good life


Det här var ju roligt. 15 minuter kvar och inte en enda bra låt att lyssna på. Får nöja med mig dead silent ett tag framöver.

Tänkte jag skulle slänga upp lite bilder från i fredags. Orkar inte skriva något om det mer än att jag själv hade en väldigt trevlig kväll. Östersjö ställdes in då jag vaknade ganska så mör i hela kroppen och min mage hade nog inte fixat en lång biltur+alkohol. Därför åkte jag och evelina till eneryda och pratade med lite trevligt folk som var uppe i en grillkväll. Vi tänkte naturligtvis inte så långt som i att ta med oss något att grilla, så vi återvände hem efter ett tag, köpte med oss kina-mat och kollade på film hemma hos Johanna. För övrigt har jag nog aldrig sett och hört så mycket regn. Värt att notera.

Idag.. var jag ute efter en almanacka, men hittade ingen. Gick tomhänt från maxi med andra ord. Sov längre än väntat och var på humör för att läsa teori. Okej, jag ljög. Man är aldrig på humör för att läsa i de gula, fula, äckliga och dumma böckerna. Fast man gör det ändå.

Mitt liv har inte blivit enklare för att jag fyllt 18. Jag tänker inte ens nämna min mobil för pappa längre. Risken finns att jag måste betala för mitt abonnemang själv nu, fast det lär han väl komma på när nästa räkning kommer. Som antagligen kommer att vara lite för hög denna månaden. Kristin Karlsson, 18, konkurrerad. Ser rubriken framför mig. Jag har till och med ställts inför ett svårt val, under bara 2 dagar som myndig. On top of that, så kan jag inte ens lyssna på musik längre.

Ger fan i allt och äter lite mannagrynsgröt istället.
Har hört att de ska släta över alla problem man har.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0