live life right

Jag har så mycket förväntningar, förhoppningar och så mycket jag vill ska bli av. Jag vet inte vart jag borde börja, eller hur jag ska gå till väga. Dessutom räcker tiden inte till numer. En dag borde bestå av 48 timmar och vi borde ha 5 helgdagar i veckan. Det skulle vara mer rimligt, men nu är jag här. Jag får vänja mig vid att en dag bara har 24 timmar och att jag sover bort 7 av dem. Jag får leva med att 7 timmar av dagen spenderas i skolan och att 80 minuter tillbringas på att tåga och ytterliggare 60 minuter på att invänta tåget. Resterande timmar av dagen ägnar jag åt att träna, äta eller att göra läxor. Det är så verkligheten ser ut.

Idag har jag spenderat åtskiljiga timmar åt både matte och engelska i skolan. Det var ungefär som att åka skridsko på vatten. Orimmligt. Idag slapp jag dock vänta de 60 minutrarna på fyra tåget och klampade istället in på tre tåget med mina fina vänner. Nå, hälften av dem iallafall. Kom hem och förväntade mig lugn ensamtid för mig själv. En kvart senare dök mamma och martina upp. Så jag åt, åkte ner till klöxhult för att hämta ut en ny träningsdress innan jag och molle tog en cykeltur. Vid kvart över 6 åkte jag och pappa ner till bråthult och kickade igång en ny kurs, Vardagslydnad 2 och jag har ärligt talat aldrig varit så stolt över min vita lilla albino hund som jag var ikväll. Löjligt jag vet, men ÅH så bra han är.

Jag övningskörde både dit och hem och det gick bra. Inga älgar överkörda och inga krossade rutor. Imorgon börjar vår sista lektion 12.15. Det betyder som ni kanske vet sovmorgon för min del. Ska försöka hinna med allt jag vill göra imorgon på morgonen, för att bocka av en del på listan. Ikväll ska jag där emot lämna allt plugg åt sidan och bara kolla på film.

Lång text idag, det var längesedan!
Välkommen åter.

celine

Vi fikade i två och en halv timme innan vi praktiskt taget blev utslängda vid stäningsdags. Det var mysigt och jag gör det gärna om och om igen. Vi beslutade oss för att gå hemåt och jag hade trevligt sällskap. Väl hemma tog jag fram grandma'n i mig igen och fortsatte sticka på min halsduk. I den här takten som kylan kommer behöver den vara klar illa kvickt. Drog igång ett nytt avsnitt one tree hill och slutade på 36.50. FRUKTANSVÄRT störigt. Jag antar att jag får kika klart resten när jag käkar frukost imorgon. Eller när jag vaknat. Om jag inte snoozar i hundra år förstårs.

Jag och martina åkte till willys också. Fick med mig tom och jerry kex. De är underskattade, för ack vad gott det är. Nu bör jag krypa bort till min säng och vänta på en ny dag. Kul för mig.

godnatt

förresten, celine!

right back to the hood

Idag hade vi UF i skolan. Jag och julia pillade med vår grafiska profil och sådär. Hippt. Åkte hem med elva tåget och gick till jc. Införskaffade mig ringen jag letat efter (och alle, det fanns bara en :( ). Placerade mig i soffan med mitt witchtäcke och min blåa prickiga ikea-kudde. Slängde upp engelska arbetet på datorn och satte igång med att skriva. Fattas en powerpoint också. Det får vänta.

Vid halv fyra ska jag bege mig mot Hörnan för en mysig fika med Johanna och Evelina. Kan vara precis vad jag behöver idag faktiskt. Efter det blir det kanske en promenad.

28 september. kallt och jävligt blåsigt. typ

Jag är i himmelriket, mamma har lagat thaimat i massor!

Idag var jag den yraste människan på jorden när alarmet ringde halv 6. Visste varken in eller ut och hade jag haft sängen i mitten av rummet hade jag antagligen stigit upp på fel sida. Ibland är det bra att möjligheten inte finns. Iskallt och blåset tog jag tåget till skolan och vi har haft frisörteknik hela dagen. Jag och julia färgade, tonade och slingade en kund. På eftermiddagen hjälpte jag Malin med färg, sling och toning också. Båda blev mycket fina och jag är nöjd med dagen. Lite spring och språng på stan på jakt efter en ring med alexandra. Inget napp. Vi prövar imorgon, hehe.

