31 juli

Ännu en dag med lite spår av solsken. Har avnjutit den med grillfest här hemma med släkt och vänner, en promenad och en glass med evelina och nu är planerna ganska få. Vad jag vet att jag har framför mig är en tidig uppstigning imorgon, annars kommer jag inte leva länge till. Trodde nästan mamma skulle döda mig med dammsugaren idag när jag fortfarande inte hade stigit upp då klockan var halv 12. Är glad att jag fortfarande är vid liv.


utgång i växjö

Terassen blev inte vad vi föreställt oss. Vi hade ju räknat med stora förmåner att fylla 18, men tji fick vi för det. Avslutade kvällen alldeles för tidigt men trots det haft en ganska bra kväll.



Sedan blev vi TPL och köpte en varsin hamburgare och åkte taxi för 160 med hög volym. Funkade för oss.

Igår körde vi en spontanare hos macke målvakt. Kan vara världens skönaste!

terassen!

Myste med fyra söta kattungar och två ganska mycket större varelser igår. Helnajs! 

Ikväll ska vi göra allt annat än att mysa. Vi ska nämligen se vad Växjös gator har att erbjuda. Med andra ord, jag och fem tjejer på terassen. Tror det kommer bli grymt!

28 juli

Tiden den springer förbi fortare än jag någonsin kunnat föreställa mig. Den senaste veckan har jag bara myst. Först söndagsmys med evelina, 2 hundar, en promenad och filmen ensam hemma. I måndes blev vi spontana och åkte till osby för att se en film. Ångrar nästan att jag åkte dit, för det förde bara ont med sig. Kunde inte sova på länge efter att ha sett filmen Ritualen. SE DEN ALDRIG. Dog lite. I tisdags körde jag och paulina en spontaning hos macki målvakt. Bra fest och det slutade med att jag hamnade på soffana hos daniel med en evelina som ritade på mig. En tripp till ljungby med mamma och pappa satt fint på dagen. Fab! Igår umgicks jag med.. hör och häpna.. Evelina (!!) Hihi. Fina bullar. Vi grillade och åt väldigt gott, gick en promenad, hämtade daniel, fick en dålig idé och vipps så satt de båda där med en varsin grogg. Fast det var ganska kul förvisso! 

Idag bestämde jag mig redan innan jag vaknade att det skulle bli en sängliggardag. Alla borde ha en sådan dag minst en gång i veckan. Idag hade jag min. För dag var inte solen framme, som förövrigt var ganska trevligt att se igår. Välkommen åter, någon dag, gärna snart igen. Jag och martina har lagat tacos nu, ska äta mig sådär övermätt igen.

Hoppas ni har det lika bra som jag.

woaho

SÅ. Nu orkar jag inte mer. 
Nu ska jag ut och gå.

good life


Det här var ju roligt. 15 minuter kvar och inte en enda bra låt att lyssna på. Får nöja med mig dead silent ett tag framöver.

Tänkte jag skulle slänga upp lite bilder från i fredags. Orkar inte skriva något om det mer än att jag själv hade en väldigt trevlig kväll. Östersjö ställdes in då jag vaknade ganska så mör i hela kroppen och min mage hade nog inte fixat en lång biltur+alkohol. Därför åkte jag och evelina till eneryda och pratade med lite trevligt folk som var uppe i en grillkväll. Vi tänkte naturligtvis inte så långt som i att ta med oss något att grilla, så vi återvände hem efter ett tag, köpte med oss kina-mat och kollade på film hemma hos Johanna. För övrigt har jag nog aldrig sett och hört så mycket regn. Värt att notera.

Idag.. var jag ute efter en almanacka, men hittade ingen. Gick tomhänt från maxi med andra ord. Sov längre än väntat och var på humör för att läsa teori. Okej, jag ljög. Man är aldrig på humör för att läsa i de gula, fula, äckliga och dumma böckerna. Fast man gör det ändå.

Mitt liv har inte blivit enklare för att jag fyllt 18. Jag tänker inte ens nämna min mobil för pappa längre. Risken finns att jag måste betala för mitt abonnemang själv nu, fast det lär han väl komma på när nästa räkning kommer. Som antagligen kommer att vara lite för hög denna månaden. Kristin Karlsson, 18, konkurrerad. Ser rubriken framför mig. Jag har till och med ställts inför ett svårt val, under bara 2 dagar som myndig. On top of that, så kan jag inte ens lyssna på musik längre.

