tionde januari

Känns konstigt att jag sitter här en söndag och tentapluggar. Första gången, någonsin. Jag är ute lite för sent i tiden, men det verkar inte vara något ovanligt om man ska tro på Twitter. Jag kämpar på med pluggandet och på torsdag är kursen över. Det var varit en väldigt lärorik kurs där jag fått läsa allt från lagar till hur våra slaktdjur har det. För alla er som är lite intresserade av vilka rättigheter våra djur har kan jag rekommendera grundkurs om djurskydd som är helt på distans. 

Helgen har varit fin! I lördags åt vi frukost och höll på att fixa och dona på ovanvåningen. Jag har målat foder runt dörrar och fönster och vi har bytt kläder på vår gamla soffa. Den blev som ny och jag är så nöjd med den! Trotsade allt snöfall och åkte en runda med syster till handelsplatsen och tittade lite affärer innan vi lagade mat hemma. Agerade chafförer vid halv 3 på natten, så jag var lagom trött när mamma ringde från andra sidan jorden med sin godmorgon hälsning. 

Idag har också varit en lugn dag. (laddar upp för nästa helg). Sov till 11, åt frukost och fortsatte måla och dona på ovanvåningen. Ska bli så kul att se när allting är klart!! En sväng till Ikea och en runda till Martina och pappa. Nu sitter jag i soffan. Har precis avnjutit hemmagjord potatis och broccolisoppa, mums!! Ska fortsätta plugga till det blir läggdags. 

Hoppas ni alla haft en fin helg och är redo för en ny vecka.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0