you said you'll never do this to me

Trots att jag nästan blev biten till döds av alla mygg och knott (jag ser hemsk ut med röda prickar över Hela kroppen) så mår jag ganska så bra idag. Då har jag räknat bort min förkylning, halsonten och att min röst är bortsprungen. Vi hamnade inte heller riktigt där vi hade tänkt oss igår, vi hamnade på en 94a fest i klöxhult. Vad ska man tycka om de? Jag hade hoppats på något way mycket bättre, det var ju trots allt vår avslutningsdag, men man tager vad man haver eller hur? Lite tråkigt att ingen tar tag i att fixa något, och att diöborna var själviska och inte lät några andra än deras nior komma. Vad gör man åt det då?

Fast vi träffade trevligt folk, vilket var ett plus. Amanda och Anna och några till kom förbi, blev lite prat med dem. Och dem verkade instämma i att det borde varit fest för alla 93or i en stuga, där ingen annan fick komma in. Man kunde ju alltid önskat det iallfall. Tur Lisa tar tag i det senare! Gullet.

nu tänkte jag lägga mig i soffsen och kolla mera one tree hill. Solen lyser ännu inte, så ute vistas jag inte gärna. puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0