Cyklade ner till träningen och var allmänt väck. Tränade lite själv idag, inför tävlingen. Gud hjälp mig. Lite sådär. Gick iallafall bra och gott sällskap hem. Nöjd och glad. Gladare blev jag dessutom när jag upptäckte maten, mums. Vad som gjorde mig mindre till freds var att jag fick höra att jag var en potentiell 8onde dvärg i de sju dvärgarna. Den där cristiano alltså.

tack hej fuck dig
engelskan väntar, TJOHO!

hejhopp

Idag körde vi som sagt ufkickoff i konserthuset. Fullt ös med två balla killar och en sjukt ball tjej (högljud dock!)  Höll bokstavligen på att pissa ner mig när vi skulle gå där ifrån, så svängde inom toaletterna innan vi gick vidare till skolan för lite pasta och köttfärssås. Gott! Vi knallade vidare mot smålands museet för tredje gången. Vi börjar bli stammisar där. Vad som är bra är att det är olika utställningar där varje gång, vore lite jobbigt annars. Vi lyssnade på snigeltanten och vid två bönade och bad vi för att komma med två tåget. Det funkade.

Hemma vid tre och jag körde genast lite matte och lite reflektion om dagen i stort. vid fem åkte jag till träningen och körde racet. Tog mig en löpartur hem, jävligt tufft. Nu väntas en fruktansvärt välförtjänad kopp med te och lite mackor.

ska krypa ner under mitt söta witch-täcke.
TIME TO MAKE LOVE med min engelskabok

dance dance, we're falling apart








säg som det är otrohet varar längst

Jag älskar uppfinnaren till Dx-ball. Han/hon/den/det gjorde min dag. För framför det spelet har jag tillbringat en tid av min söndag. Tillsammans med en bunt one tree hill avsnitt. Får inte nog. hehe. Tills det var dags för träning. Då tog jag på mig dojorna och powerwalkade dit, dansade i 1½timme och tog mig sedan en löpartur hem. I converse, jävla bra för ryggen alltså. På tal om jävlar, så måste jag sluta svära omedelbums. Mest för att alla barn på gympan får höra för mycket sådant. Dålig förebild typ.

Nu är jag inne på min tredje stora kopp med te, mitt femte avsnitt oth och så ligger jag återigen nerbäddad i sängen. Imorgon väntas en UF kickoff i konserthuset(?), kanske man träffar på lite älmhultare då. Och Svenska, which inte är lika kul.

plus att jag har 'även om han ringer ikväll så är du singel säg som det är otrohet vara längst'- frasen fast på hjärnan. Den går om och om igen och så slutar den där, varje gång. Jobbigt. men..

pusshej leverpastej

men jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden.

Jesus vad veckorna pinnar på fort. Skola eller inte, fort går det. Vi hade turen att ha två studiedagar torsdag och fredag. Lång helg som har resulterat i det mesta. Lisa tittade förbi för lite filmmys i fredags och igår var det jippo i Pers loge. Med temat seconhand. Det var ett mycket trevligt event om man kan kalla det så och fler temafester borde anordnas! Vi dansade oss varma till musiken som spelades högt. Myste lite med hunden. Vi hade lite serioustalk någon timme i badrummet och sedan la jag och amanda benen på ryggen och gick den långa skogsvägen mot civilisationen.

Jag kom hem och var lagom pigg. Jag och molle delade på en macka innan jag drog igång one tree hill och somnade. Idag mår jag bra och avundas att mitt internet faktiskt fungerar när jag ligger med datorn i sängen. Den brukar ha en tendens att inte kunna nå ända hit ut, i mitt rum. Idag har jag tur. Så tur att jag kan lyssna på musik samtidigt som jag skriver reflektion, och allt detta ifrån  min säng. Läste lite i boken tillsammans med en kopp te och knäckebröd. Snart ska jag räkna de hundra sidorna matte som vi missade på torsdagen. Det är väl det studiedagar är till för, antar jag.

bilderna verkar inte vilja samarbeta just nu, återkommer!

i like the way you move

Jag har fast en jävlig storstädning på rummet. Det gjorde jag för min egna skull, för nu har jag även en tredje garderob som går att användas till mer än bara skräp. Där hänger numer kläder och mina två andra garderober håller inte på att rasa samman. Bra!

