kan ju räkna med ersättning!

:)

nej, jag berättar om min galna dag imorgon.
snart ska jag bege mig till konsum och träffa snagget och robin :)

the heart wants what it wants

vilken bra dag det har varit, samtidigt jävligt dålig.
nu ska jag duschar, berättar mer senare.
:)

gymnastik


På ett ungefär lär det se ut såhär i smålänningen någon dag. En bild som jag lånat/snott/tagit ifrån addes facebook. Hope you don't mind. Folk borde ha vant sig nu vid att jag sparar deras intressanta bilder, hehe. Snart dags för uppvisning, 30e november! Välkomna!

gorgeous

Svettig cykeltur till klöxuhlt. Idag var det bara jag och Elin på gympan, blev lite sådär stressigt. Fast fick god hjälp utav linda och även astrid. Kul att det finns så många som ställer upp på att hjälpa till med dessa livliga, roliga, helt galna barn. Känns lite tråkigt att byta grupp på något sätt, fast ändå roligt att uppgradera sig lite. Avslutade timmen med en minst lika svettig cykeltur hem, med lite sällskap.

Nu sitter jag som fast klistrad i soffan med min shopaholic bok.  Ska börja på kapitel 4 av 24. 21 kvar, gogo! Har även pepparkaksburken i knät, inte så tokigt de heller. Tänkte sätta igång någon film runt 8 då jag förhoppningsvis läst några kapitel till. Film hade jag tänkt att hinna med ikväll innan jag går och nanar.

fast, de är nog ett tag till.
tjing

pepparkakaaa

Då har vi tovat nästan hela dagen. Inte kul, inte tråkigt. Känns det bekant? Jag tycker själv jag skriver det ganska så ofta nu för tiden. Ja men ja. På morgonen pratade vi lite om mobbing. Inget roligt ämne någonstans faktiskt. Sedan träffade på tant eva eller hur hennes namn löd och fick känna och lukta på får. Eller fårens päls kanske man ska säga. Sedan gjorde vi lite olika saker av det. En bläckfisk vid namn Sune kom till världen och vi var stolta grundare till honom. Slutade klockan 2 idag, hann precis missa 2-tåget så jag, lisa och julia haffade de tre sofforna vid cafeterian och sov några minuter. Powernap ni vet. Kändes bra att promenera bort till tåget sedan. Fick lite skånebesök på tåget också.

Nu ska jag snart skynda mig iväg till barngympan.
och jag har ätit  min första pepparkaka för iår. Invigt julstämningen redan nu med andra ord. Fattas bara lite glögg, som jag inte tycker är gott. Jul är jul, glögg är jul. Därför dricker man glögg.
tiden rinner sakta men säkert iväg nu, gotta go. Puss!

it's still me, I never changed

det vankas storm utanför mitt fönster,
utanför era också, om ni bor granne med mig.

Dumma facebook, åh. Jag tar död på mig själv med det här alltså, plågeri. Känns som att jag är ganska ensam kvar på jorden med det här problemet. Lite tomt.

always look on the bright side of life

helmysiga timmar med lisen. Fick en sida skriven sedan lade vi ner skiten och pratade lite istället. Facebookade så att säga. Nu har jag krupit ner i mina mjukisbyxor och en långärmad tröja. Det är vad jag tänkte spendera min natt i. Gårdagens natt var kall. Inatt ska jag sova varmt och skönt hade jag tänkt. Imorgon är det dag för att lära dig att tova. Vet inte i vilket fack man bör lägga tovningen på, för jag kan inte riktigt se hur de tillhör vår utbildning. Alltid en upplevelse dock.

nu rullar one tree hill på datorn min, dags att avnjuta avsnitt 10 och sedan sussa.
g'natt
(jag vet att ni gillar de)

we were happy in the pouring rain

Då var det onsdag nu igen. Samma visa varje onsdag, fast ändå inte. Idag på matten verkade freppa lika lost som alltid. Vi vet inte riktigt hur vi ska få ordning på den mannen alltså. Det lär nog ta terminen ut innan vi ens förstått oss på matten han försöker lära ut oss. Vi hade iallfall redovisning på vårt procentprojekt. Upprepade gånger fick vi lyssna på hur man räknar ut procent. Ganska så tröttsamt.

Lunchen bestod av grön potatismos som egentligen inte var så grön. Mest var det röd korv. Vi åt i vilket fall ingenting och begav oss till lektionen. Engelska stod på tur. Vi fick göra läxförhöret och jag fick reda på det förra provet/förhöret och min movie review. Såg mycket mycket fint ut må jag säga.

Vi tog språnget ner mot mackedonkan. Köpte oss en varsin Mcflurry och levde livet nere i källaren. Skickade glada mms till matilda och sedan gick vi i ösregn till stationen. Tåget kom och vi var dränka katter. Nu har jag även lärt mig att jag inte borde berätta gamla hemligheter. Som till exempel att jag hette super_kitty93 på msn. Sånt får man nämligen höra ett tag efter. Fast jag tror att amanda har lite samma problem som jag har. Nämner inget. På tåget hem råkade lisa även förstöra ett säte på tåget, kändes nog sådär bra. hehe. Lite bananskalskrig innan vi klev av tåget.

