morsdag



Det största hjärtat till dig!

25 maj 2014

Känns som att hela mitt liv har förändrats, på bara en vecka. Det känns så knäppt, att lilla jag börjar bli så stor. Jag hoppas bara allting går som planerat på tisdag. Då kan man snacka om förändring.
 
Denna helgen har varit en ledig helg. Vi planerade att sova ute på balkongen natten till lördagen, för skojs skull liksom. Det kan jag säga nu att jag är jävligt glad för att vi inte gjorde när vi klockan 2 mitt i natten vaknade av det sjukaste discoljuset från blixtrarna jag någonsin har sett. Tydligen ska det ha blixtrat 157 gånger på 10 minuter. Vilket är ca 15 gånger i minuten. Aldrig varit med om liknande och rädd var jag, men efter att ha insett att jag överlevt så var det fakiskt ganska häftigt att se.
 
Eftersom det var ganska tråkigt väder i lördags valde vi att göra saker som behövs göras. Som att shoppa presenter, äta på IKEA, städa och fixa naglarna. På kvällen kom Julia och Amanda och sedan gick vi vidare till aktivitetshuset där finaste Elin höll 20 årskalas. 
 
Idag har jag tagit hand om min sjukling som blivit matförgiftad, varit hemma hos pappa, ätit på IKEA (jag vet, igen!), tagit hand om D lite till och sedan varit hemma på morsdag middag och mys med mamma och pappa. Det har varit en lång men väldigt fin och solig dag.
 
Imorgon kommer jag först att längta till tisdag och sedan till fredag då det är dags för SUMMERBURST! WOOP!








Jag är så glad!

Jag är så glad! Jag är så glad! Jag är så glad! Jag är så glad! Jag är så glad!

19 maj 2014

Helgen har varit kanonbra trots jobb lördag och söndag.
 
I fredags var jag ledig och började dagen med att gå till frisören för lite egentid. Ett par centimeter kortare hår och väldigt mycket fräschare. Cyklade sedan hem till pappa, hem till mig, var ute i byn med mamma (shoppade!), cyklade hem till pappa och mamma igen (mycket cyklande) och sedan åkte jag och pappa till Virestad och kollade på mitt fotbollsproffs. 3-3 blev resultatet men det var en fin kväll med sol på nosen.
 





Efter jobbet på lördagen träffade jag några tjejer från jobbet. Det blev utgång på speak easy. Trots så lite folk har jag nästan aldrig haft roligare där. Mina fina kollegor! 
 


Bara några få timmars sömn senare var det dags att jobba igen.
 
Idag är jag ledig igen. Har varit på gymmet och träna axlar och biceps. Storstädag hela lägenheten och nu sitter jag och finslipar på inlämningen som snart ska in. Blir egentligen mer sitta och försöka hitta snygga klänningar än att plugga, men vad gör det?
 
 Hoppas alla har haft en fin dag!

wooop

Min lediga fredag innan helgjobb. Mot frisören och lite nytt fräscht hår!

14 maj 2014

Hade svårt för att bestämma mig imorse när det kom till frukost. Därför fick det bli en liten del av varje. 


 Detta var först efter att jag försökt att kämpa mig ut sängen i cirka 15 minuter på grund av all träningsvärk jag har i hela kroppen. Så därför hoppade jag gymmet idag då jag ändå inte hade orkat lyfta en enda vikt.

13 maj 2014

Att ha träningsvärk i magen samtidigt som man är drabbad av rethosta är inget som jag skulle rekommendera. Jag har ont, jag kan inte hosta eller skratta. Läget hade kunnat vara mer under kontroll med andra ord.
 
Besökte gymmet idag igen. Denna gång körde jag ben. Så imorgon när jag vaknar upp med världens träningsvärk i rygg, mage och ben så kommer jag vara så gott som invalid. Känns kul.
 
Idag började jag 13:15 och åt lunch med finaste Julia på Thai Palace. Det var gott och mycket mysigt. Har promenerat i regn också. För er som kan ha missat detta, så har det i princip regnat konstant i två dagar. Semestern är varmt välkommen om 10 veckor vill jag lova.
 
 



12 maj 2014

I helgen var det gymnastikuppvisning! En eloge till alla fantastiska gymnaster!! 


Nu är snart måndagen över. Jag har tagit mig till gymmet efter många om och men och stort övervägande. Jag är glad för att det inte kändes så tråkigt och tungt att träna efter att ha haft ett långt uppehåll. Min hjärna och kropp har helt enkelt legat på latsidan ett tag. Nu är det slut på det hoppas jag!
 
Min ömma kropp och jag önskar er en trevlig kväll!

10 maj 2014

Efter en veckas sjukdom så känner jag mig ganska på banan igen. Trots att jag sovit ca 5 timmar totalt inatt och det på soffan så känner jag mig mer som människa idag.
 
Veckan har gått fort och inte bjudit på så mycket mer utöver det vanliga. Jobb, jobb och jobb, ungefär. 
 
Idag har jag och d varit i Växjö och shoppat. Tyckte jag tydligen hade lite för mycket pengar på kontot, men det är annat än jag kan säga nu. Fast jag har också fått med mig mycket fint hem så det kan gott eka tomt ett tag nu.
 


4 maj 2014

Det här har inte varit någon rolig helg minsann.  Började känna mig lite dålig på fredagen och på lördagskvällen var det kört. Låg på soffan, svettades, svettades inte, frös, frös inte och sov som om jag inte sovit på hundra år. Min älskling tog hand om mig och gjorde hemmagjord pizza. Han är så fin. 
 
Innan jag blev döende hann jag iallafall mysa lite med Matilda och josefin i bökhult och hos matilda. De är
så fina så jag spricker. 
 
Idag har jag försökt att inte bara ligga på soffan. Har varit hos Daniels föräldrar och ätit grillad hamburgare och rabarberpaj. 




2 maj 2014

Maj maj sköna maj. Äntligen är det helg. Känns som att jag har jobbat två veckor i sträck. På toppen av allt har jag så sjukt ont i halsen. Precis vad jag behöver. 


photos

Jag har för mycket att stå i just nu, men här kommer ett tiotal bilder från sist till nu. 


















RSS 2.0