31 augusti

Har fortfarande inget kul att komma med. Och ändå har det gått två dagar sedan sist. Jag lever, jag snorar och jag hostar. Livet rullar på helt enkelt. Trots att det kanske hade kunnat vara lite glammigare än såhär. Fast man ska väl inte klaga, jag hade lika gärna kunnat leva utan tak i detta ruskiga höstväder.

Ja just det, det är höst. 
Grattis.

the world could only get better

Snorig dag på Qompaniet. Låter som en bebis när jag pratar och min röst sviker mig. Jaja, det var fint att vara tillbaka på salongen igen i vilket fall som helst. 

Vafan. Kom på att jag egentligen inte hade något att säga.
Hejdå

28 augusti

Sjukt. Studentfesten i onsdags var okej. Det är ju ändå lillördag, så varför inte fira. Fredagen gick från flopp till flipp. Eller något. Supermys hos carolina med tre fina tjejer. Åkte till speak easy, kände mig vilsen, gick till wärkstan istället och där var det livat. Träffade för mycket folk för mitt eget bästa. Fick skjuts hem av en snäll robin som antagligen inte kunde se mig gå hem i mina 13 cm. På lördag körde vi på nytt. Tänkte ta det lugnt, men så blev inte fallet. Trillade på dansgovlet för ett fetto i vit tröja skulle trycka sig fram, sedan var det ett annat pucko som körde in hela sin klack i benet på mig. Har ett och ett annat blåmärke både på armar och ben. Älmhultsdagarna iår levererade ganska bra, helt enkelt.

Sov i tre timmar, sedan väckte mamma mig och jag var tvungen att åka till diö för att jobba. 10 timmar senare - död och hungrig. En endaste macka hann jag äta under dagen, då kan ni ju gissa hur galet mycket jag jobbade idag. Är slut i varternda muskel och i varenda hjärncell jag har. 

Imorgon börjar en veckas praktik!

under löven

Jag är så långt ifrån dig
Som i ett annat land fast nära ditt
När allting verkade enkelt i ditt liv
När du kände dig utestängd från mitt

Jag försöker men jag förlorar varje gång
Antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om


http://open.spotify.com/track/4SMXbO0SrTaGkRHSLRRe7x

moves like jagger

Shit i bullen.
Religion verkar inte vara min grej heller. Börjar fundera på vad som faktiskt är min grej. Kom på det sedan när jag kom hem och fick sitta i min kära solstol. Det ÄR min grej, vad jag gör bäst. Fast det kommer man inte särskilt långt på i livet. Får hitta en mer givande hobby som inte kommer att ge mig hudcancer, som mamma så ofta läxar upp mig om. 

Nu ska jag äta en av alla 30 abborrar som sjömännen- och kvinnorna kom hem med. 

jag skulle förstå, om du ändrade dig och vände om

Samhällskunskap är långt över min nivå. Formgivning är inte min grej. Imorgon ska jag prova på religion också, undrar hur det kommer att gå. Lever för att jag går halvdag imorgon, har egenhårvård+skolfoto på onsdag och ledig torsdag och fredag. Fint jue.

Tänkte sova typ nu. Igår blev det inte mycket till sömn. Försökte söva med själv med att spela yatzy och unblock me, tills jag kom på mig själv att jag starkt försökte hålla mig vaken för att kunna spela. Omvänt och dumt.

Igår var det ett år sedan. Ett helt år av saknad och sorg.
Förstår fortfarande inte hur tiden kan ha gått så fort. För ett år sedan satt jag där i malmö. Vi hade precis varit nere vid havet och myst. Mitt hjärta hoppade över tio slag, av helt fel anledningar. Jag har aldrig mer kunnat lyssna på Melissa Horn utan att ha sett dig framför mig. Jag får precis samma känsla inom mig som för ett år sedan när vi stod där mitt i klungan och bara lyssnade. Gråt och tomhet. 

