lördagkväll, balders och en jävligt skön söndag

Som rubriken säger. Jag har haft en helbra helg fyllt med det mesta.

När jag kommit hem från götet, så var de snabbt in i duschen, fixa iordning sig för att senare åka till häradsbäck på en liten förfest med bara nära&kära hemma hos oscar. En mysig stund som tillbringades med lite jag har aldrig, prat och annat! Vid 10 tiden drog vi över till balders och träffade på massa bra folk och dansade som aldrig förr. En riktigt lyckad kväll från min sida. Inte en stund man stod stilla, förutom möjligtvis sista timmen, då man var helt slutkörd.


Syrran kom och hämtade mig vid halv två. När vi kom hem åt vi och sedan gick vi båda och la oss.

Idag är det söndag, morsdag, firades med lite av de mesta. Jag själv har mest legat ute på altanen och solat. För jävla varmt ute, de är nog den varmaste dagen på året. För de var så varmt så att det knappt gick att sola, tänk er då liksom. Badsuget kom när vi for ut på sjön med båten. Jag solade och sov, pappa och syrran fiskade. Bra kväll! Jag fiskade faktiskt också lite, 10min max, sedan gav jag upp. Så tålmodig är jag.


Nu ska jag kirra mat! Vi hörs åter igen :)

 

fredag och lördag på liseberg

Antar att det är nu jag ska varna er att det beräknas skrivas en ganska så lång blogg från denna fronten, en läsning som kanske inte intresserar särskilt många, men om ni nu är sugna på att se hur jag har haft de kan ni ju bara fortsätta läsa i denna ordning. Here we go!

Fredagen började med muntliga prov i spanska, det såg ut att gå ganska bra trots våra knäpptysta stunder. Det var den enda lektionen vi hade den fredagen, för sedan styrde vi mot göteborg och liseberg. Efter ungefär 3 timmar i bussen hade vi redan varit med om en del. Det lästes sextidningar, spelade hög musik, vi gjorde  ett tappert försök till allsång i hela bussen, matrast, och fått några få minutes sömn. Ja, en ganska så trevlig busstur, trots de tre timmarna i det kokheta. 

När vi var framme så besökte vi vandrarhemmet med en gång för att ställa av våra väskor i något förråd och efter det promenerade vi mot nöjesparken. Där stressade killarna igenom hela liseberg och vi hade åkt ungefär allting de 3 första timmarna. Då återstod 5 timmar som vi skulle försöka roa oss på. Vi åkte motvilligt några karuseller, tommy köpte lite helium och när klockan var tio vandrade vi tillbaka till vandrarhemmet. Fick våra rum och upptäckte uppgradering. Rum nummer 6 blev vårt, och vi fick korten och började packa upp och bädda våra sängar. De timmarna vi spenderade där, var även dem väldigt händelserika och riktigt roliga. Vi spelade kort, träffade på skåningar, bjöd in skåningarna till vårt rum, blev vän med skåningarna och det spelades även här musik och några av oss träffade på en pedofil. Inne på vårt rum var miljön något helt annat om man jämför med övriga rummen, det var unket, och det luktade allmänt shit! Delar man rum med 5 killar som inte är rädda för att fisa, så blir resultatet på detta sätt. Det är något man måste leva med. Vi somnade runt tre, och vaknade igen vid 5 av att två av våra rumskamrater (som inte låg i sina sängar, utan satt i tvrummet) smällde igen dörren och började lägga brakare. Ja, ni kan ju tänka er hur de var. Lite medlidande vill jag allt ha, för de var ingen dream come true att dela rum med dem.

Dagen efter vakande jag vid 7, fick med mig salome upp medans killarna sov lite till. Duschade, sedan åt vi tillsammans med killarna, bäddade och städade rummen och var ute klockan 10. Vi gick ner till liseberg och väntade på att de skulle öppna. När vi kom in blev de lite karuseller (den nya var inget att hänga i granen) men de var varken jag eller salome sådär överdrivet sugna på. Så istället letade vi upp närmsta, bästa lediga parkbänk och sov en timme. Undrar vad folk måste ha trott om det egentligen, men vem bryr sig? :) Sista timmen åkte vi lite till och sedan drog vi mot bussen. Sov hela bussresan hem, vilket var jäävligt skönt med tanke på den lilla sömnen vi fick. Plus att man var tvungen att vara pepp till balders som var på kvällen.