Nu sitter jag och lisa i mitt kök och skriver lite svenska. Vi har nyss slängt i oss lite thaimat. Nu har vi popcornskålen i mitten mellan datorerna och är mer än redo för att spendera kvällen framför våra älskvärda svenskahäften. Allt för att göra Amra tillfredsställd. Eller, belåten med ett mer alldaligt ord.


ja, en ganska så uppiggande bild sådär i ösregnet påväg till donken.
min fina fantastic four.

tydligen inte

tydligen ska jag vara plufsig om magen och ha bulle i ugnen.
tydligen ska jag och robin ha en thing för varandra nu också, en liten crush.
tydligen ska det också vara robins fel att jag är plufsig.

ganska mycket tydligen.
men tydligen så stämmer inget av det.
godnatt!

i miss your love

Gud vilken lång dag det har varit idag.
Berodde nog mycket på att vi inte hade någon idrott idag, utan vi hade teorilektion istället. Varken roligt eller tråkigt. Fet frulle på det och sedan återvände vi till idrottsuppgiften. Efter lunchen (som förövrigt verkade jätte äcklig) hade vi svenska. Jobbade med häfterna, kom en bit, fick ett nytt häfte, dog åter igen. Vad jag nu kan glädja mig åt är att det var det sista häftet vi ska få. Stannade kvar på skolan för att fördriva tiden på andra ställen än på stan varje dag. Gick lagom i tid till tåget, fick springa de sista 20 metrarna för annars hade tåget rullat iväg utan oss.

Iväg fort till träningen. Passa, få ont i både knän och armar. En käftsmäll hit och dit och klockan blev 7 och dags för ledarmöte. Efter de hölls det styrelsemöte och efter de, klockan 9 fick jag lite induviduellt snack. Meanwhile kollade jag på när syster tränade, vilken vurpa alltså! Jag må säj att det var de finaste jag sett på länge. Hon är säkert ganska stolt över att ha skämt ut sig hör hela herrarnas a-lag!

Nu sitter jag hemma och nötar engelska glosor, de var inte så väldans komplicerade idag. Skönt, för nu har jag ca en kvart på mig att nöta, sedan är det adjöss datorn hello sängen. Jag är dödstrött!

..

idrott svenska.
vi har klarat dagen ganska bra.
en timme och en kvart kvar.
sedan gymnastik
puss!

do that shit, do that shit!

Äntligen har jag blivit klar med redovisningen av barngymnastikens medlemsavgifter och så vidare. Det har tagit ett par timmar minsann, vet inte hur, men räkningen slutade på 1000 kr mer än vad det skulle vara. Räknade om, fick samma tal, räknade en gång till och vipps så försvann 1000 kr. Man bör nog inte sitta och räkna en massa så här dags på kvällen, inte jag iallfall.

Ullared var lika underhållande som alltid. Den där Morgan alltså. söt morgan. Nej minsann, tiden rinner iväg snabbt som blixten. Borde egentligen ha gått och lagt mig för några timmar sedan. Fast så har det ju inte riktigt blivit. Vem ska man skylla på egentligen? Får grumla lite på de nu när jag släcker ner datorn och börjar räkna får tills jag somnar. 104 ska jag komma upp i ikväll hade jag tänkt. Fast eftersom jag, som jag tidigare nämnde, inte borde räkna såhär sent så kommer även det att gå åt skogen, lika mycket som att jag borde ha sovit för timmar sedan. Allt går lite utför nu minsann. Nej, nu blir sitter jag mest och babblar på för att jag egentligen inte vill stänga av datorn och jag vill inte riktigt gå och lägga mig nu. Därför fortsätter jag att skriva, ganska medvetet om väldigt onödiga saker, som det här. Fast nu insåg jag att jag inte kan hålla på såhär länge till för då kommer orden ta slut, även mitt batteri på datorn. Som håller i ca 10 minuter till. Oj. Vafan, godnatt!

förresten så har jag förälskat mig i p.diddy, christina aguilera - tell me, all over again.
nej, godnatt, igen.

you don't know who I am or what I do

Lisa kom över för lite patoch te. Mysigt må jag säga. Innan dess var jag och pappa och tränade lite på att backa runt gathörn och dragläge. Iallafall, jag och lisen pratade igenom fredagkvällen och sedan for timmarna iväg och klockan fem åkte jag ner till haganäs. Tidningen var där och fotade lite och troligtvis ställt lite frågor om tävlingen. Fruktar över att se bilden i tidningen. Tur är vet jag inte vilken tidning människan kom ifrån. För första gången på ett halvår körde jag några varv på airtracken också. Jag saknar faktiskt gymnastiken otroligt mycket. Jag har nästan bestämt mig för att börja till våren igen, nästan 100%. Förhoppningsvis har man lite lärningar kvar i kroppen. 

