taken by the thought

Måndag idag. Skolan gick ganska fort tycker jag. Inga roliga lektioner och dans på idrotten. Men det gick an. Trött på att klaga på skolan, så numer ska jag se det från den ljusa sidan :) Förutom imorgon, då vi har vårt första nationella prov i svenska. Önska mig lycka till!
Efter skolan cyklade jag bort till martina, hon fick konka på min cykel med mig därbak. Eftersom hennes cykel är stulen, får hon skjutsa mig. Helt rätt tycker jag :)) Så jag slapp trampa som bara den, hon å andra sidan fick det inte lika lätt. hemma hann jag äta lite, och sedan byta om för att efter det cykla till träningen. Träningen gick allmänt skit och jag har nästan börjat hata att gå dit. Vet att det låter ganska tragiskt när jag säger så, men det är sant. Tycker inte alls om det på samma sätt som jag gjorde innan, och tror nästan det är fler som håller med mig. Riktigt tråkigt, men det är så det är. får väl hoppas på att det ändrar sig snarast! :)
Det positiva var väl att vi slutade 10-15 minuter tidigare enbart för att brandalarmet gick på skolan! hahaha! Lite synd om henne som jobbade i caféet. Troligtvis på grund av henne. Ska nog tacka henne för denna incident, vi slapp ju trots allt styrketräningen. =D!
Gick en runda när jag kom hem och nu sitter jag bänkad framför datorn och dunkar musik och laddar inför imorgon. Haha. Nä, men jag hoppas provet går bra, och jag ska ta det riktigt lugnt och läsa igenom frågorna noga. Har en tendens att bara stressa igenom prov och sedan kan det vara lite småfel här och var. Det ska inte förekomma imorgon hade jag tänkt :) ska ta och äta lite nu också. toppen! magen kurrar lagom mycket. Men ha de toppen :) Puss!



Kommentarer
Anonym

jaa du gympan suger nu för tiden, o ja alla vet vi vart problemet ligger.

fast ja "skolkar" inte från träningen idag har faktiskt varit sjuk så ja kan skylla på mn hals därför ja inte tränar, men ska tillbaks på mån. o då hoppas ja på att det är roligarre än det var dom2 sista gångerna.. ses hjärtat<3

2009-02-02 @ 21:12:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0