Ger fan i allt och äter lite mannagrynsgröt istället.
Har hört att de ska släta över alla problem man har.

18

Tack alla som kom och för alla fina presenter.
Hade kunnat tänka mig att fylla 18 fler gånger.

Tack, tack, tack!

malmö

Tog tåget vid nio med evelina till ett regnigt malmö. Fick med mig bra saker hem och är väl nöjd att jag fortfarande inte är pank. Brukar ju inte hända för ofta. Så nu ska jag sy och pyssla lite med en klänning jag köpte på Zara. Får hålla tummarna att den blir decent till att användas imorgon.

Ikväll har jag och mamma donat i köket för fulla muggar. Fyra tårtor och en glad kristin som aldrig mer kommer behöva bekymra mig om barnsliga problem.  

När jag var ett barn talade jag så som ett barn
mitt sinne var så som ett barns och du vet
jag hade barnsliga tankar men vi är inga barn längre eller hur

Oskars kloka, visa ord. Undra om de var menat till mig en dag som imorgon.

we're gonna make it, you and i

Så jävla svenskt att grilla när det regnar, busigt. Åt så mycket så jag trodde att det skulle komma upp igen, ungefär så gott. Klippte Max, gick en lång lång lång runda med Johan och nu sitter jag här igen. Pinsamt nog kurrar min mage lite. Vad är det för fel på mig?! 

Imorgon åker jag till malmö, det ska bli fint som rackarn. 
Så, bäst att sova så man inte ser sådär nyvaken ut hela dagen.
Då vill man inte se sig själv i provhytterna, det har jag varit med om. 


en styck syster och jag i hökön en ganska så fin sommarkväll.

tennis

2 timmars tennis med martina och gustav på klöxhult extraordinära tennis court. Tror jag ska plocka upp min gamla karriär som tennisproff igen och tjäna några miljoner så att jag kan leva gott ett tag. Förstår inte varför jag slutade spela tennis, det är ju en ganska fantastisk sport. Fast nu har jag spasm i armen, SÅ trött är jag. Hehe, men det är det fan värt. Blev utskrattad av två småpojkar också. 

Nähe. Ikväll ska det grillas. Verkar dock som att vi får stå inomhus med grillen idag, för regnit är det minsann. Man blir ju inte förvånad.

19 juli

Chillar bland molnen med en molle på ryggen. 
Återigen skulle man kunna kalla livet fint.

maskrooos

Åh, mys på maskrosen är lika fint varje gång. Lever alltid upp till dessa oerhörda förväntningar. Jag å andra sidan har inte så mycket att förvänta mig utav resten av kvällen. Imorgon ska jag köra klockan sju. (det är nu man börjar fundera på varför man är så dum i huvudet och tackar jag till en körlektion klockan 7 på morgonen??!) Men jag har väl aldrig blivit beskylld för att vara snabbtänkt heller. Tur jag inte har smuttat vin ikväll då. 


du ljög fan bättre än delfinerna simmar

Är väl inget större fan av molniga dagar, men jag har lovat mig själv. Att trots dåligt väder så tänker jag inte ligga kvar i min säng och vänta på bättre tider. Ut med lata dagar och in med.. något annat. Idag har jag gått en promenad, pluggat lite och nu väntas en oxfilé pch två promenader med två personer. Dags att börja styra upp mina dagar lite, har en känsla av att mina sista fyra veckor kommer gå till spillo annars. 

Från och med nu ska jag vara världens snällaste. Mot alla och allt. 
Bättra på min karma lite liksom. 
Behövs dagar som dessa.

jag fuckar upp ditt organiserade liv

för det blir så ibland, jag vet. det tar tid och jag tror jag vet. vad vi gjorde för fel, passionerat, men okontrollerat.

resten av ditt liv

Äntligen är sista jobbdagen över. Kan bocka av en kväll i kristianstad med ganska så sköna killar också. Nu är sova det enda jag är kapabel till just nu efter att ha somnat vid 4 och sedan jobbat 7 timmar. Kött och blåbär.

and people that you been with, just get to me

now when I think of touching your hair
you have changed so much that I don't know
if I can call you and tell you I care
and I would love to bring you down
plant your feet back on the ground

we almost had it all

Bra kalas. Ont i magen och jobb klockan 7 resulterade i tidig hemkomst. 