Började min dag med att klippa jens, han blev fin. Tog tag i städningen och var klar ett par timmar senare. Övergick till resten av huset när jag ändå var på gång liksom. Nu har jag färgat håret på martinas kompis. Ska återgå till one tree hill och en lugn fredag. Tar nog mig en powerwalk, solen är ju trots allt framme även idag.






















23 september

Jag är lite irriterad över att facebook inte fungerar, faktiskt. hehe

Idag har jag kollat på 7 avsnitt oth och varvat det mellan mat, sömn, stickat, powerwalk, handlat, övningskört och lite sådant. Det var fint väder för en promenad och jag njöt lite extra av solen. Sjöng lite för högt på maskinen vid fel tillfälle och gick nästan in i en körande lastbil.

Imorgon ska jag börja dagen med kund. Ska ta tag i resten av mitt liv efter det. Kul.
Nu ska jag sticka lite och kolla oth.
Imorgon är jag ledig, igen. FINT! 

love!













det blev inte hälften så galet denna gången. Tjuriga grannar som inte ville att vi skulle spela musik stoppade oss efter andra gången de var där och knackade på. Så vi partajade tyst. Himla mysig och trevlig kväll trots det. Ni är så fina tjejer!

..

Ikväll kör vi party tjejer!

det är tomma ord som fastnar, för att jag låter dom va kvar


hade jag fått välja själv, hade jag gärna haft en sånhär framför mig.
istället fick jag nöja mig med pasta och köttfärssås.
sås och sås, namnlek på namnlek.

fire

Hade vädret sett mer ut som det gjort idag hade jag kunnat vara okej med det. Det kan liksom bli okej med höst. Så länge regnet håller sig borta och solen lyser, vill säga. Fräsig dag till de fina vädret. Frisörteknik bestående av massa färg-prat och en hel del experiment. Jag slingade Alexandras hår och hon blev gorgeous! När vi slutade tog jag, julia och julia språng mot skåres. Fikade lite innan vi tog tåget hem.

Tränade barn, tränade själv, cyklade i snigelfart hem, åt, telefonade och så vidare. Nu sitter jag här igen, men UF i högsta hugg. Marknadsundersökning är inget kul. Imorgon ska vi dessutom ha möte med swedbank. OCH så är vi lediga efter det! Så underbart. Dessutom är det partydags för mig och mina fina vänner. Can't wait.

Puss!

killing me softly

Idag hade vi besök av Stefan från L'anza, igen. Det var trevligt och vi blev fullmatade på information och repetition. Svenskan var lite kämpigare. Där skulle det skrivas debattinlägg, vilket aldrig riktigt har varit min grej. Om invadrare dessutom. Mycket åsikter för en sida, men när pappa hjälpte mig lite härhemma så kan jag ha fått ihop något, ett g liksom. Iallfall.

Shoppade lite efter skolan, tre skjortor. Två till mamma, en till mig. Och en ögonfransböjare, behovet för en ny var stor. Gick bort till qompaniet i älmhult för lite praktikprat. Vidare till träningen där jag äntligen, faktiskt kan ha hajat något. Det är alltid lika fint. När pappa hämtat mig stannade vi till på time för att hämta mitt gyllene paket. Den andra delen av tredjedelen av mitt h&m paket. Stort var det. En stor låda. Innehöll en skjorta, en cardigan och en jacka. Och lite diverse tillbehör. Det gjorde min dag och glad är jag.

NU väntar 11930483739500 sidor i min engelskabok, sådär härligt!
Puss

valvaka

Körde en powerwalk till träningen, det var skönt. Fick skjuts hem för det "regnade" och så var de jävligt mörkt. Just nu försöker jag fokusera på valvakan, går sådär. Är lite lost när det kommer till siffror och %. Kommer inte underfund med något av det nu, trots att pappa förklarat det tusen gånger. Tycker iallfall att det är ganska sjukt att intresset för SD har blivit stort.