Jag bjuder på lite bilder också.
   
  

ja, resten av bilderna orkar jag inte lägga upp för det tar så himla lång tid. Dem finns på facebook!
puss och kram!

home sweet home

tänkte bara säga att jag är hemma nu, och har sååå mycket att skriva om känns det som.
men  det får bli lite senare, solen steker som fan ute, and so will I. pusshej!

king of everything


honestly, jag har märkt hur mycket fritid jag har nu för tiden. Med tanke på att jag sitter och spelar kungen, det kan ju inte vara normalt? Fast nu tänkte jag packa och sådant inför imorgon, och även försöka hitta något anständigt att ha på sig på balders. Så att man har allt klappat och klart när jag kommer hem vill säga. Blir ju lite krisigt med tanke på att vi kommer hem 6-halv7 på lördagkvällen. Det blir powerdusch och powerfixning!

where in heaven have you been all my life?

Tjenixen!
åh, imorgon är det bara en lektion för oss, som för visso är nationella prov i spanska, det muntliga för min del. Sedan styr vi bussen mot det härliga göteborg, och förhoppningsvis har vi med oss vackert väder både för fredagen och lördagen. Det pirrar faktiskt lite i min kropp, på ett väldigt mysigt sätt. Kan inte riktigt bärga mig tills vi hoppas upp i den första karusellen, som troligtvis kommer att bli balder, de var de förra året iallfall. Och alla andra gånger jag har varit där. Skrika sig hes i varje karusell, och sjunga till låtarna som spelas. Vakna dagen efter utan röst, för att sedan ta sig en tripp till stan, eller antingen liseberg och förvränga rösten lite till. Mihi, detta känns bra. Stort plus på balders som är på lördagkvällen också, fullspäckad helg med otroligt roliga saker.

Men detta händer inte förrän imorgon. Idag är det torsdag, skolan har gått som de gått. Oförberett prov i engelska, någon viskade att de verkade ha gått ganska bra för mig, men det är inte vad min magkänsla säger mig. ack! Vi hade lektion med våran egna lilla CB idag, Christian Bjelk för er som inte känner till cb. Hans lektioner är alltid lika speciella, dock ganska roliga för han är lite egen. Det blev armbrytning, längdmätning (jag har förövrigt, enligt christian krymp 2cm sedan jag mätte mig sist hos polisen. Vilket jag blev lite ledsen över, som om jag inte vore tillräckligt kort när jag var mina 1,55m lång) det visade sig vara lite fel, utan att jag faktistk hade växt till mig en hel centimeter, tänk er de alltså!

När jag kom hem möttes jag av en annan slags glädje. Har fått hem avslutningsklänningen nu, mihi. Och ännu bättre, den passade till och med ;D ;D! Så nu behöver jag inte oroa mig över det längre, which is pretty good. Lite sneak peak kan ni få, fast bilderna är ju lite si och så eftersom klänningen vart ganska skrynklig och jag hade tights på mig som jag absolut inte orkade ta av mig. But, enjoy!

haha jag vet att ni gillar min glada min, egentligen hatar jag folk som målar över sitt ansikte, men detta var faktiskt för ert eget bästa :) Tjiiing!

a part of me wants to find the right words to hurt you, the same way you hurt me

Egentligen, så är du den bästa killen jag vet,
men ibland far tankarna på andra håll.
Det är då det slutar med att man står i mitten och varken vet ut eller in.





when it was good, we didn't have a cent to our name

always and forever, that's what sucks


åh, jag är nog lite kär i denna scenen, av någon anledning.
spola fram till 4,56 minuter.

well, har varit ute en runda, och när jag kom hem igen så hade mamma laddat upp med massa gott. Daimtårta och gailamelon, fruktansvärt gott! Nu tänkte jag att jag skulle läsa igenom redovisningen till imorgon och spela lite kungen på datorn. Hejnolifer!

why does love have to wait?

och så har regnet gjort sitt för idag, hoppas jag!
Usch, idag har varit en riktigt tråkigt skoldag faktiskt. Seg och dryg. Började med eget arbete, fick reda på hur fysiken på nationella hade gott, mvg! Och efter det hade vi idrott, spelade rundpingis och gick tillbaka träningsdagboken också, mvg där med. så jag är lite happy över det iaf :) Sedan hade vi prov i samhällsekonomi, tror det gick ganska bra. Annettes prov är allt annat är svåra, om man kan säga så. Sista lektionen hade vi musik, och slutade 20 minuter tidigare. Greaaat!

