13 september 2015

De två föregående veckorna har varit helt galna. För det första påbörjade jag en vecka med 12 arbetsdagar i sträck. Jag vaknade upp med världens dunderfökylning, halsont och hosta. En tanke på att jag inte skulle överleva slog mig, men gick ganska bra trots allt.
 
Det har varit höst på riktigt, det har åska en helt natt, jag har gjort nya naglar, har gjort pannkakskvällsmat, jobbat på maxomorra, kollat på fotboll, jobbat helg, ätit pizza, kollat på magic mike, storstädat hela huset, påbörjat en pluggkurs, myst med molle, köpt och läst nya mr grey boken, fått hem min första glossybox, köpt nya nikeskor, grävt i trädgården, varit på AW med jobbet, ätit på goaroije med fina arbetskamrater, ätit brunch på IKEA, haft kräftskiva med mina tjejer, lastat och avlastat jord, lämnat in första inlämmningen för kursen och scorade 20/20 rätt och klippt både daniel och pappa. Allt detta, samtidigt som jag känt mig dödsjuk.
 
Nu mår jag iallafall bra igen och är ganska taggad på en ny vecka. Går in i min näst sista vecka på IKEA, med blandade känslor. Nästa vecka ska jag börja träna igen. Så, there I said it. Nu finns ingen återvändo. Fråga mig gärna varje dag om jag tränat, för då kommer jag definitivt att göra det. Inga undanflykter.
























Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0