lay your love on me

Vilken kväll det var igår! Man träffade mycket folk, både gammalt och nytt. Himla trevligt. Började hemma hos evelina, där vi tjejer sminkade oss och snackade trash. Alltså  en mycket trevlig tid hade vi där. Sedan bar det av till förfesten, och jag velade mellan två stycken. Men bytte sedan i sista sekunden, och valde att  dra till Henke på förfest. Eftersom jag kände folket där mer, än dem i diö. Där jag känner max 4-5 personer liksom. Hemma hos henke träffade man en massa roligt folk, och personer man saknat att umgås med. Så det var riktigt roligt att träffa dem igen! Ja, runt halv 10 kom vår skjuts ner till balders och vi alla for dit. In kom vi också, även dem utan leg, toppen! Vi dansade som aldrig förr hela kvällen, och jag skaffade mig en stalker. Höhö. Men jag hade faktiskt det ganska kul där, och det var mycket folk där. Så bättre hade det knappt kunnat bli :))

Tänkte ladda upp lite bilder, istället för att med ord berätta om kvällen. En bild säger mer än tusen ord, eller hur?
  
  
  
  
  

Nå, toppen ha de vi det. Blåmärkerna/såren på mina fötter är dock inte att leka med. Oj så ont jag har. Av alla tvåhundra personer med värsta högklackarna som trampade på mig, gav det resultat. Tro mig. Jag har nog inte haft såhär ont förut, eller det har jag kanske. Ska sluta klaga nu.

Var iallfall nere i byn med mamma imorse, lite rea ni vet. Hittade inte så mycket mer än ett par jeans och det tyckte jag räckte för min del. Åt lite när jag kom hem och nu ska jag nog lägga mig och kolla på tv eller något. Idag orkar jag inte göra något särskilt, så blir att vara hemma. Hoppas ni alla hade det kul igår, puss!


Kommentarer
Anonym

:)

2008-12-26 @ 21:23:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0