Pös hem, somande, sedan ikea med Sara. Glass och annat! Fiiiinfint! :) Trots regnet suktades det efter glass, ja, det är väl humöret antar jag. men nu ska jag ut och försöka släpa molle en runda så han får lite friskluft, pusshej! :)

time will tell

Nu skiter jag fan i Samhällsekonomin. För jag orkar inte plugga mera, känns som om jag spenderat flera timmar framför de, men de har jag nog egentligen inte. Tiden går väl bara så otroligt sakta när man gör något så pass tråkigt och segt. Var förresten på spanska möte innan idag också, det känns så nära nu. 

Men nu ska jag nog kolla tv, och läsa igenom so:n en sista gång innan jag somnar. tråkinlägg för övrigt, guess you have to live with that ;) puss!

return the favor

No room för några inlägg idag inte. Tiden har varit knapp kan jag ju så mycket som säga. Startade dagen med slöjd, som var väldigt slapp eftersom jag inte hade med mitt arbete. Jag skrev på redovisningen istället, som jag också lämnade in. Perfekt! Efter det hade vi nationella prov i fysik, gick nog bra, lab är väl ändå inte min favorit. But it feels good. Sedan hade vi lunch, efter det spanska. Och sista lektionen spelade vi bränn boll, igen! Ni hör. Det är inte många dagar som går utan att vi ska spela brännboll. Varmt och fint väder har de väl också varit idag, det ligger väl lite på plus sidan iallfall.

Nu har jag suttit och skrivit om all samhällskunskap, eftersom mina böcker är borta?! alla mina anteckningar och allt, bara putts väck! Det suger lite, och jag har fått skriva om allting, men det gör inget. Jag måste ju ändå sitta och plugga på det, så varför inte skriva de en extra gång? antar att det är vad jag kommer att ägna min kväll åt iallfall. suckyyyyyyyyyyy och några y till. Pusshaaaj!

I'm a pusher, baby

Tänkte bara säga jättegrattis till Elin som fyller år idag :)
... och så klart hittar jag ingen bild på henne på datorn, så har snott en liten gullebild från bilddagboken.


well, nu har jag suttit och sammanfattat samhällsekonomin som vi har prov på på onsdag. Inte allt, men en bit på vägen har jag kommit iallfall. Ute i ganska god tid denna gången, det brukar kunna vara försent vissa gånger. hohoho!
Men nu ska jag studdsa in i duschen, eller något. Vi hörs! :) kiss&hug!

questionmark

- why does relationships have to be so hard?
- 'cause the only thing that's harder is being alone.

I got to hold on to my emotions

åh no åh no åh no.
Skola nu igen, which sucks so bad! Saken är den att vi har jävligt mycket denna veckan också. Well, jag får nöja mig med att tänka på att vi åker till götet på fredag, halv 10. Så där försvinner en halv dag, finemang!

Idag började vi dagen med att lyssna på en massa svenskredovisningar, självklart hann inte jag göra det idag, så jag har fortfarande det framför mig.  Ack. Sedan hade vi mentorstid, lite musik och engelska. Vilket inte gick så bra för någon av oss, förutom då Gurra och Johan, som alltid! Lång lång lång lunchrast på 1½timme. Idrott, då vi tydligen spelade brännboll igen, fyför det. Det börjar faktiskt bli riktigt jäkla tjåligt att spela de nu. Inte deras fel, men ändå. Sista lektionen hade vi labb, eller labb och labb, vi skulle pröva våra lukt/smaksinnen som man gjorde i femman, ungefär.

