trettioförsta januari

Såg precis att jag skrivit ett inlägg den 27, som jag aldrig publicerade. Så, hehe några dagar sent så har även den kommit upp.
 
Hoppas att ni alla har haft en fin helg. Det har jag. Det har varit en lugn och skön helg, fast jag har ändå hittat på saker hela tiden.
 
I fredags efter jobbet gick jag en lång runda med M innan vi åkte och lämnade honon hos Ds föräldrar. Sedan åkte vi vidare mot Osby och bowling i 2 timmar. Ett gäng på 5 tjejer och 5 killar. Efteråt åkte vi hem till Älmhult och åt på sorello. Några skulle jobba dagen efter och bebisarna var trötta så det blev inte så sent. När vi kom hem la vi oss i sängen och kollade på serie. Har börjat kolla på en serie som heter Shameless. Kan rekommendera den.
 
I lördags vaknade vi vid halv 10tiden. Tog en lång morgonrunda med M, åkte ner en sväng till byn och shoppade lite på Trend House. Vid 14 åkte vi till diö och kalas för Maja som fyller hela 7 år. Så gammal hon börjar bli och tappat första tanden har hon gjort också. Gosungarna!! På vägen hem handlade vi och lagade fransbröd fylld med köttfärs, cremefraiche och majs och till det tsatsiki. MUMS! Vi lärde oss ett nytt tärningsspel på kalaset som jag och daniel satt och spelade på kvällen innan vi gick och la oss.
 
Vaknade samma tid idag och började med samma morgonritual. En lång promenad. När jag var tillbaka hade daniel förberett frukosten och vi åt den framför Need for speed som vi börjat kolla på igår. Fixade iordning oss och styrde bilen mot Växjö. Skulle köpa en TV till ovanvåningen, men vi kunde inte bestämma oss i djungeln så vi åkte hem utan. Såklart shoppade vi, så helt tomhänta var vi inte hem. Gött med lite nytt i garderoben. Måste rensa ut den... typ hela, för jag är så jävla trött på mina kläder. 
 
Nu har jag lagat gulaschsoppa och sitter med Civilrättsboken och försöker att plugga lite.












Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0