Fast jag ska inte snacka mer, för egentligen kan jag ingenting om politik. Den senaste tiden har jag kollat på debatterna med pappa, men det har mestadels bara slutat i bråk. Hehe. Skönt att jag har fyra år kvar innan jag behöver sätta mig in i det här på riktigt.

Måndag imorgon, men jag lever för att vi är lediga torsdag och fredag.

more than a lover






hehe. No wonder varför det gick snett.

Efter att ha fikat på muffins och te med mamma och pappa åkte jag hem till lisa. Vi gick upp i gemensamlägenheten, med tusen spel under armarna. Julia, Josefine och Matilda kom lite senare. Angelinga var snäll och åkte till konsum och inhandlade massa gott åt oss. Vi spelade cluedo och pictionary fast att man ska förklara och gissa ordet. Hur mysigt som helst, trots att det var lördag. Det hade regnat hela dagen och jag tyckte vi gjorde det bästa av det. 12 kom mamma och hämtade oss och jag la mig i sängen när jag kom hem.

Nu har jag suttit fyra timmar och skrivit, räknat matte och läst. Herregud, vad händer med mig? Har lite kvar, men jag känner för lite mat och lite vila innan jag tar nya tag igen. Klockan sju är det dags för dansträning, blir nog fint det!

all over you, all over me

Okej, klockan är 9 och jag sitter uppe med datorn för att göra diverse arbeten färdiga.
Hur bra är jag inte?

död åt lördag

Dör lite av att bara vara hemma och inomhus. Tog mig i kragen för en promenad i morse, trots regn. Det var skönt, men det hade varit bättre utan regnet. Sedan dess har jag inte gjort mycket, och resten av kvällen ser ut att bli lugn. Jag kör lite på granny-stilen och stickar mig en halsduk. Funkar bra när vädret sviktar. Lite glass på det och möjligtvis en film, då klarar jag mig.

lite tankar och dylikt

Du rörde vid mig, jag gillar inte när någon rör vid mig har jag ju sagt!

hehe, det är svårt att inte tycka om det :)

hur högt?

Idag var vi med om den spännande incidenten igen, att vara fast i alvesta. Vi börjar bli vana alvesta-sittare vid det här laget. Idag var det ett träd som låg på rälsen, nästa gång kan det vara en.. säl?  Vår vanligtvis 35 minuters tur tog mer än två timmar med fullpackade bussar och miljoner tankar om att vända hemåt. De tankarna förverklades inte, då vi faktiskt hade en vettig tjej med i gänget. Vi kom till skolan lite över nio och satte igång med matten.

På lunchen gick jag och lisa mot stan efter lite pytipanna. Jag inhandlade den andra koftan jag velade över igår. Tror det kommer att fungera mellan oss två. Tillbaka för lite engelska. Gjorde inte ett skit under hela lektionen. Det slutade med att jag, amanda och lisa gick in i groupierummet (hehe) och lekte namnleken på våra specifika platser. Åkte hem med tretåget, möttes av regn och en bil som väntade på mig. Kändes skönt.

Ertappade den här mannen med att göra saker han inte borde göra.

fast egentligen låg han bara och sov, men jag ska ju alltid dra det lite längre.
Nu ska jag vänta på mat.
herrå

onsdag

Jag gillar onsdagar. Mest för att vi bara går halva dagen och har uf. Vi har kommit en bit på vägen nu iallfall, tangled music uf. Hehe. När vi slutade så åt vi lite fisk i skolan innan jag och amanda begav oss för att köpa ytterst lite godis och så inhandlade jag en ny kofta. Vi mötte upp våra kompanjoner och gick mot bion. I rymden finns inga känslor. Så grymt bra. Precis vad vi fem behövde. " Vi måste hitta en ny jävla tjej till dig" ÅH! Skulle kunna se den 100 gånger igen. hehe

Kom hem vid 4, åt lite och så la jag mig för att kolla det nya one tree hill avsnittet. Säsong 8. Lite confusing sådär. Vid 7 bestämde jag och lisa träff utanför maskrosen och så promenerade vi som aldrig förr. En och en halvtimme senare, efter mycket regn och kyla, så var jag hemma. Skönt!

