3 oktober

Torsdagens inlägg fick vara inlägget över hela helgen. Vilket kanske inte riktigt var min mening, men har man inte ork till att skriva och låta glad så har man inte det. Därför har jag utelämnat just det i helgen. Nu har jag funnit lite ork efter att ha gafflat i mig morötter och gurka.

Min fredag såg bra ut. En lång sovmorgon fram till klockan 12.15 då vår första lektion började. Vår första och enda. Estetisk verksamhet och vi skrev ett två-manna-arbete om två svenska konstnärer. Jag och Sandra kämpade på och blev i stort sett färdiga. När vi slutat gick vi på stan, eller närmare bestämt vi gick till h&m. Fyndade en fransklänning för hundra spänn som jag troligtvis inte hade köpt om den inte hade kostat just hundra kronor. Impulsivt och jag hann inte ens pröva den. Snacka om chansning. Har fortfarande inte provat den, men det är en annan femma. På kvällen åkte jag och johanna med kina/thaimat hem till Evelina och myste framför en film. Proppmätta och väldigt trötta åkte vi hemåt och jag somnade som en stock.
I lördags var planerna få. Började dagen med att åta ut på sjön med pappa för att ta upp båten ur sjön. Det gick snabbt och bra och redan någon timme senare låg jag i sängen och råläste min svenska bok. 140 sidor. Starkt av mig, bara hundra kvar, ungefär. Åkte ner till klöxhult och tränade ett par timmar, vilket var mysigt. På kvällen färgade jag mammas hår och tanken var att jag och palmis skulle åka till amanda för att mysa. Omständigt blev det och vi kom aldrig riktigt så långt. Istället ruttnade jag med min bok i famnen och en martina bredvid mig. Somnade efter att ha pysslat och försökt ladda ner musik på datorn, men gav snabbt upp.
Idag ska jag ta det lugnt.
tjarrå!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0