Vädret är toppen nu och jag är hemma. Efter att ha varit ute och gått med molle i en ½timme och kommit ca 200-300m så gav jag upp och vände hemåt igen. Nu väntar jag på mat, och senare är det väl dags att plugga lite av allt möjligt.

haha xD

och när allt börjar falla på plats, saknas en bit.

Jisses vad populärt det har blivit att kryssa i  -Aktiva "vad jag lyssnar på"-knappen. Fast å andra sidan är de väl lite spännande att se vad allt folk lyssnar på för musik. Ibland finns de kanske en och en annan låt man själv någon minut efteråt sitter och diggar till. Och som en liten parentes, thank god för spotify. Min dator hade nog inte klarat av mera musik, eftersom den reddan är jävligt fullproppad. Fast jag börjar bli bättre på att rensa min dator, det känns duktig.


ouhff, jag är lite orolig över min svenska redovisning faktiskt. Även om det alltid känns värre än vad det faktiskt är så gillar jag inte det. Det är väl något med det där att stå och prata inför en grupp av människor. Får väl shotta lite innan jag går till skolan imorgon så ska de nog bli lite mer smärtfritt.


well, nu har jag duschat, ätit och pluggat mera. Dags gå inom sängen för ett par timmars härlig skönhetssömn? Lockar alldeles för mycket just nu, för mina ögonlock väger ca 500kg var, lite börda att bära på vill säga. Därför säger jag godnatt för ikväller.



it's a love story

Sitter och läser igenom engelskan tills imorgon, och tycker skyscrapers är det fulaste ordet i hela boken. Skyscrapers. Det känns som ett dåligt försök till att översätta skyskrapa från svenska till engelska. Sånt man lägger märke till när man har jävligt tråkigt och har pluggat i princip hela dagen.


Men tänkte jag skulle hoppla in i duschen snart, behöver något lite uppiggande, för jag är så jäkla trött. Har suttit och läst svenskan högt för mig själv också, första gången 15minuter, vilket blev för länge. Andra gången gick de på 10minuter, som det ska vara, men jag ska korta ner det ännu mera, bättre att ha en minut mindre, än en minut för mycket.

Jag slänger in ett par bilder ifrån igår bara för att bryta isen här lite, tråkiga inlägg!



haha, de två första bilderna ska ni inte ta för seriösa om ni ser omgivningen. Vi satt och pratade lite enskilt, det är inte som det ser ut som. Trevligt prat iallfall. Ni tjejer är för söta!

heartache

Åh vad jag känner mig duktig.
Har pluggat hela förmiddagen och ett par timmar in på eftermiddagen. Har skrivit klart analysen och läst igenom engelskan några gånger. Guuutt! Lite fint väder är det ute också, faktiskt. Tänka sig. Har ätit lite mat och sådant med.


HEJ SVEJS ! :D .... We like ! :D /Sara

och så tittade sara förbi en stund, as you can see så ska hon alltid finnas med på ett litet hörn ;) Massa prat, sol, och föra över one tree hill som det alltid handlar om när hon kommer förbi. Utnyttjning på hög nivå, men jag gillar det. Nu är det dags för att nöta både det ena och det andra, öva öva öva på muntliga och läsa läsa läsa engelskan och memorera hela jäkla kalaset.

kill meeeee!

unbelievable

Vi velade länge mellan att åka till eneryda eller hem till elin. Efter otroligt många om och men så beslutade vi oss för att ta närmsta bästa. Elins alltså. Det var visserligen nästan bara 94or där, enstaka 93or. Vi gjorde det till något annat bra istället, haha, funny funny! Vid tolv for vi över till arnells hus, och efter det vidare till henkes. Blev hämtad hos henke sedan och där var min kväll över. Almost. En kväll fri från dramatik tänkte jag, men det upptäckte jag sedan att jag hade helt fel.

nu måste jag plugga, dö lite, och äta. puss

godnatt

But in the end everyone ends up alone...

jag trodde det var bättre än såhär

att analysera en lördag?