Vid 6tiden bestämde jag mig för att dra mig hemåt, jag fick äran att köra hem från haganäs också. hehe. Gick ju ganska så bra ändå minsann. Chockerade mig själv där ett tag. Nu har jag klivit ur duschen, väntar på att elin ska komma över med närvarolistorna för barngymnastiken så jag kan skriva lite och sådär. Sedan tänkte jag lägga mig i sängen och sova.

life would be the best memory for me.

Kom upp i god tid idag till att skriva lite arbeten. Går framåt med elefantsteg idag, inga babystep här inte! Kollar lite one tree hill på tvn också, käkat lite snabbmakaroner och lyssnat på musik. En ganska så lugn morgon. Jag ligger fortfarande kvar i sängen, inte så tokigt det heller. Om en halvtimme eller något tänkte jag och pappa bege oss ut för att köra lite. Senare idag hade jag tänkt gå på date med lisa. En väldigt fin buddy de.

puss

we're playing and having fun














jag trotsade mig själv denna kvällen.
allt för "vad dricker hunden ur? - SKÅL!"
gick inte att motstå



I realized my mistake, now you have to realize yours

Kul att allt jag skrev i detta inlägget försvann nu. Man lackar inte lite alltså!
Egentligen pratade jag mest på för mig själv som alltid. Lite om hur manlig jag lät när jag skrev alla svordomar jag just skrev i det förra inlägget, att det påminde lite om amanda när hon uttryckte sig om julias bild. Sedan pladdrade jag på att jag fick dåligt samvete över att jag inte dök upp på träningen idag heller. Fast den där förbannade svenskan tar all min tid nu. Min dödtid iallfall.

jag tänkte kolla one tree hill och sova nu.
puss!

bilder från tävling och fest





Bilderna är lånade av Linda!






don't know how to say i'm sorry

Två innebandy matcher på raken idag blev det minsann.jJ-laget, och a-laget dem vann. En förövrigt riktigt spännande match. 8-7 slutligen. Hade fint sällskap alla timmarna, mest av robin. Vi hann prata igenom hela livet kändes det lite som. Iallfall om Robins. hehe. Träffade på en johanna och malin som även dem var lite sugna på innebandy, eller vad ni? Ja, ganska så galet trevligt ändå. Förväntade mig en 3 kilometer lång promenad hem, men istället kom en bil och hämtade mig.

Nu tänkte jag sätta igång med svenskan, ett måste egentligen. Som alltid är allt annat mycket roligare. Bara till att vänja sig att det är och lär förbli så. På tisdag blir det kärt FR1 igen, kan behövas.

i'm gonna hit the city

Godmorgon!
Döds trött överallt, särskilt i ögonen. Känns som att jag gått och blivit lite blind huxflux sådär. Johanna stannade bara till runt elva tiden för sedan var vi båda dödströtta och jag sov gott kort där efter.

Idag ska jag kolla på innebandy, två matcher. Eller bara en, har inte riktigt bestämt mig. Tänkte att jag skulle försöka få med mig johanna också, får se om hon är sugen på att plågas hon också. Hehe. Resten av dagen kommer att bestå av svenska, svenska, svenska. Sucky!

091014

Vilken hell of a weekend det har varit.
Skolan igår var mycket slapp, helt okej för att vara fredag. Kollade på två filmer om två småländska gubbar som lever stenåldersliv. Typ. Slutade tidigare, resulterade i längre lunch. Hamburgarna avnjöt vi och sedan for julia amanda och jag till stan. Vid halv ett började klassen gå mot småländska museet för att lyssna på en föreläsare om hantverk och gamla tider. Tråkigast och inget som verkade intressera någon av oss. Lektion som lektion. Hann med 12 över 2 tåget och jag och amanda sprang över till lindex för att inskaffa strumpebyxor. Jag cyklade hem i all världens fart och slängde mig in i duschen. Åkte hem till lisa och fixade mig tillsammans med bästa tjejerna julia, amanda, lisa, matilda och matilda. Vi förfestade till riktig tjejmusik, dansade loss och gjorde försök till att sjunga som mest slutade i skrik.

Vid halvevla tiden gjorde vi ett försök till att gå ner till a-huset. Gick sådär och var framme en halvtimme senare. In på toaletten alla flickor, kaos och trångt. Dansade loss på dansgolvet och träffade otroligt bra personer. Kvällen slutade med en väldigt trevlig promenad hem, lite prat och sedan hamnade jag i sängen vid 2.

2 timmar senare ringde min väckarklocka. Klockan 5 var jag färdig med packandet av mat och dryck sedan satte jag mig i bilen mot älmhults kommunhus. Senare i en annan bil på väg till nässjö. Sov som en stock hela vägen, sov som en stock på tävlingen också kändes det som. Eftersom det mest blev väntan för min del så blev det lätt att man blev lite rastlös. Tog mig en tupplur då och då. Ingen strålande insats vad gällande friståendet. Det slutade med en andra plats på trampetten och en fjärdeplats på tumblingen. Klockan 8 på kvällen var jag hemma igen.