Ibland finns det inga ord för hur mycket jag saknar dig. Även om det fanns, så kommer du inte tillbaka. Jag hoppas innerligt att du funnit det som inte fanns här. Frid, ro, harmoni.

♥ Jag kommer och hälsar på dig i veckan!

kokokokokooks

JAG FÅR INTE NOG!

the replacements

Spontan är bra. Klockan 1 mitt i natten cyklade jag ner till vintervägen och där var det fullt hus må jag säj. Cyklade hem igen vid tre då jag kom på att nykter och fulla människor inte fungerar så bra ihop. Så jag letade mig hem genom dimman, åt snabbnudlar och sov ganska så gott till klockan slog 12. 

Effektiv som jag är har jag klippt gräset och varit ute på en powerwalk som bara varade i 30 minuter innan jag kom krypandes hem. Nu har jag förstått innebörden av att inte ta ut sig allt för mycket i nya skor. Min häl är nu pyntad med ett 2x1cm långt köttsår. Fabulous! Sedan var jag häftig och tränade agillity med molle på gräsmattan.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Och ikväll ska jag gå en runda med Johan. Får väl se hur långt utanför dörren jag kommer innan jag börjar klaga. Hehe.


en fisk

huh

Vill ha sena, fina och varma sommarkvällar. Istället får vi regn, mörker och gula löv som redan ligger på marken. Exciting.

i can feel it coming back again

Vinkade hejdå till Evelina på stationen idag, som åker till Ayia Napa. Paulina har åkt och lisa har åkt. Snart är det bara jag kvar här i gamla gråa älmhult. Hehe. 

Hård kväll igår. Såg ut som ett monster när jag vaknade i morse. Ni ska alltså vara glada över att ni inte vaknade upp brevid mig, ni hade varit ärrade för livet då. Nu ska jag fortsätta göra tråkiga saker. Ska försöka ta mig till träningen idag nu när jag faktiskt är ledig och kan träna. 


gosig kille. vill åka lite rutschkana idag också!

<3

Blir knäpp på mig själv. Kan inte minnas senast jag hade en så dålig känsla i magen. Ni vet, mycket att göra men inget stämmer riktigt överrens med vad som egentligen borde hända.

Idag flyttar min fina vän till stockholm. Vill ge henne all min lycka, men något i mig ville helst behålla henne på hemmaplan, för mig själv. På maskrosen, som vi känner till det bäst. Jag måste sluta vara så självisk. Är nog världens mest känsligaste person.

jag kommer sakna dig såhäääääär mycket
finaste

who's gonna be there forever?

Älskar att bli totalt överkörd första dagen i skolan. Nya lärare och feta projekt. Något säger mig att jag kommer vara död innan jag hinner ta studenten och sjunga "vem vill gå i ettan nu?" Kan väl glädjas åt att jag faktiskt är 'ledig' imorgon. Och då är det helg mina vänner, igen. 

Nu ska jag skriva cv, plugga teori och till slut kolla lite one tree hill.
Helt sjukt att jag ens hinner tänka nu för tiden. 
Tjoho.


gillar bilden och så. ungefär så jag känner mig just nu :)

onsdag

Känns som att jag levt min sista dag. Inget har varit roligt och allt jag gjort har varit för att jag måste. Jo, okej. Jag njöt för fulla muggar av ridturen med paulina och fikan på derés, men annars har det inte varit något att hurra över. Tur jag har haft besök av diverse bra personer då. Även om jag gjorde allt med hängläpp. Färgade hår och försökte röka vattenpipa. Förstör de kolen och välte pipan på bordet. Promenaden i åska och ösregn var droppen. Vilken skitdag.