Ikväll åker jag till kristianstad.

01.21

mm. bra dag.
super.

hejdå vafan

mid november

Fick en hjärtattack med brevet från posten. Bra start på morgonen. Dystert nog regnar det idag, en anledning till att hålla sig inomhus. En okej anledning till att plugga körkortsteori. Men också en jävligt okej anledning till att fira julia och matildas 18års dag! Tjoho!


haha. Denna känns lite old, men en bild på två, antagligen, ganska så glada tjejer idag. GRATTIS! ;D

say what you need to say

Take all of your wasted honor
Every little past frustration
Take all of your so-called problems
Better put them in quotations

Walking like a one man army
Fighting with the shadows in your head
Living out the same old moment
Knowing you'd be better off instead
If you could only

boys don't cry

Hårt arbete igår gav mig en anledning och behov till att sova bort hela denna dagen. Nästan hela iallafall. Fast sen så steg jag ju faktiskt upp alldeles för tidigt för att vara ledig. Enbart för min körlektion. Hade lika gärna kunnat stanna hemma, hade nog lärt mig lika mycket där. Hehe. Nä, jag borde väl visa tacksamhet. Hon är ju trots en av två som faktiskt hjälper mig att kunna ta körkort. Jag trugar för dig. (hehe lejonkungen!!) 

Gått en promenad med Evelina, supermys!
Inatt är bubble shooter min vän. Måste ju kännas att man har sommarlov, tänker inte sova förrän jag somnar. Eller nått. Herrrå


<3

Jag var hos dig idag. Jag vågade mig dit för första gången sedan begravningen, jag och evelina. Vi satte oss ner hos dig och allt var bara så konstigt. Vi pratade till dig och inte med dig. Jag har fortfarande inte riktigt kunnat inse att du inte kommer tillbaka till oss. Du har bytt planhalva och vi är kvar på den andra halvan. Den utan dig. Det kommer så många kvällar jag inte kan sova för att jag tänker på dig, döden och var vi hamnar när vi är klara på jorden. Jag vill så gärna tro att det finns något efter döden, jag vill att du ska ha det bra. Var du än är.

Men jag bär med mig alla roliga minnen jag har fått. Den glada och spralliga versionen av dig. Den enda versionen jag kände till. Som räckte och blev över för att kunna göra hela min dag. Jag saknar dig.

Det var en fin kväll vid sjön. Solnedgång och mygg, en såndär vanlig sommarkväll. Från och med nu ska jag komma till dig oftare, hur jobbigt det än är. För, jag vet att du ser oss. <3

where do i begin?

Jag ångrar det jag sa förut. Dagen idag har varit om möjligt ännu längre än förra söndagen. Hade man blivit av med hjärnceller för varje tanke man tänker hade jag inte haft en enda kvar. Så illa är det. Dagen i ära började förvisso ganska lugnt med lite prat och thaimat med johanna, gick vidare till matilda där jag hade 6½timmes jobb framför mig. Helt ovetandes om detta. Slinga julia, slinga matilda, hjälpa den där mystiska gubben (som jag förövrigt kommer till), klippa matilda, klippa josefin och  klippa matildas löshår. Woah säger jag bara. Ja, den där mystiske mannen också, kom stapplandes i sin morgonrock och en tom kaffekopp i handen i hopp om att hitta lite rött vin. Han bodde i paradiset och hans anhörige var självaste jehovas. Förutom att detta är jävligt sorgligt, så är det lite komiskt också.

En tripp till stenbrohult senare så blev klockan över 11. Imorgon har jag körlektion, klockan åtta min lediga dag. Med risk för att min mobil dör innan morgondagen, kommer jag säkerligen försova mig. Toppen!

ledig

Idag är jag ledig.
Så idag ska jag njuta trots att solen inte skiner. Vem behöver sol egentligen? Ska cykla bort till Johanna om en stund, sedan ikväll tänkte jag göra iordning matilda och julia i håret vare sig de vill eller inte. Hehe.