Hallå gott folk :)
Lördag idag, feels good. Ikväll blir det nog till och med fest. Inte för att jag har tjatat om det i ett par dagar nu, höhö. Idag blir det iallfall av, på ett eller ett annat ställe. Vilket inte är helt klart ännu. Vi får se vart kvällen slutar, natten är ung :)

Idag har jag iallafall börjat på analysen, halv vägs kanske. Så har ett par timmar kvar att skriva på. Har även suttit och spelat spel med oscar och martina. Blivit massa kortspel, och barngeni, vilket jag totalt ägde skiten ur dem på. Som en liten parentes sådär. Mycket trevligt. Tänkte sätta mig och fortsätta lite med pluggandet och skrivandet på den oerhört tråkiga analysen, och äta världens godaste glass. Dulce de leche! :D :D!
puss

stay the night

Jag la benen bakom nacken efter att förgäves ha försökt hitta något roligt att göra ikväll. Men icke, så klart inte. Istället så begav jag mig mot hökön med halva min familj, eller tja, 3/4 då jag inkluderat mig själv. För att gratta Sven som fyller år  idag. Stort grattis. Det blev mycket god fika, och sång, prat, dooley's, och oerhört mycket skratt. Det blev en ganska mysig kväll trots att oddsen kanske inte var de bästa. Ångrar faktiskt inte att jag följde med, roligt att träffa alla igen. Inte för att jag ens kommer ihåg att jag träffat dem förut, men tydligen så kommer dem ihåg mig. Det var alltså inte igår.

Nu har vi begett oss hem igen, och jag är trött som ett as, bokstavligen. Det får man vara. För imorgon ska jag ägna dagen åt min svenska redovisning. Vilket lär hamna även in på söndagen. Usch, jag ser inte fram emot detta.


tusen grattis!


lite tur har jag haft med mig idag, trots allt! :)

 
en klänning/tunika från gina tricot fick hänga på ikväll :)

so say hello to all the boys at the top of this table that you're under

Förresten så har jag kirrat en avslutningsklänning nu. Får hoppas att den passar bara. Annars blir det problematiskt kan jag lova. Hoppas den är fin i verkligheten också :)

Is it typical for us to act like this?

Okej, såhär ligger det till va'. Jag tänker inte sitta hemma ikväll och inte göra någonting, så jag tycker att någon/några ska fixa något riktigt kul ikväll. Är säkerligen inte ensam om att ha detta önsketänkande. Efter vad jag hörde så trånades det redan igår kväll om fest, så jag antar att folk fortfarande är sugna. Right?

gårkvällen (säger man så?) spenderades i soffan framför oth. Jag tror jag såg sammanlagt 9 avsnitt. Jisses, hej jag heter kristin och har absolut inget liv. Well, gångar vi det med 40 så blir det 360. Jag satt 360minuter framför datorn för att kolla på one tree hill. Helt galet. Det är ju trots allt några timmar.. Jaja, är man ledig så är man.

men då antar jag att vi ses ikväll? :D!

weakness


Okej, I admit. Jag är svag för denna scenen, men bara för att den är så himla fin och för att dem är så himla söta. god, i love this! Ni kan ju inte annat än hålla med.. (:

I want something else

Still thursday, och jag aaaaaningen tråkigt.
Jag har iallfall varit lite duktig idag och klippt gräset. Jobbigt, varmt och fruktansvärt tråkigt. Något jag upptäckte var att jag bör lägga in nya låtar på mobilen. För nu har jag lärt mig min spelningslista utantill. Ain't good. Nu har jag precis kommit hem från byn, var där med mamma och handlade lite på konsum, köpte oss en varsin glass på time också, mys. Hittade syrrans stulna cykel också, som varit borta ett par månader nu. Oväntat.

Just nu är klockan 18,42 och jag har riktigt tråkigt. Funderar över vad som ska hända ikväll, för ikväll är jag grymt sugen på att göra något roligt. Känns som att det var längesedan det var fest här i trakten? Det hade inte varit fel kan jag inte påstå. Ni har mitt nummer va? - just in case!
Och nu förväntar jag mig inte en massa mystiska samtal från helt främmande människor!

såhär roligt vill jag ha ikväll igen!

looking at you through the glass

Det kändes som att jag hade varit med om värsta slagsmålet när jag vaknade i morse. Det känns som att jag fått en snyting rätt över ögat, varje gång jag blinkar känns det som att jag har ett fett blåmärke. Jag är nog en riktigt liten fighter i sängen när jag sover.

