I know that everyone gets scared, but I become what I can't be.

Nu har lovet passerat också, oj vad tiden går fort om man tänker efter. Fast jag har ju lite extra lov en vecka till, praoar nu. så det blir en timmes sovmorgon, och idag slutade jag till och med kvart över två, gött! Iallafall, lovet har varit ganska så toppen, lite synd att allt roligt folk varit bortresta, men som ni ser så lever jag fortfarande. :) I Fredes blev det disco bowling med Salome, Rakel, Gabriel och deras pappa. funfunfun!gick lite sisådär, jag kan ju inte direkt påstå att jag är född för att bowla, å andra sidan, så blev det faktiskt en strike (: Lördagen  gick åt att vara med domina  från 4-6. sen  knallade vi ner till klöxhultskolan där vi träffade Robin, Johan, Andy och Pierre. finemang. blåsigt och kallt ute, så gick hem till robin där vi bara pratade och hade allmänt trevligt :). Vid sju stack vi hem till Domina, partyparty. Tjej&Killsnack, höhö, inte allt för tokigt. trevlig kväll vart det iaf. (:
söndag blev en såndär slappe dag, eller .... inte. Det var först ikea för hela slanten, och efteråt var de ju såklart till att försöka få upp allt på plats av det jag handlat. det tog mig ett antal timmar, tillslut blev jag faktiskt klar. Men blåslagen vart jag om händerna. värsta såret på lillfingret (a), jag har inte riktigt skillsen till det där..

idag, blev det till att vakna vid 7. ställa sig i duschen, piggna till, fixa iordning sig, dratta till Qompaniet. och det första jag fick göra var att börja dammtorka alla hyllor, sen blev det till att diska, och sopa hår. Tvätta och skölja. Ja, ni tycker säkert det låter hur tråkigt som helst, men faktum är att det faktisk inte är alls så tokigt som det låter. Det är väldigt slappt och man träffar en massa folk hela tiden :). slutade ju som sagt kvart över två idag, det är hela 1 timme och 45 minuter tidigare än jag skulle. Ja, vi får hoppas på lite fler sånna dagar (y) :).  har dessutom fått mina uppgifter för imorn, då det blir spegelputsning, rengöring och sådant stuff, skulle kasnke till och med få blanda hårfärger och sådant roouligt (:  i'm excited.

ikväll blir det även träning för min del, greatigt. och imon förväntar jag mig ett helvete till morgon :O :O :O!
puuuuuusss! :)

image47


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0