Tänkte ju jag skulle duscha ikväll, men man får inte duscha när det åskar. Så jag får väl helt enkelt gå ful, rutten och äcklig till skolan. Det minst attraktiva alternativet är ju att stiga upp halv 5 för att hinna duscha. Hade gärna haft helg nu. Men man får ju inte allt man vill, har jag hört. Jag lever fortfarande på hoppet!

we danced on tabletops. and we took too many shots. think we kissed but I forgot

Var alltså och kirrade kvällsmaten ute på de sju haven igår. Blev nästan sjösjuk ett tag när det stormade ute. Ramlade nästan ut båten också när en ful orm kom simmandes. Gick en runda i spåret med evelina och så rökte vi lite vattenpipa på altanen nårga stycken. Antagligen sista gången vi gör det på ett tag, typ tills nästa sommar. Sorligt, ledsamt, tråkigt, trist, bedrövligt, dystert, tragisk och väldigt beklagligt.


Idag ska jag rida häst. Kan ha varit hundra år sedan.
Och imorgon ska jag börja skolan, känns som hundra år sedan.
Insåg idag när klockan ringde vid halv 9, att jag ALDRIG kommer att fixa att stiga upp halv 6 imorgon. Det kommer inte att gå. Om det mot förmodan skulle gå, kommer jag vara en vandrande zombie hela dagen och resten av veckan och delar av nästa vecka. Hårt liv.

två livsnjutare, on a boat!

kåmpis

jag kan inte prata med dig när du tittar bort

Har knappt hänt under hela sommaren att jag känner mig motiverad till att gå en runda och när jag väl bestämmer mig för att gå en lång runda, så regnar det. Just my luck. Min vanliga tur visade sig när jag hade tagit ett bad i badkaret och ska tappa ut allt vatten. Till min stora förvåning fylls golvet av allt vatten och där står jag, mitt i en hemsk översvämning. Drog fram  moppen och moppade i hundra år. Hade behövt mina simfötter på mig om jag hade ägt några. Det är fortfarande inte torrt. 

Igår myste vi på sorello med god mat och prat. Tre fina tjejer och jag. Där satt vi tre och en halv timme innan vi begav oss hemåt. Somnade nästan på stört när jag kom hem.


Lite godmorgonmys med mollsi innan vi begav oss ut i regnrusket

last friday night

Bjöd in på grannfika i vårt röda hus. Trevligt om man gillar att prata om antingen blommor, militären eller försvunna personer. Jag fick ju äta lite tårta, så jag kunde stå ut ett litet tag. Gav upp när de började diskutera andra ointressanta saker. Jag har trots detta ganska så mysiga grannar till vänster om mig. 

Har levererat tårta till ekebo idag. Blev nog ganska poppis där. Kände mig snäll och givmild, trots att det varken var jag som hade bakat tårtan eller som egentligen skulle bjuda på den. Vad gör det. Dunkar lite Dada Life på den stationära datorn. Hade glömt hur det var att höra på musik från riktiga högtalare. Påmindes av det igår, tror jag har tinnitus i båda öronen. Eller så är jag döv, kan inte bestämma mig för vilket ännu. Av hög musik, men antagligen mest för vår hemska sång igårkväll. Hör bara mig själv skrika till grenade utan att ens tänka på mina stackars vänner som måste lyssna på detta. Får bättra mig på den fronten, alla andra fronter också. 


haha. sommarlovet 2007. För fyra år sen hade jag världens fulaste kläder och en snelugg som man antagligen hade kunnat döda med. Dessutom hade jag nog alldeles för mycket smink för mitt eget bästa. MEN det var ganska bra tider det och en mysig kväll vid diösjön. Plus att hon är ganska bra.


14 augusti

En lång promenad med johan i nästan 3 timmar, en kväll hos Petersson med besök på sorello och en kväll hos åberg. Klart godkänd sista helg på sommarlovet. Nu är det bara det värsta kvar, vända tillbaka på dygnet. Vet inte hur det ska gå till eller vilka drastiska åtgärder jag bör använda mig av, men på något sätt måste det ju ske. Är ganska avundsjuk på alla killar som förmodligen ligger vid havet såhär dags i Ayia Napa. (Eller vaknar upp och är fruktansvärt jävla bakis just nu!!! hoppas mer på det) Jag själv ska sätta mig bakom skolbänken redan på torsdag. Och fint väder har det inte heller varit på ett tag. Man blir ju lite trött.


