31 augusti 2015

Helgen har varit så bra. Helt klart värt att jag håller på att bli sjuk och har världens halsont.
 
I fredags jobbade jag kväll och direkt efter jobbet åkte jag hem till daniels föräldrar där det var kalas på gång. Lite barnbus och efterrätt hann jag vara med om. Typiskt att jag alltid ska jobba kväll när det är kalas. Slår aldrig fel, men mysigt att träffa alla.
 
I lördags vaknade vi och begav oss ner till byn för en sen frukost och modevisning. Därefter gick jag och frida i byn och shoppade lite, innan vi gick vidare till haganäs. Vi åt langos, kollade på måns och njöt av solen! Vädret var helt perfekt. Lagom varmt, sol och bra stämning. Jag cyklade hem efter mumsmåns och tog en powernap och gjorde mig iordning inför kvällen.
 
Förfest hos Sophie med mina tjejer. Ja herregud vilken kväll ändå. Var inne på wärkstan i typ 40 minuter innan jag och daniel gick bort till festivalområdet, sista-minuten-åt pommes och cyklade hemåt.
 
Igår gjorde jag alltså inte många knop. Eller, jag klippte gräset, men mest bara för att jag skulle känna mig lite duktig. Åkte hem till mamma och pappa och åt pizza med martina och oscar. Cyklade hem, fixade naglarna och däckade i sängen med världens huvudvärk.
 
Att jag överlevt dagen är ändå ett under. Om-organisation på jobbet, vilket har lett till kaos i huvudet. Ny plats, mycket att göra och huvudvärk och halsont på det. Love life.
 
Nu har jag krupit ner i sängen (ja, jag vet, redan tänker ni). Jag är ensam hemma just nu och kan faktiskt inte komma på något bättre. Film, te och filt. Som höst. Det är ju faktiskt riktigt ruggit väder ute idag. Hej höst!









 
/ K


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0