Nu fattas bara ett varmt bad, lite rapsolja i håret och mycket sömn.

och så...

lite powerwalk med Lisa för att avsluta en mycket fin onsdag.

think about me when we said forever

Kundpass hela dagen idag. Det var tufft, men ack så kul! Började med att färga håret på fanny, sedan vidare till lisa och föna lite, lägga lite färg på jennsan och slutligen min riktiga försökskanin, gustav. Hehe. Tror man kan sammarfatta dagen med att det gick bra. Tog en fika på skåres med palm, annie, amanda, lisa och alexandra. Fina bullar det.




jag kunde inte förmå mig att bara välja en av ALLA dessa härliga bilder. Så, därför mina vänner, så visar jag alla! För ni är så himla bra och himla fina!!

Efter tåg kommer cykeln, som regn och solsken. Ner till träningen för att busa och träna lite med de små söta barnen. Jag och Saga utsatte oss för diverse bilar på vägen hem, men vi överlevde och lever. Jag har käkat lite gröt och är nu redo för sängen och idol. Känner att jag måste läsa lite bok också, inte så kul.

vi ses och hörs och ses

godnatt

body talk pt. 2!
...och pt. 1!

it don't come easy, it don't come fast

Idag kan man faktiskt inte klaga på lektionerna. Fast jag hade gärnat legat kvar i sängen hela dagen. Vid halv 6 piskregnade det och det var fortfarande ganska kolsvart ute, men vad gör man inte. Frisörteknik på morgonen. Där slängde vi ihop ett snabbt arbete om försäljning, service, kroppspråk och kundpsykologi. Lektionen efter maten var svenska. Vi satt och diskuterade invandrare, identiteter, kultur och det som hör till. Riktigt okej faktiskt, för det är rätt intressant hur vi kategoriserar folk. Slutade vid tre och jag, amanda och lisa satte fart mot stan utan att riktigt veta vart vi skulle hän. Innan vi visste ordet av det satt vi alla tre på askelyckan med en sockerbulle. ÅH så fantastiskt. Jag inhandlade ett par jeans för skojs skull sedan gick vi mot tåget.

Tydligen hade det varit bombhot i danmark som gjorde oss 20 minuter sena. Sånt som händer varje dag, så vi tog det med en nypa salt. typ. hehe. Cyklade till haganäs och tränade lite. Fast jag var trött och min kropp var trött och min hjärna befann sig på en annan planet. Och det resulterade i... ja ni vet.

nu ska jag äta rissoppa och duscha.

söndag

Okej, det är inte varje söndag som man är duktig.
Jag måste bara rabbla upp allt jag gjort idag, EN gång till. Bara för att komma ihåg hur mycket jag gjort. Idag liksom, en söndag. Som annars brukar vara ångestdagen, eller döda-mig-dagen.
- steg upp klockan 8.
- one tree hill
- ut med hunden
- skriva klart och skicka in svenskan
- göra hundra sidor matte, B dessutom.
- skickat in engelskan
- läst engelskaboken, skrivit reflektion, läst lite till
- one tree hill
- klippt mamma
- klippt pappa
- one tree hill
- städat lite på mitt rum
- powerwalkat till linné
- tränat dans
- åkt bil hem

och nu ska jag äta lite varma mackor, som en fet belöning. Egentligen skulle jag viljat ha en fet godispåse från gvg eller hemmakväll. Fast de har jag ju inte.

Nu är jag dessutom ägare till ett groteskt blåmärke, mitt på ryggen. En bula på 5 cm, minst! kommer sova fint inatt.

en till himmel

Jag kom aldrig riktigt in i rätt mood igår. Fast det var kanske lika bra det. Vi förpartajade lite hemma hos lisa och runt 12-halv 1 när restena av min kupaner gick mot speak, gick jag hemåt. Mötte lite trevliga bekanta innan jag stapplade vidare. Gjorde lite mackor innan jag la mig framför ytterliggare några avsnitt oth. Får inte nog, ungefär.

Idag vaknade jag vid 8. Utan några tecken på bakfylla, (ÅH YIHOO! Fast med tanke på det nyktra tillståndet jag höll igår skulle det vara konstigt om jag vaknade upp bakis). Hehe. Liten sidorgrej sådär. Åkte och lämnade martina, var ute och gick med jycken och nu har jag äntligen skrivit klart svenskan. Har räknat förbaskat mycket matte också. Nu väntas bara engelska boken och lite reflektering och att skicka in engelskadebatten. Hejhå, duktig, flitig, plugglig tjej idag.

