välkommen till ditt nya tidsfördriv

Onsdagen är över och idag var det min hjärna som stod för ekvationerna. x och y satt där dem skulle i huvudet kände jag, det gynnade mig en hel del och mitt räknehäfte är snart fullproppat. Kryss i taket. Liten frukost bestående av två halvor och te och sedan dök jag ner i boken igen. På lunchen våldgästa vi och nästan halva vår klass donken för att det var sillflundra till mat. Det säger en hel del. Vi levde på en varsin mcflurry och engelskan drog igång lika härligt som alltid med ett glosförhör. Fine. Fortsatte med att jobba grammatik som var urtrist och sedan lite lyssningsövningar.

En runda lite på stan var inte att hurra över idag då jag önskade att jag var hemma på direkten. Ibland önskar man att tågresan var mil ifrån och att man kunde cykla hem från skolan och lägga sig i sängen. Som förut. Istället gick vi runt i snön med nya flingor fallande från himelen och förfrusna fötter och fingrar. När jag tog min dagliga promenad hem från stationen blev jag nästan rammad av daniel som skulle fram och styla med bilen. Åter igen kunde jag se döden i vitöga.

Förresten tycker jag facebooks nya utseende inte är så tokigt som alla säger. Kan det vara så att folk är lite rädda för förändringar? Att gå från något man är van vid, till något som känns nytt och obekvämt. Jag tror det är så. Och nu syftar jag inte enbart på facebook som ni kanske hajade. Jag gillar förändringar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0