WAKA WAKA EH EH

Kaffe, kladdkaka, ljus, golvprat, en lisa och en julia. Så spenderade jag min torsdagkväll och det var mer än okej. Min fredag var likaså. Den bestod av mig och lisa, stekt falokorv, stekt potatis och rödlök/gräddsås. Vi kollade lite på satc och myste.

Lördagen bjöd på helt andra bravader. En sväng till växjö med systrarna larsson. En långklänning och ett par shorts följde snällt med hem. Och jag som alltid intalat mig själv att jag är för liten för långa  klänningar, kanske inte ändå. Tjejmiddag hemma hos Carolina blev vårt nästa stopp efter en lång dusch. Där befann sig fina tjejer och maten var utsökt. Lite waka waka-dans och sedan var vi redo för att bege oss från punkt A till B, Joels. Mer människor och lite mer party. Klockan blev runt 2 och vi for från punkt B till C.  Efterfest på albins altan, lite gutiarr hero och mackor. Vid halv 6 kände jag att det var dags att cykla hem, fick sällskap av gustav och per. Visste att jag skulle komma hem säkert eftersom mina två eskorter hade kniv på sig. Eller per hade. Vi satt ute och pratade en stund hos mig och lagom till mamma hade vaknat och börjar dricka sitt morgonkaffe klev jag genom dörren. 06.00 För att se det från den ljusa sidan klarade jag och lisa vårat uppsatta mål. Soft.
Gårdagen gick åt att sova, för det behöver man. På kvällen cyklade jag och julia till time, godis! Vidare till lisa och dennis för ännu mera gott. Mat, dipp och karate kid. DET var bra. Ganska död när jag vaknade idag, färgade mammas hår och gick min morgon/eftermiddags/kvällsrunda med molle. Nu väntar jag på mat som ingen orkar laga. Får se hur de blir med det.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0