13 december

Jag har ju helt glömt bort att nämna att det faktiskt är lucia idag. Jag har själv inte sett enda luciatåg idag. Missade det som gick på tv, orkade inte ta mig till växjö eller kyrkan. Lite dåligt av mig faktiskt, men jag får lussa lite för mig själv helt enkelt.

Jag har iallafall tillbringat eftermiddagen på haganäs, från klockan halv 3, till typ nu. Älmhult stod som segrare i båda lagen, fast ena matchen var mer spännande än den andra. Jag vet förresten inte hur många gånger jag har haft diskussionen med folk om att frisörer inte är fina i kanten. Folk har väldigt förutfattade meningar om den punkten. Bara för att vi ska bli frisörer så bryr vi oss om utseendet är totalt fixerade vid hår och smink. Ja, gör ett besök i vår klass så lär ni snabbt märka att vi inte är särskilt noga med det. Så ni är varmt välkomna att ta den diskussionen med mig! hehe :)

Nu spårade det ur. När alagsmatchen var slut drog jag mig hemåt med sällskap av alla möjliga. Snubblade mest fram eftersom det var fruktansvärt halt ute. Timmen senare (nu ungefär) sitter jag med raggsockar och fet kofta. Kan ju säga att jag fryser lite granna. Nu ska jag bita ihop och börja göra lite nytta.


jag saknar er!

lucia 2008


Kommentarer
Anonym

åhh saknar :'D! <3

2009-12-13 @ 21:05:26
URL: http://tittiandersson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0