you can see it through my shell.

Vi förblev fyra personer på dansen+hanna! Så vi körde michael-medly hela träningen, känns som att de sitter rätt så mycket bättre nu, sista låten iallfall. Bra steg! Fick lite choklad av Hanna också, så himla söt är hon! Så tack för de, om du nu mot förmodan skulle läsa detta. Hehe.

Efter träningen cyklade jag hem till lisa i racerfart. Var ute och gick, pratade, stötte på julia och carolina, lämnade carolina, följde julia hem, gick hem till lisa efter det. Detta inom loppet av 2 timmar. Nu är jag hemma igen, har påbörjat dagens tredje kopp med te och säkert tuggat på min 20onde kex. Inte bra, men fruktansvärt gott. Fortsätter med pluggandet nu, rätt så starkt att göra det med tanke på att klockan nu är 22.44 i detta ögonblick. Fast jag kan överleva med att avsluta denna dag på detta sätt. För den har varit bra trots söndagsångesten.

eh, det här med bilderna också. Sladden har för tillfället sprungit och gömt sig nu igen. Usb-grejsimosen likaså. Troligtvis dyker bilderna upp så småningom! PUSS!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0