!

boy i think about it every night and day
i'm addicted wanna jump inside your love
i wouldn't wanna have it any other way
i'm addicted and i just can't get enough











L'ANZA OCH ANNAT BRA SKIT



PUBRUNDA

!

Måste. Sova. Nu.

29 maj 2012

14 JÄVLA DAGAR KVAR!!!
KAN NI FATTA?!

Kan knappt förstå det själv.

Sist jag skrev skulle jag på pubrunda. Var asfett kan jag lova er. Tycker synd om er som inte har någon pubrunda (alla borde ha en) och är avis på er som ska göra det nästa år, när det är eran tur. Jag och Julia dansade loss sista timmen och vi hade nog båda dött om vi hade sett oss själva den kvällen. Bilderna har gett sin egen historia.

Tog en välförtjänt tripp till malmö med klassen på torsdagen. Var på L'anza-studion hela dagen och fick färga och fixa modeller hela dagen. Var över förväntan och faktiskt väldigt givande. Åt mat tillsammans innan vi satte oss på en mysig uteservering. Fredagen bjöd på sol och shopping, perfekt tripp! 

Var hemma en timma från malmö innan jag och daniel styrde mot halmstad. Myste lite vid havet, åt god mat och jag sov för första gången i mitt liv i en husvagn. Var en ny upplevelse... (heheh danne!) men faktiskt väldigt mysigt. fick en dos av lite regn på morgonen innan vi gick ner till havet och tog oss det första doppet. Åkte hem för att göra hår och smink på en möhippa, vilket också var superkul!

Annars då? Livet flyter på. Kvällsdopp i möckeln och mys i solen. Idag har vädret inte varit fullt så fint. Spenderade dagen på ekebo och kvällen på riddarön med SÅ sköna människor. Sprang en runda klockan halv 11 idag, starkt av mig. Synd man är mörkrädd, annars är det riktigt gött ute på kvällen.

Bilder kommer, jag lovar!!

21 maj 2012

Spenderade hela min söndag halvt bakis ute i solen. Äntligen lite värme. Premiärshorts i skolan idag, så fint. Ikväll ska vi på pubrunda, fett taggad (snart iallafall)!

skattjakten

Skattjakten var huuur kul som helst. Tror hela vår klass gjorde saker man aldrig kunde tro att man någonsin skulle göra. Och vissa gjorde till och med mer än vad som var tillåtet, vilket gjorde att vi blev polisanmälda och fick avsluta tävlingen tidigare. Jag fick göra mina kullerbyttor längs storgatan iallafall.



låt dom komma

Velar mellan en powerwalk eller inte? Det regnar ju faktiskt. Fast har å andra sidan inte rört på mig sedan förra veckan, det går dåligt för min träning nu med andra ord. Fast sen har jag inte dåligt samvete idag iallafall, för idag är friskis stängt. Det kanske betyder vilodag trots allt? Vilovecka till och med.

Jo okej, en runda.
Först, mat!

17 maj 2012

Det var väl behövligt att spendera några dagar någon annanstans än i älmhult. Även om det innefattade mer plugg än jag kunde tro. Köpte säsongens tredje bikini, bara för att jag var värd det. En orange, dessutom.

Igår var dagen D, som jag väntat på sedan jag började trean. Nu är dagen D över, bara sådär, och jag är så glad att jag fixade det. Hade fint support av en styck daniel, fina fina. Så, tack för alla lycka-till sms och allt stöd.



Idag är det röd dag och jag passar på att morgonmysa lite. Fast klockan är strax 11.

(y)

Idag håller jag alla mina tummar för fina mina klasskamrater!
LYCKA TILL!

13 maj 2012

En helg som innefattat timmar av teori, fest i squaredancelokalen, jobb på speak easy och en söndag med ännu mer plugg. 

Idag bestämde jag mig för att åka till kristianstad för att spendera två av mina sista dagar innan delprovet. Tänkte finna lite ro till att göra alla mina måsten. Inklusive att laga mat, kycklingpajen ligger i ugnen och jag har en syster brevid. Och även om tågresan tog 2 timmar istället för en, är jag nöjd med att jag är här.

woop woop


....

Fick hem min andra potentiella studentklänning idag.
Kan ju säga som såhär... det gjorde INTE mitt val enklare.

9 maj 2012

Tror inte att jag överdriver när jag säger att jag har varit med om världens jobbigaste och mest ansträngade dag i skolan. Delprov, delprov, delprov. Vill gråta en skvätt bara jag tänker på det, men ska fan på med mitt pokerface och låtsas att jag är hellugn med det.