Nu sitter jag på mitt rum med johanna och kollar freaky friday. Lite lördagsmys sådär på kvällskvisten. Kommer kanske lite bilder från helgens händelser. Puss så länge!

p-party

Ikväll kör jag på att dansa iväg mina problem. De återkommer ändå senare.
Nu ska jag hoppas in i duschen och hoppas på en toppenbra kväll.
puss!

you never learn from the best

Den där manikyren med tipparna höll inte bra alltså. Under skoldagens gång försvann 4 av 10. När jag kom hem från barngympan hade ytterliggare 2 försvunnit. Det återstod 4 stycken som jag sedan ryckte väck. Typiskt att det ska ta så lång tid att fixa och förstöras på så kort tid. Nu har jag slängt på lite fransk manikyr-nagellack. Snett och dant blev det. Jag orkar inte riktigt göra något åt det just nu. Det ryker väl ändå om ett par dagar igen.

Nu tänkte jag gå och lägga mig, jag har gjort mitt idag.
Sängen väntar på rummet, där den alltid finns till hands.
nåväl, struntprat. godnatt!

hahahah galet

jobbig situation

Jag står i mitten av ett dilemma.
Som ni säkert alla vet är det ju fest på aktivitetshuset imorgon, som jag absolut inte tänker missa. Problemet är att jag blir tvungen att stiga upp klockan 4 på lördagnatt/morgon beroende på hur man ser det. Frågan är då hur hårt man bör gå in för det? Alla säger att man kan ha roligt på en fest utan alkohol. Innerst inne vet vi nog allihopa att man inte har roligt utan. Varför skulle man då dricka? Mina vänner verkar ha stora planer inför imorgon vad gällande allt.

Ett annat alternativ jag har är att köra en all-nighter och gå hem klockan fem då bilen lämnar älmhult mot nässjö och förhoppningsvis vara lika pigg i bilen som på festen. Eller om jag ska lämna festen tidigt och entra sängen tidigt så att jag hinner sova ruset av mig i några timmar och troligtvis vara dödstrött när klockan ringer vid 4tiden.

Många problem som måste lösas.
Jag vill helst inte veta vad som kommer att hända. Jag tar det som det kommer helt enkelt. Förhoppningsvis kommer mina kloka vänner att be mig gå hem i tid, jag vet att jag kan lita på dem, de vill mitt bästa. ELLER VILL NI?!

torsdag

Underbara torsdagar.
Idag fick vi en riktig wakeup-call på tåget idag då vi möttes av en fet spya på golvet. Ungefär det första vi hann se när vi steg på tåget, det var lite för tidigt för att se något sådant. Annars var de frisörteknik som gällde hela dagen. Klippte gradering, fick manliga dockor, volymfönade och rullade permanent. Säger inte er särskilt mycket antar jag, men det var de som var uppdraget för idag.

Efter skolan solade jag och amanda på södersol, 16 minuter senare och 1000000 fräknar rikare så befann jag mig på språng mot tåget. Träffade killepalle och osbyalle, vi tågade hem. Barnträning efter det och nu sitter jag här nöjd med vad jag har inhandlat inför lördag. Vilket kommer att bli en jävligt tuff dag.

nu ska jag äta pyttipanna.

everytime you said you loved me I was running on my on

Det blev fika på fika hemma hos lisa. Lite gott té sedan var angelina snäll och köpte dunderfika till oss. Det var gott och vi ägnade nog mer tid åt att välja vad vi ville fika än vad vi gjorde åt matten. Vi kom iallafall en bra bit på vägen tills allas ögon nästan dog av matthet och tiden rann iväg. Möttes av väldigt konstiga grabbar som gömde sig i deras trapphus när jag blev utanför dörren. Cyklade i all världens fart för att slippa frysa ihjäl, efter halva vägen var jag som en isbit. Lyckades inte så bra på den fronten.

Nu har jag suttit och kollat halva "now you lift you eyes to the sun" avsnittet. Tänkte kolla sista halvan innan jag går och lägger mig. Just nu är jag väldigt töntig och spelar spel på facebook, mest för att slå peltola. Går väl sådär. Babystep.


raawr :)

it never hurt this much

Jag konsumerar ordet "hehe" alldeles för mycket. Det börjar låta väldigt töntigt nu. Antar att de lär förbli en FR grej. hehe.

Nu har jag nästinstill skrivit färdigt engelskan. Trött på den nu. Så nu tänkte jag sätta mig ner och fixa naglarna faktiskt, känns som att det är det rätta att göra nu. Blir att knalla in i duschen strax också. Sedan göra engelska häftet och eventuellt läsa lite i någon utav böckerna. Om jag får ro till det.

:)

knock them down

Godmorgon. Guldvärt att få stanna hemma idag. Jobbar mycket hellre hemma än att  behöva stiga upp halv 6 varje dag. Idag gick jag istället upp klockan tio, bosatte mig direkt med datorn i tvrummet. Nu sitter jag och försöker få klar engelskan. Går framåt med babystep. Senare ikväll bär det av till lisa med amanda. Matten skall göras klar och så blir det säkert en kopp té. Brukar bli så hemma hos lisa.

nu ska jag dricka oboy och äta rostad polarbröd. fin frukost det.


