in the ayer

Dag två.
Jo, skolan knallar och småspringer. Än så länge är inget för jobbigt. Fick dock veta att vi ska ha prov om två veckor. Två veckor! Hur ska vi hinna lära oss något på två veckor, om kemi och fysik? Sådant tar ju iallfall minst hundra år att lära sig, om det  nu ens går att lära sig. Nåja, fått lite mera böcker och annat sådant nu också. Så nu känner man att det är på gång. hello hell! Men det är ju bara ett år, det ska väl gå rätt fort va? Folk säger ju att nian är den roligaste och den klassen som går fortast. Även om det kanske inte känns så just nu.

Men vi ska tänka i positiva banor, right? Jag har ju iallfall mina kompisar, och ännu bättre. Jag har dig halvt tillbaka igen iallfall. Jag är jätteglad för det. Det är jag verkligen. Så nu ska jag försöka att inte sabba detta, igen. Nu kan inget få mig att ändra på detta, bra va? (: superbra!

Ikväll åker syster :(. eller ska jag kanske vara glad? Nja, det är jag inte. Hon och viktor åker till turkiet imorgon, är jag avundsjuk? Inte det mesta. Eller som fan. Ja, men jag hoppas hon får en riktigt bra vecka med honom där.  Jag ska tänka på henne när jag fryser varje dag jag cyklar till skolan och varje gång det regnar. Och varje gång jag hör något om turkiet. 24/7 kommer jag att få det i tanken. Usch, jag vill också dit!  Men som sagt. Jag har ju det så himla bra i skolan ;) bättre än att åka till turkiet ju, tänk va mycket roligt hon missar i sin skola nu ^^ Not. Nåja. Ska väl bort och säga hejdå till henne och så. Kommer sakna att inte ha någon att bråka med. hihi. Jaja, nu måste jag nog snart sätta igång med att läsa min bok, som jag fortfarande inte kommer på vad den heter. Ska springa och hämta boken, kan ju lika gärna titta då.

Låt den rätte komma in. Så var det ja. 75 sidor tills på fredag, jag är på 18. Har lite att ta igen, ciao! :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0