Plus att jag ska få dansa av mig lite ikväll, livet leker.

silent of a soul

Fredag var skön, bara lektioner med agneta. Så fint. Idag jag absolut inte gjort ett skit. Kollat åtta avsnitt one tree hill innan jag bestämde mig för att bege mig in i duschen. Ikväll blir det speak, vet inte vad jag tycker om det ännu. Men jag ska gå in med en skön stämning.

so long!

dance to the beat

Torsdag idag. Har inte flutit på någonstans. Matte var vad den alltid kommer att vara, no names. Engelskan var där emot lite bättre. Inte för att vi fick något gjort, men för att vi kunde kolla lite youtubeklipp. Jag och amanda satt och förlöjligade oss åt teletubbies, lite karlsson på taket och lotta på bråkmakagatan. Hade lite snackis med anton också, helt okej liksom.

Tretåget blev buss till alvesta och tåg därifrån. När jag kom hem gjorde jag vad som skulle göras på engelskan, fast en mycket enklare version. Bra i nödfallsdagar som denna. Fast det tog mig ändå hundra år, ungefär. Sedan kom det hit en dam och pratade lite hundar som vi, kanske, ska passa. Kan bli bra.

Nu ska jag äta varma mackor och skriva lite engelska reflektion till boken. Fast, jag ska nog gå en runda innan engelskan. Eller får skrivandet vänta tills en annan dag, another lifetime.

PÖSS

wella-visningen 7/9


FINA TJEJER!







Här kommer visst lite bilder från visningen. Som var sjukt inspirerande och otroligt bra. Jag vill bli lika duktig som dem när jag blir stor, hehe. Mini-jag önskar.

vi ses i körsbärsdalen

Vilken tung dag det har varit. Jag hade kunnat använda många ord för att beskriva denna dag. Fin och sorglig är väl de två ord som man skulle kunna tala mest om. Vi träffades kyrkan, du, jag och alla andra. Hela ÄGK fyllde de tomma bänkarna för dig. Vi sjön psalmer tillsammans, lyssnade din brors fina tal och din egen skrivna dikt. Det var fint och så många tårar rann längs allas kinderna. Vi förstod att du var där när solen med jämna mellanrum lös upp hela krykan genom de stora fönstrena, då visste vi. Det var ditt sätt att visa att du är glad och lycklig där du finns nu. Det var så fint och vi alla var där av samma anledning. Att framme vid kistan säga vi ses igen, istället för att ta farväl. För det gör vi ju, ses igen. I körsbärsdalen.




och nu, nu ler jag bara för dig.

todaaay

frisörteknik och wella-visning.
asnajs!

dynamite

Jag kan ha varit den tråkigaste människan i hela universum idag. Jag riktigt kände det själv, hur alla bara kollade på mig och tänkte "men för helvete, ge mig ett leende". Fast med en snorig näsa och en hosta som aldrig ger upp var det svårt. Jag sov som en stock på vägen till skolan. Började dagen med lite frisörteknik som förvisso var väldigt skön. Vi var ute på stan och gick i affärer, kollade efter butiksarbetare och "antecknade". Gick för att få i oss lite mat  innan vi skulle grillas på svenskan. Sov genom hela rasten och lite avslappning sådär lagom på slutet. Jag och amanda gick genom stan, lite med martina också, blev sugna på pommes. Gick till stationen och köpte, GOTT.

Fick lite sällskap på tåget hem innan jag svängde vänster och amanda höger. Cyklade hem och satte mig med svenskan, efter ett långt och varmt bad. Ska snart skölja ur min hårinpackning som snart har suttit i en och en halv timme. Tror mig hår ramlar av så lent de kommer bli. Fast det är fina grejer mina vänner. Sedan ska jag äta lite och lägga mig och läsa engelskaboken. Flitiga tjejen idag. Ibland måste man.

TJARRÅ

hang with me

Nu tar jag mig i kragen, svenska tjohej.

i would already have you up under my arm

Jag borde utelämna helgen här i bloggen, men så känner jag ändå att jag måste få berätta.

