we are everything we need.

måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag.
nu är vi mitt i veckan, sjukt vad tiden rullar på nu för tiden. måndag, en inte helt lyckad dag, tråkdag vill säga. tränade på kvällen, och inte nog med det, så var jag faktiskt ute och sprang också, kände att jag behövde det. blir trots allt väldigt tjurig när jag avbröt beeptestet utan att ens sprungit mig trött i benen. nåväl, får väl ligga lite i hårdträning till måndag, gör testet igen då.

tisdagen gick också rätt fort, eget arbete. sen var vi och kollade på sexornas teater, "och". dem var faktiskt riktigt duktiga, och pjäsen i sig är väldigt bra. synd bara att alla braiga låtar var borttagna. minns dem än. "Bertil bertil han går runt i träskor, macho, macho, träskor är hans image. gör som bertil han är jätte cool, har man tofflor ska man gå runt i träskor". det var ett tag sen de ja Linnéa. sen blev det mentorstid och språkval. trist. sista lektionen hade vi hemskunskap, och vi gjorde ingenting den lektionen. tjatade på så att vi fick baka något, tillslut gav hon med sig och vi fick göra knäckkakor till mentorstiden. personligen tycker jag degen var godare än resultatet (A)! tränade på kvällen sen, har nästan lärt mig hjula korrekt nu. i alla år jag tränat gymnastik har jag hjulat fel, :$, så i brist på prat-patners så övade jag i mer än en halvitmme på att hjula. snart sitter den där den ska!

Idag började dagen med matteprov, suck. sista svaret blev väl lite väl galet. huhu, men ja, sen hade vi bild och eget. tråk, har iallfall kommit på ritningen till våran teknik-uppgift. nu ska den bara byggas på bästa sätt. och usch, har inte ens börjat med mitt egna arbete om revolutionen, måste ta tag i det också. skitans... teori&fotboll på idrotten. Sen hem, satte upp hyllor och spegeln idag, är almost helt färdig med rummet, finemang!. och nu ska jag dra och öva på redovisningen i spanska, jag kommer sutta! har en bok jag ska börja läsa också, på spanska(!). läste första meningen förut idag, och den fattade jag ingenting av. såja, ge mig ett lycka till med att förstå något utav den boken. puu-uuusss :*


keep dreaming, girl.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0