Har checkat av ett arbete som jag legat efter med nu, bara ett kvar! (som säkert alldeles snart blir flera).
Mannen som håller mitt humör uppe just nu, det och mannagrynsgröt.
Nu ska jag råplugga lite till..........

8 maj 2012

Skönt att vara ledig, men fan vilken ångest man får av att sova bort dagen. Öppnade hår och kemi-boken när jag kom hem, läste några tiotal sidor och somnade jag. Minns nog inte ens de tio sista sidorna jag läste. Tränade lite skivstång för att kunna säga att jag har gjort något idag. Inte för att det gav mig så mycket att skryta om, mer än en öm kropp. Blåste nästan omkull när jag cyklade hem också.

Nu ska jag... trumvirvel......... pluggaaaa
Hehe uttråkad bäbis... får inte ens sova ifred längre

7 maj 2012

Drog till med två pass idag, core och step. Step var skitkul, när man fattade och hängde med. Inte så ofta med andra ord, hehe.

Tänkte att jag skulle sova sjukt länge imorgon, men sen kom jag på att jag aldrig sover länge när jag väl kan och får. I lördags hoppades jag på att få se en älg på vägen hem från halmstad. Det fick jag, både en älg och ett rådjur på en och samma plats. Nu önskar jag en god natts sömn och sol till imorgon, gärna lite värme också. Skulle göra min dag.

dada life

Stabilt att jag har ett träningspass inbokat om dagen från måndag till torsdag och ett på söndag. Kommer antingen bli jävligt fit eller ta död på mig själv. 50/50. 


ÄLSKAR LÅTEN.
Bra att tagga till till. (eller något)

6 maj 2012

Studentklänning nummer 2 är på ingång. Det ska vara en utmaning att välja... som om jag har inte redan har 1000 andra viktiga beslut som måste fattas. Varför inte göra det 1001?

Skippar träning idag för att äta tårta och wienerbröd. För idag fyller mamma år och eftersom hon själv inte kunde räkna ut hur gammal hon blev (pappa fick göra det) så är det faktiskt okej att inte ens jag vet. Men fira ska vi göra och vinna på bingolotto. En resa var tänkte vi, några miljoner och en och en annan bil. Känner för en sån vinst idag. Om inte annat får vi tröstäta. 

Nu ska jag återgå till mina fruktansvärt roliga studier.
L O V E   L I F E

you gave me something that I didn't have, but had no use.

En dag i skolan sedan tog jag ytterligare en långhelg. Gårdagen spenderades i mysiga halmstad med fint sällskap. Blåste nästan iväg när vi promenerade ner till havet, men det var det värt. Spelade kort, sequence, yatzy och airhockey. Åt grillat och myste i husvagnen. Tror jag skulle kunna vänja mig.

Idag står teoriplugg på schemat. Hela dagen, hela tiden.
Ska ge mig fan på att klara det!


1 maj 2012

Har haft bästa helgen och valborg!!!

Gyllene hatten var hur rolig som helst och en andra plats av fem lag är vi mycket nöjda med. Vinnarna var galet duktiga, så det kändes bra att komma snäppet under dem.

Galen utgång på wärkstan väntades när jag kom hem. Med förförfest hos Sophie, förfest hos Daniel och sedan wärkstan. Har inte haft så kul på länge (tror jag?!) och det var hur bra som helst. Välförtjänt att må dåligt dagen efter.

Igår besökte vi lunds park och tjoho vad mycket folk det var överallt. Det var grisigare där än på festival och det fanns nog inte något ställe som var torrt från kiss. Slog oss ner efter 45 minuters vandrande och bytte plats efter bara några minuter när det hade varit förbi 10 personer där och kissat. Satte oss utanför med vår filt och där hade vi det helmysigt i flera timmar. Och i solen!! På kvällen premiäråt vi på altanen. Killarna stod för grillandet och vi tjejer fick stå för det mer jobbiga arbetet som att skära grönsaker och så. 

Idag mina vänner, har jag legat ute i solen från halv 11 till halv 5. Ett ord som beskriver mig rakt igenom idag... kräfta. Hehe. Har spelat kubb och ett försök till strandtennis på gräs. Promenerat i shorts till torget och ätit glass med min fina. 

Ni hör ju, bästa helgen! (för det är söndag i min hjärna idag och 1a maj. SJUKT!)

RSS 2.0