ibland känner man sig så låg

Bloggsidan är helt seg idag. Kommer upp något ful sida hela tiden om att det inte funkar och så vidare. Riktigt tjåligt. Men iallfall, har precis varit ute och köpt farsdagpresent. Blev lite sådär i sista minuten men har faktiskt inte hunnit tidigare än såhär. Så det ger jag ikväll, samt med lite gott fika som kladdkaka och sprutgrädde. Det låter inte helt fel va?

Har förresten knappt hört något om balders igår? Var det roligt, mycket folk? Jag väntar tills julbalders. Då kommer det mycket folk hoppas vi på, det är faktiskt lite utav en tradition verkar det som. Så då kommer nog alla, och med alla, ja, menar jag alla! =D Så kommer ni inte, så tvingar jag er. Jag har en tendens att vara ganska duktig på att övertala. Eller tja, kanske inte. Men den här gången måste jag ju lyckas, annars är jag dålig. Det står jag inte ut med att vara. Så ni kommer, punkt slut.

Iallfall, om ett par timmar, om 3½ timme närmare bestämt är det träning. tjohoo, efterlängtat? Absolut! Innan dess tänkte jag äta något, har inte ätit mer än frukost (en halv fralla) idag. Så magen börjar kurra aningen. Säga vad ni vill, men även detta inlägget avslutar jag genom att säga att jag ska äta. Smaklig måltid Kristin!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0