<3

i love you!

29 augusti 2012

En del av min gamla vardag har kommit tillbaka. Gymnastik, barnträning och friskis. Gymmet är numer en vardag, på sätt och vis. Började min dag med att åka dit idag. Målade färdigt friggeboden, sov alldeles för länge (jag som hade slutat med det, hehe), klippte gräset och åkte och fiskade. Även om vi inte fick någon fisk var det supermysigt.




Hittade det här kompisen i hallen också.
Kan meddela att han inte lever längre.
Tragisk död, men fan rätt åt den.

THAILAND

Om 76 dagar åker jag och bäbis till thailand!

27 augusti 2012

Finaste mamma!
Konstig vardag, mammas horoskop talade för en tripp till ett ställe för att vidga sina vyer. Alltså, med andra ord, en tripp till lasarettet. Hon tyckte iallafall det var coolt att få åka ambulans, jag också, faktiskt. Särskilt att sitta längst fram. Nåja, nu är vi hemma efter många timmars väntan och lite mat på donken.

Sökt ett jobb idag iallafall, hann visst inte mera. Finns i och för sig inga jobb att söka, då är det fan inte lätt att göra det heller.

26 augusti 2012

Speak easy var värdelöst i fredags. Gick hem efter... en halvtimma? Nå. Försökte hålla mig vid liv hela lördagen med uppvisning på torget och jobb på diggiloo. Var trevligt, men inte min grej. Vid 11 var jag totalt slut och det fanns inget alternativ som var bättre än att sova.

Idag, ligger jag fortfarande i sängen. Har planerat in friskis och svettis två gånger idag. En gång vid tre, med sophie. En gång vid 5, med evelina. Arbetslös och uttråkad. Men tillåter mig själv att inte tänka på det när det är helg, tar itu med problemen imorgon.
 
Bokade nästan vår resa idag också... 

23 augusti 2012

Smartaste jag är duktig på att slarva bort. Mitt friskiskort föll offer denna gång, men nu har jag tagit tag i att skaffa ett nytt och till och med (tjohooo biffen) lagt till gym. Tänkte köra en mjukstart idag, men gick med på ett cirkelgympass. Ångrade mig i samma sekund som jag hörde min röst säga ja och nu såhär i efterhand... så ångrar jag mig fortfarande. Kommer dö imorgon tror jag, kanske inatt. Motivationen har kommit tillbaka efter ett uppehåll på ungefär..... ett halvår? Inte konstigt man är lite ringrostig.
 

Såhär kan man se ut när man går på bröllop...
 
och såhär kan man se ut när man målar....
 
hehe.
 
Nu ska jag duscha, har inte ens hunnit göra det innan jag dök ner i datorn för att skriva blogg. Så fräsch är jag. 
Imorgon blir det jobb på qompaniet och en jävla utgång!!!!
 

yaaay

Vill åka till thailand nuuuu, inte i november.

bröllop och stugmys

I lördags var jag på mitt första bröllop, vilket var helt fantastiskt!
 Bilderna hamnar inte i rätt ordning med uppladdningsmetoden här, störigt, men det får man ta.  
 
Har också spenderat tre dagar i Josefins stuga i bölsnös. Hur mysigt som helst. Kräftskiva, småprat, film efter film, solning,båttur, tacomys, marshmallowgrillning och lite mer.

cypern

 
Min kamera är återigen i goda händer. Vilket antagligen inte kommer betyda något roligare på den här fronten. Vill iallafall bjuda på två bilder från cypern, en galen utekväll och det fina fina havet.

15 augusti 2012

Intar positionen för kvällen. Allt slit med målningen idag har satt sina spår. Inte minst för mina stackars knän som antagligen kommer vara 80 år innan jag ens hunnit fylla 20. De varma mackorna satt fint i magen och nu kan jag somna gott. Först ska min bäbis komma, sen kan jag sova.
 


Imorgon återstår lite mer målning, på eftermiddagen jobb på qompaniet och på kvällen grillning med fina vänner!

tylösand

Haft en jäkligt mysig dag i halmstad/tylösand med tre av mina fina kompisar. Sol, lite shopping och mat!

Imorgon kallar arbetsförmedlingen, tjoho!

 

10 augusti 2012

Ser fram emot nästa vecka. Inga måsten och två roadtrips inplanerade. Är nog okej med att snart vara arbetslös. Just idag känns det bara skönt. Sedan att jag från och med nu måste börja betala mina egna mobilräkningar känns tufft. Fick den första idag. Blir nog att hänga vid pantmaskinen på maxi om ett par månader. 

En ledig dag idag. Var hos tandläkaren, enkelt. Hade världens trevligaste och kanske yngsta tandläkare jag någonsin haft. Hade kunnat tänka mig att gå dit fler gånger, bara för att han var skön. "Ja vi katedralare 'hatade' ju er kungsmadare" Tur jag gick på Johnbauer då, om det nu gjorde någon skillnad.

Läser min bok och kollar resor på datorn. Vill så gärna åka.

7 augusti 2012

Blö, imorgon ska jag jobba, efter fyra dagars ledighet. Det är tungt, jobbigt och inte särksilt motiverande. Fyra dagar kvar, kämpa!!

Försökte handla på ikea idag, utan plånbok. Slutade i att danne fick betala och jag sprang genom hela varuhuset för att hämta den i restaurangköket. Lökigt. Har iallafall nya (asfina!!) påslakan, örngott och lakan. Helrenovering. Hade symöte här hemma med mig själv. Försökte sy om en tröja som var lite för liten, blev skit och inte ett dugg större. Hur den nu inte kunde bli det förstår jag fortfarande inte. Var nog inte så duktig på det som jag trodde, hehe. Vet inte om jag vågar börja sy i mina klänningar nu... kanske blir katastrofalt. Eller jävligt bra!

Saknar sommaren...
NÄ JUSTE..................... det är fan sommar.

<3

 
Ska bita hunden som bet dig.
Världens bästa hund!

heart skips a beat

Igår körde vi ut med två båtar på sjön, dubbel fiskelycka. Efter lite (väldigt många) om och men kom vi fram. Och fiskar fick vi. Åkte hem nöjda och grillade kött istället (hehe).
 
En vecka kvar innan arbetslösheten knackar på. Fyra jobbtillfällen kvar. Hej jag heter Kristin och börjar få ångest. Har i och för sig haft det nu ett tag. JAJAAA! Idag kom mina klänningar, high five för fan!

grace

det blev en jävligt bra utgång i fredags, minst sagt!

1 augusti 2012

Drämde pannan i väggen och dog idag. Bulan gör sig påmind titt som tätt. Har städat mitt rum och kört tvättmaskinen för fulla muggar. Ganska flitigt för att vara en ledig dag ändå. Ätit god mat också, gillar när daniel experimenterar! Nu ska vi göra chokladpudding!
 
Är fett taggad för fredag också!!
RSS 2.0