En film kallas radio på mentorstiden med naturgodis och diverse gott. Sista lektionen fick vi sluta tidigare än väntat. Vi hann både med en shoppingtur och tretåget. Och där var helgen igång. Hela fredagen vilade jag upp mig inför morgondagen som bjöds på fest. För mycket fest. Vi började hemma hos lisa, som för övrigt verka ha blivit en vana. Vi frågar knappt var vi ska vara längre, utan det är "när ska vi komma lisa?" hehe. Vi spelade kort, dansade galet och sjöng till allt man kunde tänka sig. När vi kände att vi hade fått dansa av oss fortsatte vi vidare till lokalen. Efter att vi anlänt var det inte mycket som stod rätt till och redan vid kvart i tolv gick jag mot kyrkan med klackarna i handen och ena strumpan i fickan.

Min söndag var den värsta söndagen jag någonsin upplevt. Jag vågade mig inte ur sängen förrän daniel knackade på och ville bli klippt. Då hade jag inte så mycket att säga till om utan jag fick lyda. Tillbaka till sängen efter att ha dragit genom golvet med dammsugaren ett par timmar innan jag åkte till lisa för att hämta mina saker och sedan till willys för att handla. Powewalk till linné för lite dansträning och en promenad tillbaka med sällskap.

Nu har jag ätit gott och funderar på att sova gott också.



monkey

were we still kissing when you knew that we were through
were we still holding hands when you began to see us from another point of view
tell me was I slipping before I even knew




Glass på ikea toppade min kväll, samt en lång promenad med johanna. Nu ska jag och martina dra igång en film, jag ska njuta till fullo av min sovmorgon. Åtta tåget imorgon, alltid något. Sedan tänkte jag klämma in hur bra mina fina tjejer är, guld värda! Allesammans!

och så fattas det lite, MEN ni hajar. SÅ BRA!

2 september

Torsdagar kan komma att bli veckans värsting. Höstterminen ut iallafall. Idag hade vi lite uf på morgonen för att vår lektion var flyttad. Lyssnade på en tjej som skulle kicka igång oss, funkade ju. Sedan återgick vi till reality och hade matte b. Det sög så då gick vi över till lite frukost. Det sög lite till och sen hade vi lunch. Engelska b på eftermiddagen var ju inte heller något att hurra över. Vår lärare är wicked och vet nog inte själv vad hon sysslar med. Engelska är hon inge vidare duktig på och det är hon inte feg för att tala om.

Badade bastu i tåget idag, svettigt och fint utan AC. Nu har jag ätit spagetti och lite äppelkaka. Nu ska jag snart bege mig ut på en promenix i solen. Väl behövligt, faktiskt.


bitterfitta, he he he
hehe

söt kille


HUR snygg är inte den är gossen då?
han ska jag drömma om inatt, efter lite lucas och nathan scott.

somliga ljus brinner aldrig ut

Inte en, inte två, inte tre, utan 4 stycken olika dödsannonser. På något vänster kändes det bra att se så många, i samma tidning. But still, overkligt.

Idag har jag varit hemma nästan hela dagen. Man kunde tro att det var vår idag. Jag och pappa passade på att njuta av solen, och vad som hörde till, ute på sjön. Vi sög in all sol innan vi begav oss hemåt för lite lunch och lite one tree hill. Eller tja, han kollade ju inte, men jag gjorde. Var nere i byn med mami en sväng, hämtade ut ett paket som kommit från hm och allt som var mitt var ett skärp. Så typiskt. Får väl vänta tio veckor till på nästa leverans. Påtal om det, igår beställde jag massa nytt smink. FINT! Mest för att det behövdes som fan. Mamma och jag pallade lite äppeln också, eller jag gjorde. För mamma vågade inte klättra upp i trädet. Så vem fick inte göra det om inte jag?

Nu har vi slängt ihop en äppelkaka som står i ugnen, gottt! Idag mår jag bra, bortsett från grotesk träningsvärk och brutal förkylning. Jag mår ändå bra. För idag var det någon som saknade mig och fick det sagt. För det kan vara något av det bästa man kan få höra. Ser ut som att oslo blir mitt nästa stopp, he he. Puss på det

RSS 2.0