Iallfall. Igår spenderade vi kvällen ute hos Adam. Det blev kortspel, massa prat, och film. Sedan dog jag av både huvudvärk och trötthet. Så, översocial? Nä, wouldn't think so. Det var dock väldigt trevligt. Vi hade stora problem med att fixa skjuts hem, och ett tag tänkte jag nästan gå hem, men insåg att de hade tagit bra många timmar.

Idag är det torsdag. Vet inte riktigt vad som ska göras, vet bara att jag ska klippa gräset idag. Behöver alla pengar jag kan få tag på, så ifall någon vill skänka en slant till de fattiga? ;D Kanske borde bli gatumusikant eller något. Men nu är jag mitt uppe i ett one tree hill avsnitt som jag pausat, måste se klart detta, och några avsnitt till, sedan  går jag ut och cuttar gräs! Vi hörs senare! :) puss

take me to another level

Nu tänker jag lägga allt som har med skola bakom mig för ett par dagar. Åtminstonde till söndagkväll då jag kommer att sitta panikslagen med papper och penna framför mig och skriva min filmanalys.

Seg skoldag idag. Detta året skulle vi ingå i linnéskolans vårrus, vilket jag gärna hade dragit ett kryss över. Det var allmänt tråkigt och lite varmt emellan något. Våran sluttid blev 58,33 minuter. Bra jobbat! Lite stolt måste man ju vara över sig själv. Efter det hade vi so-genomgång, sista nu innan provet som är på onsdag. Sedan var de lunch och sista lektionen kollade vi filmer om droger och alkohol. Första filmen om droger verkade bara uppmanande, de pratade bara om hur härligt det var att ta droger och blablabla. Andra filmen kändes mer onödig att se.


Nu är jag iallfall hemma och har lagt hela skoldagen bakom mig. Ska snart fara in i duschen och ikväll blir det nog osby.

gratis mode

den här sidan hade jag totalt glömt bort, jisses.
men update update!
http://www.gratismode.se/?c=10321

and that's how things are

fy attan vad denna dagen har känts lång. Problemet ligger nog i att jag har haft så jävla tråkigt idag. För mycket av den fria tiden. Fast egentligen har jag nog inte det, jag har mycket som ska göras när jag tänker efter.

Fast istället gör jag allt annat, som vanligt. Jag glider runt och tror jag är cool på msn. Väntar på att någon rolig ska lägga in en bra bild med bra betydande text på bilddagboken, eller någon som skriver en blogg som man riktigt fastnar för. Lyssnar på lite musik och drömmer mig bort, till den tiden då allting var perfekt. Min gullunge har somnat i mitt knä, och inte ens ett bombnedslag eller en jordbävning skulle kunna väcka honom. Han är alldeles för söt, och jag är alldeles för glad som har honom. But still, jag saknar Gucci. Hon var alldeles för fin hon också.

Ikväll får vi även främmat. Eller, syrran ska ha en kompis här som ska bo hos oss i några dagar. Aldrig träffat honom, så det ska bli lite spännande måste jag säga. Bara jag får min säng i fred och att jag slipper sova ute hos mamma så är jag nöjd och glad. Även sista skoldagen imorgon, sedan får vi alla lite extra lediga dagar att sova ut på.

Nu ska jag käka pocket sticks, längta tillbaka till thailand, äta lite thaimat, och sedan kolla färdigt på step up.

jag levde iprincip på sådana när vi var i thailand. muuuummms! ;D

I feel you untouched right now

De få timmarna jag befann mig i skolan var inte så värst nödvändiga. Fick i oss lite lunch, sedan hade vi HLR-utbildning på linné. Gick finemang och det gick ganska fort. Så nu är man ju väl förberedd ifall något skulle hända någon :) Efter det gick vi som sagt besök av den där författaren. Han verkade skitball :) Och han var yngre än  jag trodde. Jag förväntade mig en gammal gubbe med grå/svart hår. Men ack så fel man kan ha. Han hade mycket intressant att berätta och det var nog den enda föreläsningen jag inte har varit nära att somna på. Ska nog faktiskt läsa han andra bok när den kommer ut i september, "Svenhammeds journal" haha :) De skrattade hela klassen åt. hah gulleee.