When I first got here everyone thought I was here for a girl, the girl in the book, but I was only here to make a movie. Now it turns out they were right, I am here for a girl in the book, the other girl.

bad romace

Blev en trevlig promenad i duggregn. Mycket att prata om varje gång känns det som. Samma vanliga runda. Nu är jag hemma igen, eller för ett par timmar sedan egentligen. Sitter bänkad i soffan med datorn i knät och jobbar med engelskan som vi ska göra imorgon istället för att vara i skolan. Fastnade lite, så jag hoppade över till engelskahäftet. Om det nu intresserar er. Nu vet ni iallfall. Fick plötsligt väldigt mycket som ska göras nu känns det som, svenska häfte 1 & 2. Engelska häftet. Engelska hantverkgrejen. Matteuppgiften. Läsa både bok 1 & 2. Lite saker att skriva på min to-do-list som inte excisterar just nu. Dags att göra en tror jag minsann.

Imorgon vid halv 4 tror jag att det blir att träffa lisen och amadeus. Vi ska göra färdigt vårt matteprojekt som förövrigt är riktigt tråkigt och meninslöst. Vi gör vad som måste göras helt enkelt.
Snart nana, först nya avsnittet oth!
godnatt!


jag saknar johannas pool lite. hehe

091010

tisdag.
Idrott och svenska. På idrotten var de full rulle i 2 timmar. Hade idrott tillsammans med it-media och några från hr. Så vi var fullt hus i idrottshallen kan man säga. Volleyboll körde vi mesta dels. Mitt lag hade fina heja ramsor som vi skrek för att skrämma våra motståndare. Mest för att de skulle vara det enda sättet som vi kunde tänkas vinna på. Jag fick mig en liten fläskläpp också. En liten en. Det känns mest som att jag har varit hos tandläkaren och fått en fet bedövningsspruta i den högra sidan av överläppen. Alltså så borde den bortdomnade känslan vara borta inom någon timme.

Det finns väl inte så mycket att berätta om svenskan då vårt internet var ur funktion nästan hela lektionen. Någon försäljare kom idag också, fick chansen att handla lite idag men jag fann inte ro till att sätta mig och kolla i hans katalog igen. nix. På tåget fikade jag, lisa och julia donuts. Smarrigt minsann. Cyklade ner till träningen efter det och nu sitter jag här hemma igen.  Fick det glada beskedet att vi fick vara lediga imorgon på grund av en sjuk mattelärare. Dessutom en engelska lärare som skall på kurs. Därför fick vi tillfälle att jobba hemifrån. Ganska skönt ändå, tänkte sätta mig med engelskan snart. Efter en promenad med johanna, som kommer att inträffa just about now :)

kill me, leave me in the corner.

Cyklade ner till haganäs för att träna lite, bör notera att det regnade ganska bra också. Plus att jag var där från klockan 6 och dansade de tio sista minutrarna. Resten av tiden låg jag mest på golvet och kollade på när de andra gymnasterna övade inför tävlingen. Cyklade hem i racer fart klockan sju, fortfarande regnade det. Min inplanerade promenad med johanna var bara att glömma.

Nu har jag sörplat(öh?) upp min milkshake med banansmak. Nu står armhåret rakt upp på mina armar och mina ben skakar lite, tror det är en biverkning man får när man dricker glass. Jag ska krypa ner i soffan med ett fett täcke och fortsätta skriva svenskan. Minns jag inte helt fel så skulle den vara klar till imorgon, om jag inte känner för att skriva som fasen dagen innan de ska lämnas in vill säga.


fast naturligtvis ska jag kolla på ullared först! :D

love's a thousand miles away

Tydligen ska jag ta spruta v.48, thank god.
Dessutom har jag slängt 48 spänn i sjön också, för hårspray. Så jäkla onödigt men ändå så jäkla nödvändigt. Nu sitter jag och försöker bestämt koncentrera på mig på svenskan. Musik i öronen, tuggummi i munnen, datorn framför mig med dokumentet öppnat. Ändå går det inte.

haha nu fick jag mig ett litet gott skratt
"hörru foxy"
lite fel uttryck att använda om man inte vet vad ordet betyder, visst ångrar du att du skrev de nu va!!! hehe.

kanske också en av anledningarna till att min fokus inte är där den borde vara, msn.
nytt försök!

foooxxy

Nu förtiden har jag börjat vakna av alltmer konstiga saker. Idag var det mitt fönster som spökade och när jag vaknade stod det vidöppet. Jag undrar hur många nattågsåkare som såg mig sova inatt. Upp och ta en varm dusch eftersom mitt rum mest bestod av minusgrader. Avslutade det hela med en film.