Ikväll ska jag äta på sorello med två väldigt fina!

11 augusti

Åkte till diö och var barnvakt åt en söt unge idag. Jättesöt, tills han bajsade i sin blöja och jag var tvungen att byta den. Tur evelina tror att jag kommer bli en bra mamma i framtiden iallafall, det stärkte mig. Jag är numer proffs på blöjbyten. När jag kom hem väntades det lite sling och klippningar. Fick mat lagad av albin också, eller köttfärsen stekt av honom. Fint jue! 

Imorgon ska vi grilla ett skönt gäng. 
För det är fredag och det bör vi alla njuta av. 
Lite oth och så nu hade varit susen.

Skulle lagt upp en söt rutchkanebild här, men så är samarbetet mellan mig, min dator och mitt internet sådär bra idag. En annan dag kanske. Godnatt!

unleash the fucking dada

Inser hur jävla tråkigt det är att skriv CV när man är 18 bast och inte har särskilt mycket livserfarenheter. Personligt brev känns nästan ännu värre. Man skryter bara om sig själv och antagligen känner alla till det. Ge mig ett jobb bara. Hur svårt ska det vara. 

Kan nog behöva några paket tuggummin om det här ska gå vägen. 
peace out.. och sånt där trams

apkul.

when you're happy like a fool, let it take you over

Lite good life såhär på morgonen får mig att må ganska bra. Den är till er alla! 

Klippte för fulla muggar igår, kollade på fotboll i eneryda och tog ett par öl på sorello. 
Idag ska jag slinga lite hår och åka till diö med evelinan.

thailand!

Blåste omkull tre gånger idag. Ganska jobbigt läge.

Helmys i Växjö igår. Åt bakad potatis med krabbröra, kan ha gjort hela min dag faktiskt. En film och bra sällskap på det.

Har nu spenderat några timmar åt att kolla flygresor. Jag är så glad, så glad, så glad!
fina fina thailand!
mini kusiner som antagligen inte kommer att vara så mini längre.
hehe en tpl-pappa också.
Så här små och fula var vi sist vi var där. Tur vi inte visste bättre än såhär. HEHE.

I just shot a man down

Började fundera om jag gick i sömnen när jag kom på mig själv att börja städa mitt rum det första på morgonen. Märks ju att man börjar bli lite rastlös om dagarna när det regnar. He he. Mamma belönar med en runda till växjö nu, works for me. 

Lyssnar för övrigt på man down, känn gunget!

rädd att jag kanske hade läst dig fel. kan jag säga nu med säkerhet, att min första instinkt var korrekt

Nattliga funderingar och tankar. Okej, klockan är halv 11, nästan natt. Tog tag i mitt musiknäste och skaffade spotifypremium. Kände att det hade gått på tok för långt när jag inte hade något kvar att lyssna på. Dödade min mobil idag också, alla mina låtar är borta. POFF! Fast det kanske var ödet när jag skaffade det obegränsade. Musik i all ära. Har nästan till och med redan gått förlångt, missade avtagsvägen när jag och pappa skulle köra till hökön för att jag pillade på radion. Bådar inte gott. Körde nästan på två stycken fasaner som var ute och spatserade. Skämtar inte när jag menar nästan, det var på fjädern att en av dem blev mos under pappas opeldäck. Undra hur jag då kommer att reagera nästa gång, när det står en älg längs vägkanten istället för två inkompetenta fåglar.


Hälsade på det här lilla charmtrollet idag. Som hon växer! 
Resten av dagen har jag ägnat åt körboken (idag igen tänker ni. och ja, faktiskt. idag igen).

