love it aint easy, you know I feel your pain.

Okej! Efter andra skoldagen har jag gjort det nästan pinsammaste i mitt liv. Har ni inte hört det från Lisa så får ni höra det nu! Vi hade ätit, lämnat av tallrikarna och skulle gå ifrån matsalen. Jag och Julia hade skojat lite om att det vore okej att snubbla i matsalen just då eftersom det nästan var helt tomt där, det satt nästan bara lärare vid borden. Javisst sa jag och tänkte inte mer på det. Vilket jag kanske borde ha tänkt på jävligt mycket! För sekunden senare är det jag som snubblar i trappan och sätter knäna i marken. Awkward? JA SOM FAN! Och det här kommer jag att få höra ett tag, det känner jag på mig. Tur väl att det, som sagt, bara nästan var lärare där inne. Annars hade jag aldrig satt min fot på den skolan igen. Nog om det. Nu vill jag inte få några frågor om det här från någon, det var såhär det gick till och det finns inget mer att säga. Punkt slut :) :)

Bortser man från den incidenten så har dagen varit kalasbra och rolig. Det första vi fick göra idag var att leka frisörer/kunder och schamponera. Lite stelt till en början, men sedan kom vi alla in i det och vi lät som proffsfrisörer. Hehe. Efter det fick vi våra klippdockor och pratade lite regler och sådant. Sedan kom lunchen och när vi började igen vid halv 1 så gick vi direkt ner till stan för att alla skulle kunna se sig omkring där, det var mest till för dem som inte har varit där förut. Vilket vi alla hade. Var inne på Caprie Diem där Maria jobbar, fick kolla in studion och fick ytterliggare en undervisning i hur schamponering går till. Den finaste salongen jag  har sett på länge. Riktigt fin! Resten av tiden gick vi bara runt där och vi slutade runt 1tiden. Tog toget vid 14,12 och mötte Martinus på stan. Vi åt glass och sedan cyklade vi hem.

Nu har jag sovit en timme. Fy kristin, fyyy! Men det var riktigt nödvändigt. Min hjärna kändes ur funktion och då behövs det vila. Så nu ska jag göra något riktigt uttröttande, typ klippa gräset, så kanske jag kan somna ikväll. Tjing! :)


Så här såg mitt fall ut ungefär. haha :D



Kommentarer
Minnie

Nu är det utlottning på min blogg igen denna gången delar jag ut ett presentkort på H&M för 1000 kr. Blir jätte glad om du är med och deltar ;)

2009-08-20 @ 20:45:31
URL: http://www.minnies.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0