Idag har pappa ringt till 3 och avslutat mitt abonnemang. 3 månader kvar. Sedan blir det nytt! Kan behövas. När jag vaknade i morse hade jag ingen tanke på att jag skulle ta någon grisspruta, tills pappa fick höra att lisa skulle ta den och försökte tvinga på mig det också. Jag är inte rädd för sprutor, jag ser bara ingen mening med att ta den. Efter lite om och men fick han över mig på den andra sidan, den ljusa sidan, och klockan 2 ska jag ner till vårdcentralen. Åh. Hur ska det gå att träna ikväll och imon?

förhoppningsvis är jag en av dem som är stark nog att inte ge en min.

ser man till skiten som kommer så är det fan'mej inte klokt

Jag kan bestämt avslöja att jag gillar vem kan slå filip och fredrik. Bra söndagsunderhållning. En dag ska jag vara med där och slå filip och fredrik. Inatt kanske, i min dröm. Då ska jag köra fyrspann med hundar, hehe.

Nu är det reklam igen. Lite gamla klassikerlåtar spelas genom spotify och jag känner mig på gott humör. Ja, det här inlägget har minsann gott lite trögt att skriva. Och inte heller står det något vettigt. Dags att lägga ner för ikväll tror jag, godnatt!

feeling the moment slip away

Egentligen så vågar jag inte publicera några bilder, men jag utmanar ödet och gör det ändå. Några, några få bilder bara.



där stannar vi nog.


Idag har jag för första gången i mitt liv haft fokus på en hel innebandy match. Jag och Bude satt nämligen i sekreteriatet idag och antecknade och klockade allt för fulla muggar. Lyckligtvis slutade det väldigt bra för älmhult, 9-3, men det var nog första och sista gången jag sitter där.
Har varit och firat farsdag nu också, mycket god fika med familjen. Även om jag mest misslyckades med tårtan som jag lämnat utanför frysen. Lika glad var han för det, för han vann på lotterna vi köpt och blev nöjd med tröjan vi kirrat. Frid och fröjd.

nu ska jag lägga mig och kolla oth.
imorgon ska jag skriva svenska.


grabbkväll

Igår berättade jag aldrig att jag skulle på grabbkväll på kvällen. Efter en match på haganäs där 93 killarna gick med förlust. Jag tog mitt pick och pack över till lisas där julia och amanda redan bosatt sig. Vi pratade lite, beställde pizza, köpte lite snacks och sedan korkade vi upp en öl. Sedan en till och en till. Vi spelade lite poker, sprang runt i våra säckiga killkläder, rapade, snusade, slängde upp fötterna på bordet och var riktigt grabbiga av oss. Vissa klarade det bättre än andra, kill imagen passar inte oss alla helt enkelt. Efter tolvslaget öste vi på musiken för fullt och ställde om oss till tjejer och dansade som bara den. Vi skämdes lite efter en incident, men glömde snabbt bort de och fortsatte med xbox. Till slut dog vi ut och kollade på greveholm och mtv. Mycket bra kväll med andra ord. Eh, bilder. Ja, de kommer kanske när jag fått klartecken om att jag inte kommer att bli mördad om jag visar några bilder, hehe.

Nu har jag inskaffat farsdagpresenter med sis, ätit frulle och bänkat mig vid datorn. Snart väntar one tree hill och senare idag ska vi kolla på match och fira farsdag.

YES!

Förhoppningsvis har jag lyckats fixa praktikplats nu, väntar bara på det där lilla samtalet som ska komma under nästa vecka. Tummen! Inhandlade ett par nya vantar, eftersom jag har slarvat bort båda mina svarta. Inte så värst bra. Var tvungen att köpa lite nya underkläder med eftersom den jävla lilla råttan tuggar sönder alla mina. Ungefär. Ett slut på de ska de bli minsann!

Nu ska jag vänta på spagetti och köttfärssås och kolla one tree hill.
puss

you don't have to be a part of the problem

Godmorgon!
Idag vaknar jag av att jag helt omedvetet sitter och vickar på mina tår. Jag har inte en aning om hur det gick till, men det var så det var. Känner mig lite sådär halvt morgonpigg idag, fast den tidiga säng-liggar-kvällen igår förklarar kanske den biten.

Idag var det meningen att jag ska ut på upptäcksfärd i älmhult och försöka fixa en praktikplats. Jag vet inte hur jag ska lyckas, men på något sätt måste jag. Veckorna drar ifrån och jag kommer ångra det om jag inte börjar leta nu. Sedan måste jag in en sväng på lindex, kanske trendhouse också. Vet inte varför, känner mig mest ganska lost på den fronten.

Dags att äta meningslös frukost.
puss!

helt opassande

you changed me. i'm better off without you

helg ljuva helg.

Vår hantverksdag har faktiskt varit riktigt okej, 'lärde känna' en ny tjej från floristklassen idag, Frida. Gullig tjej det där. Började med att vi fick hänga med henne i floristsalen, lära oss att göra en kompakt blomma, en luftbukett och ett hårsmycke. Buketten kunde mest dra åt pipan. Sprial hit och dit, kramp i tummen och många hopp om att inte skära tummen av sig. (ordet skära tog för övrigt en stund för mig att klura ut hur det stavade, det dök upp konstiga bokstaver och stavelser, kanske borde uppdatera mitt ordförråd lite. Stavningen iallfall. Lång parentes.) Efter lunch fick Frida hänga inne hos oss coola fr1or. Vi schamponerade henne och stylade henne, hon blev fin fin minsann. Resten är väl inte så intressant, bra dag iallafall.