Tänkte sova ut imorgon, men hörde mig själv säga "väck mig när du vaknar" till pappa. Det här kan gå hur fan som helst. 10 dagar kvar. Lite ångest.

oleo

Igår besökte vi Oleo. Efter snabbt förfestande hos mathias åkte vi taxin in till växjö. Kan ha varit det roligaste under hela kvällen och träningsvärk i röven har jag också. Dansade av oss lite innan alla blev utslängda vid stängningsdags. Fantastiska vänner vi har som åker hem utan oss, hehe. Så där stod jag, mathias, olof och ola själva i regnet. Har aldrig varit så arg i en busskur, men har nog aldrig haft så roligt i en busskur heller. Man kan väl säga att tiden från 2 till halv 4 gick ganska fort trots alla omständigheter. Halv 5 ramlade jag in i huset och då var jag ganska så fetetrött. 

Vaknade vid 1 idag av att pappa ropar att maten är klar. Gick en lång runda med Evelina och har resten av kvällen suttit med trafikskoleboken. 


ja det var väl det stora hela.

staden äter upp mig

En tripp till växjö resulterade i... ingenting. Mat på donken och ett försök till shopping. Gick alltså inte vägen för mig, men det är väl min plånbok ganska lycklig över. På kvällen var det dags för hejhejdå-fest. Trots att medelåldern gick över huvudet på mig så var det en mycket mycket trevlig tillställning. Cyklade hem i regn och var för en gångs skull inte rädd för att cykla i mörker. 

Idag har jag inte gjort ett smack. Åkte i Robins fina cabbe och tog en snabb fika med honom på derés. Väldigt trevligt. Laddar om mina batterier nu, för ikväll ska vi med finåk ta oss till växjö och karloskar. Pappa ville ge mig utegångsförbud för att jag kommit hem klockan 3 nästan varenda natt nu i två veckor. Låt oss säga att jag har mina anledningar och utegångsförbud på sommaren är inte att tala om. Hehe. Hjälper att jag är ganska duktig på att övertyga honom också. 

Puss! eller något
lite hav och så

.

Har lärt mig att ärlighet faktiskt inte varar så länge som man tror. Eller hade trott. Undrar om det ens finns någon mening i ärlighet, börjar tvivla. Man verkar komma längre på att ljuga, hehe.

Bad med hunden. Grillkväll hos Evelina. Sorello. Sol. Film. Moln. Regn.
Vi har väl hunnit med det mesta nu kan jag ju känna. 14 dagar kvar av frihet. Är kluven på många håll. Helst hade jag velat se mig själv hänga några veckor till med urfina vänner och bara leva. Leva, kommer sitta fint på min arm snart. 

Näh, trotsar regnet och åker till diö för att sedan, förhoppningsvis, ta mig till växjö med paulina. Hur som haver, så blir det nog bra. 

tisdag


Ännu en härlig dag på stranden tillsammans med evelina, paulina och julia. Unnade oss en varsin kall öl också, kan ha varit det göttigaste idag. Jag har alltså blivit några nyanser brunare idag också, rödare på vissa ställen till och med. Hehe. Nöjde oss vid fyra och åkte hem.

Imorgon ska det lunchas och grillas. Mat på mat på mat på mat. Ganska gott.

Sandviken

Mission accomplished. Jag steg upp halv 9 idag, solen var framme och allt gick min väg. Halv elva styrde vi bilen mot sandviken. Var framme efter lite hög musik, prat och en sightseeing-tur i sölvesborg (felkörning, dålig kartläsare eller viljan att uppleva lite ny natur. kalla det vad du vill) Hade världens mysigaste dag med sol, bad och lite dålig strandtennis.

Tog en revansch med mamma när jag kom hem, henne vann jag över iallafall. Brutatde foten också, men det var det värt för en seger. Imorgon utforskar vi hällevik lite närmare. Gäller att njuta de sista dagarna!
RSS 2.0