12 januari

Ännu en helg har passerat.

 
Började helgen med att bli bortbjudna till Johanna och Robin. Där bjöds vi på supergod musselsoppa. För förstag gången i  mitt liv har jag ätit musslor och jag gillade det. Hur konstigt låter inte det? Jag som annars aldrig provat något nytt och något som ser läskigt ut. Jag gjorde det och det är jag glad för så gott som det var. Olyckligtvis var det en rackans mussla som gjorde mig dålig, men lite kräkfest var det värt. För första gången i mitt liv jag någonsin blir dålig av mat. 


Efter väldigt lite sömn vaknade vi upp till en trött lördag. Inte många knop de gick i och jag vilade mest bort hela dagen. Tyckte det var mysigt att. vakna upp till massor av snö, men det varade inte så länge. Daniel fixade iordning vår fina trappa som nu inte är långt ifrån klar. Är så galet nöjd och den är så fin!  Martina kom en stund på kvällen, vi gjorde sushi och kollade på film. 


På söndag tog vi tag i lite mer. Daniels pappa kom över och hjälpte oss att fixa iordning lite i tvättstugan. Städ och stök hela dagen lång och på kvällen kunde vi bocka av att jympapass. Det kändes skönt att äntligen kunna röra sig efter träningsvärk från helvetet.


Idag hade jag lyckan att sluta klockan 4. Pappa kom hit och jag klippte honom. Nu har jag krupit ner i sängen och kollar på film. Det är så skönt. Min kropp behöver detta.



Här är resultatet av vår trappa. Lite mindre detaljer kvar, men i övrigt färdig.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0