10 tjejer från klassen tog språnget och spattserade bort mot Millas, once again. Vi fikade goda mackor och pratade för fullt. Meningen var att vi skulle sitta där och prata länge länge. Jag, lisa, killepalle och alle beslutade oss för att ta fyra tåget hem ändå. Följde med lisa hem lite, drack té och sedan kom Matilda. Prat prat prat. Lite utbrott mot slutet blev det också, hehehe.  När jag kom hem hade de laddat upp med ännu mera dricka och fika. Kaffe och wienerbröd. Mumma. Lite tvspel med systra min och allt känns som om vi vore tillbaka på 1900-talet.

Nu ska vi dra igång en film. Puss!

it's getting harder and harder for me to remeber you

Finns inget jag avskyr mer än mitt fruktansvärda, sega, okontrollerbara internet. Det gör precis som den vill och känner för, jag själv har inte så mycket att säga till om. Skulle vilja banka lite vett i den, fast den pratar inte med samma småländska dialekt som jag gör, obviously.

Imorgon efter skolan blir det en fin fika med finfina tjejer!
hur fint låter inte det?

åh! godnatt!

091005

Vilken lång dag det var varit idag!
Jag sitter helt utmattad i köket, redo att gå i sängs när som helst!

Som den dåliga information på Jb som det är så hade vi inte floristtemat idag. Den ska tydligen inträffa imorgon, och det ska kallas hantverksvecka? En dag, sista dagen i veckan har vi det. Alltså hade vi vanlig frisörteknik idag. Fick rulla permanent och jag och jenni gjorde en strålande insats minsann. hehe. Efter middagen, som för övrigt smakade väldigt mystiskt idag, fick vi lära oss att klippa gradering. Ett klippsår mellan pekfinger och långfingret förklarar nog ganska bra hur det gick. Mot slutet artade det sig men då var det naturligtvis dags att avsluta det hela.

På tåget hem utforskade vi det ditkopplade tåget åter igen, fann inget mer spännande där inne som i första tåget. Det blev bara jävligt mycket längre att gå till cykeln därifrån. Fick skjuts ner till barngympan och vi gympade på. Nu har jag precis ätit raggmunkar och bacon. Tänkte ta mig en tur inom sängen ett par hundra timmar nu, kolla lite EMA som går för fullt på MTV nu. Vet inte varför jag ska göra det, för det är egentligen inte så intressant. Allmänbildning antar jag.

frieeends


fantastiskt fina flickor de där. "fantastisc four" som julia själv hade skrivit under denna bild. Själv är jag ganska nöjd med att jag är en halvmeter kortare än alla andra, känns bra. Något annat som också känns bra är att det är torsdag imorgon. Vanligtvis skulle det innebära frisörteknik. Nu verkar de innebära att vi ska vara florister, om det nu går enligt planerna. Vi ska nämligen byta hantverk för ett par dagar. Fast informationen på jb har aldrig riktigt varit något att hurra över. Å andra sidan kan även det vara trevligt att prova på. Alltid lär man sig något.

nu har jag förtuggat mitt tuggummi, förätit mig på mat och (nästan) gråtit över molles bortklippna rumphår. Dags att dra sig mot sängen och somna till one tree hill. det skulle göra mig lite gladare.

091104

Det är den 4e November, klockan är nu 16.32 och vi har upplevt årets första snöfall.
Ett tag kändes det nästan som att det vankades snöstorm och det strömmade förbi en våg av julsånger. Ganska skön känsla. Tror jag kan börja gilla julen iår.

Förutom denna bravad har vi varit med om mycket annat i skolan idag känns det som. Inte en seriös minut i ladan. Matten bestod av allt annat än mattetal, frukosten var som den brukar vara och resten av lektionen spenderades på stan. Mest vid parfymerna. Vi nästan skippade den goda lunchen efter att ha köpt ett kilo godis som vi mustigt skulle kränga i oss under en film på engelskan. En runda genom staket och söndriga plantor hann vi med innan lektionen började. Vet inte riktigt vad vi tänkte när vi köpte godiset, för det var säkert 900g kvar när filmen var slut. Vi sprang till stationen också, tårarna bara rann för mina kinder av någon anledning. Var nog mest för att jag tog i för kung och fosterland. hehe. Nej, det berodde på kylan. Ofta när vi springer som bäst och kämpar som mest är tåget försenat. Även idag. Trist och bra. För vi hade troligtvis inte hunnit med tåget annars, och trist för att vi kämpade som vi gjorde. Tågresan spårade ur som den alltid gör av någon anledning. Galet bra.
- lite kul, lite elakt.
Tänk er den frasen med en skånsk dialekt! Love it! Hehe

Denna helgen kan jag lova er att jag ska njuta av, till fullo. För den kommer att bli så bra enligt våra planer. Right bros? :D

nu måste jag börja läsa igenom det jag skrivit, för tydligen kan det bli jätte fel när jag skriver. Och jag lovar, de får man höra i skolan!

hick*

denna förbaskade hicka har följt mig hela dagen.
fyllehicka låter det nästan som, och varar ungefär lika länge. hundra år med andra ord!
nu ska jag försöka hicka mig till sömns. godnatt.

brist på rubriker?