Försökte äta ägg och bacon i morse, men allt jag kunde se framför mig var en  gul kyckling och en stor fet smutsig gris. Plötsligt inte lika sugen längre. 4 jobbdagar kvar, det ska jag nog klara. Sen ska jag så fett ha sommarlov.


alla får vara glada på midsommar
fast det är mot mina principer

how to love

Lite spakväll med finaste julia.
Lite middag inomhus och lite vattenpipa utomhus till klockan 3.
En hel lördag i mysigaste hällevik.
En lördag som slutade i mys vid sjön och en fruktansvärt spontan tripp till Kristianstad med bra tjejer. Där det var människor överallt. Fulla människor dessutom. Rekommenderar inte att komma hem halv 2 när plikten kallar klockan 7 dessutom. Har jobbat 10 timmar idag och jag är ganska slut.

Ska gå i ide nu, godnatt. Som fan.

lite bilder

En bra kväll hos matilda med lite sång, kort och prat.

Jag och pappa tog en hel dag ute på sjön. Fick upp min första firre efter en halvtimme, då hade pappa redan hunnit plocka upp några stycken. Snacka om besvikelse. Masken är ju nästan större än fisken själv. Vi åkte hem nöjda med ett 20-tal abborrar i ryggsäcken. 

Igår var det marknad. Jag och julia köpte oss världens största glassar och njöt av dem i solen. Ikväll kommer hon hit för lite spa, hur mysigt som helst. Synd jag luktar vitlök bara.. låt gå.

Gick en runda i spåret på hundpromenad idag. Också hur mysigt som helst. Molle och fyra andra hundar. 
Här har vi någon som inte gillar vatten. Spöregn i all ära. Då får man bäras in från bile , det vet ju allihopa!!

hit the lights

Hade nog världens längsta dag igår. Körde till växjö, shoppade bra saker, körde hem. Körde moped till hökön där den ska få bo för gott nu, umgicks lite, åt lite ål, åkte hem. Åt på sorello med matilda, julia och josefin. Supermys. Sedan var det party hos matilda. En ganska så trött Kristin var den som gav upp först och gick hem.

Idag har klockan varit 20.00 för mig hela dagen, nu är den nog till och med 22.34. Efter att ha upptäckt alldeles för många tussar av tusentals mollehår så tvingade jag mig själv att städa mitt rum. Kunde nog få ihop ett stort täcke av allt hår. Fränt. Åkte till hökön idag igen, gick lite på den lilla marknaden som är kvar efter alla år. Åt traditionell våffla och åkte hem efter att ha återupplevt lite gamla minnen som hästtjej. En mycket tuff hästtjej att tillägga.

Nu har jag krupit ner i sängen, körteoriboken är tätt intill mig och imorgon ska jag stiga upp kvart i fem. Halkbanan står på schemat för imorgon och jag vill inte. Inte alls. Skiter nog fan i körkortet. Vem behöver det??

SEVEN POUNDS

Vilken helt fantastiskt film! Skulle kunna se den om och om igen.

Imorgon blir det en tripp till växjö. 
Kult att göra något iallafall.

1 juli

Skönt med fredag! 
Körde slut på mig själv idag, ingen rast och ingen mat. Hårt arbetande kvinna, kanske i sina bästa dar. Somnade så hårt när jag kom hem att jag inte ens märkte martina som ställde samma fråga antagligen mer än tio gånger. Särkert mumlade jag något svar som antagligen inte hörde dit. 

Idag, just precis nu, bestämde jag mig att jag ska lära mig thailändska. Så nu ska jag beställa hem svindyra läroböcker som troligtvis kommer att öppnas två gånger innan jag ger upp. Fast nu så undrar jag lite varför jag ska lära mig det, känner jag mig själv rätt kommer jag aldrig någonsin att använda mig utav det. Möjligtvis om jag är i thailand och har tappat bort mamma och pappa i något stort shoppingcenter. Då kan det ju vara bra att kunna säga vad man heter. För det är ju rätt enkelt på alla språk. hehe. Nä, det var lamt. Måste sluta med ironi, det funkar inte i längden.

HELT OKEJ att det är juli nu.
Sommarvädret är ju... fint.


hehe tjoho
RSS 2.0