Det har inte riktigt varit min dag idag. Först och främst har det varit kallt ute hela dagen, not nice. Sedan sprang jag och Fanny ihop på idrotten idag. Inte för att jag borde klaga, för det var hennes huvud som smällde, men min axel är inte okej nu alltså. Och nu på gymnastiken fick jag mig en riktig snyting av en unge som skulle göra flickis. Kändes lite sådär bra.

Efter gympan for jag och johanna ut en sväng, promenerade och pratade. Åh så bra de kan bli. Nu tänkte jag slänga mig i soffan med oth, lite oboy och något annat gott :) sedan ska jag sova, puss!

tisdag

Idrotten tog emot lite idag, have to admit. Vi spelade mest basketboll och det var väl inte fruktansvärt ansträngande. Vilket passade mig excellente en sådan här tisdag efter lovet. Lite chilliconcarne till lunch och nu sitter vi och har svenska. Nytt arbete på gång, skola&barndom. Verkar inte kuhul alls. Fick tillbaka vår argumenterande text också.

Efter svenskan tar vi tåget hem som vanligt och jag tar min cykel vidare ner till haganäs för träning. När jag kommer hem efter träningen funderar jag på om jag skulle laga någon god efterrätt att avnjuta tillsammans med nya avsnittet one tree hill.

nu fortsätter lektionen, tjao!

sweetheart, let me in.

detta händer inte ofta, men jag är trött redan nu. Klockan är 8 och jag känner hur mitt huvud lägger av. Imorgon är det tillbaka till verkligheten. Inga mer sena morgonar, inga mer lata dagar framför datorn, nu är det plugg som gäller. Imorgon startar vi med idrott! Känns ganska bra, för jerry är en trevlig prick, bra prick!

Lite egen hårvård nu hade inte heller varit fel, känner att jag måste göra nått med mitt stackars sletna hår. Det orkar jag inte tänka på nu ändå, sängen, kudden och täcket är det enda jag bryr mig om just nu. Fina molle som ligger och värmer mina fötter också, självklart!

GODNATT!

hehe

hehehehe

:)

Tomt på inlägg denna regniga, aningen kalla, måndag. Jag har mest haft fullt upp hela dagen. Åkte till alvesta med familjen för att titta ut en balklänning till syster min. Hittade en mycket fin marinblå klänning som följde med i bilen hem. Lite fetmat och en biltripp senare var vi hemma igen.

Nu har jag precis tagit ett varmt bad med anisktsmask och hårinpackning. Lite bra behandling såhär en sista lediga dag, känns ganska skönt att komma tillbaka till skolan igen imorgon, jag saknar fr1! Way too much. Nej nu tänkte jag gräva ner mig i sängen med en skål jordgubbsfil och somna till one tree hill. Om ett par timmar vill säga.

puss!

godnatt

Nu börjar de dra ihop sig, tävling i nässjö den 14e! Okej, 13 dagar kvar, men dagarna går fort. Vi får hålla tummarna på att vi får vara med och tävla i fristående nu bara. Nu ligger jag i sängen och har kollat på filip&fredrik. Nu rullar på smällen på kanal 3. Tänkte också avsnjuta min leverpastej-knäckebröds-macka nu också. Sova innan klockan 12 känns rimligt för ikväll, imorgon blir det kanske en runda till alvesta för att kolla balklänning med familjen till syster. Eventuellt lite träning på kvällen också.

godnatt!

and now it's over

nu ska jag kolla one tree hill på femman, halv 8 är det dags för träning.
Imorgon tänkte jag njuta av en underbar ledig måndag. En extra lovdag bara sådär. Fast den dagen tänkte jag utnyttja till fullo faktiskt, stiga upp tidigt är ett mål iallfall. Ett måste menar jag egentligen, för jag kommer troligtvis aldrig att klara av att stiga upp klockan halv 6 på tisdag, or any other day.

fast jag är ändå ganska glad!

welcome darkness

Idag har jag absolut ingen intressant att skriva. Inget som jag vill få ur mig, inget jag är ivrig på att få berätta. Nej, det är en vanlig söndag helt enkelt. Jag har lagt beslag på boken som mest legat på fönsterbrädan under lovet, tänkte ta tag i den och läsa ett par sidor. Ingen vet när boken ska vara utläst så varför inte börja redan nu? Gårkvällen var förresten inte farligt dålig. Inte bra heller, men vi träffade på känningar och icke känningar. En hel del folk med andra ord. Vissa mådde riktigt bra, andra mådde skit. Som det brukar vara på de där festerna alltså.

Nu ska jag först hämta lite glass och sedan njuta.
RSS 2.0