Nu tänkte jag att jag skulle fortsätta på filmanalysen, har väl halva filmen kvar att se och inspektera vinklar, kläder, dialoger och allt det där. men först ska jag nog äta lite :)

when the sun is rising, I am too.

Mihi, idag fick jag mig lite sovmorgon. Hemma och passa molle och syr på mitt lapptäcke. Vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra, haha, men jag har sytt ett par stygn iallfall. Tänkte att jag snart skulle bege mig ut och gå en runda med doggy för att sedan bege mig till skolan. Slapp skoldag idag, skulle ha slöjd typ hela dagen, och efter lunch ska vi ha hjärt och lugn räddning, och sista  lektionen får vi besök av författaren Zulmir Becevic som skrivit boken "Resan som började med ett slut" - ska väl bli ganska intressant att lyssna på, way much better än en vanlig lektion.

Men ja, det är väl dags att få ur tummen från baken och sätta igång me släpandet.
 vi hörs senare! Pöss!

facebooks höjdpunkter

För det första, så känner jag mig lite speciell på facebook fronten.  Inte för att jag förstår vad de försöker säga med texten, men det låter som att jag är guldvärd ändå :)

För det andra, så är skånska inte hett! Jag tror Adam slant på musen och råkade komma åt "bli ett fan"-knappen. Han har nog bara inte upptäckt det ännu, och därför står det kvar. Det är min teori av det hela. Kanske borde påminna honom om att gå ur klubben.
haha, fast han är söt på sitt sätt, trots sin skånska dialekt :)

dresses

Jag har lite smått ångest.
jag har fortfarande inte inhandlat en skolavslutningsklänning och inga skor.
Jag. Får. Panik.

jag är lite sugen på denna. Eller någon liknande med blommor. Det tråkiga är att denna har 4 veckors leveranstid. Aj. Aj. Aj. Too late! Men förhoppningsvis ska vi till växjö under något av våra ledighetsdagar, igen. Så jag hoppas på att jag hittar något då :)

how could you be so heartless?

Rackarns vilken dag det var varit. Ganska lång för min del.
Vaknade runt 5-halv 6. Fixade mig, och vid halv 7 åkte jag med mamma till hennes jobb. Pratade med jobbintervju människan, fick papprerna underskrivna och sedan var det tack och hej! Ganska onödigt att åka dit så tidigt på morgonen enligt mig, men rätt ska vara rätt.
Kom hem igen runt halv 8, somnade tjugo minuter, sedan bar de av till skolan. Började dagen med kompisstödjarmöte. Där var de avslutning för fulla kastruller, och vi bjöds på glass, kolasås och strössel. Alltså en ganska helt okej frukost, inte nyttigast. Men jag nöjde mig med det. Någon timme senare började mentorstiden. Efter de hade vi avslutningsövning. Haha. Forever young. Den sjunger killarna bra ;) stundvis.... haha, ni förstår vad jag menar. Engelska läxförhör efter det. Gick nog bättre än jag trodde att det skulle gå, tror faktiskt det kan ha gått bra. For once! Lite mat på det, och sedan hade vi idrott. Återigen spelade vi brännboll, men idag var de riktigt varmt att spela, faktiskt. Det kunde man inte tro i morse då det spöregnade och man knappt kunde se ut genom rutorna i bilen, men det var det! Efter ett par svordomar, tabbar, och några helvarv så vann vi. In case ifall någon antecknar. Sista lektionen satt jag, Oscar och Simon ute och chillade. Finemang!

 Hemma nu iaf. Eller ja, för ett par timmar sedan. Helt utslagen så somnade jag då det egentligen var tänkt att jag skulle påbörja min filmanalys. Fast det blev att jag tryckte på paus-knappen och sov i ett par (hundra)timmar. Inte bra, men ack så skönt. Antar väl att det är bäst jag sätter igång med filmanalysen igen, annars blir den väl aldrig av innan jag går och lägger mig igen. so, see ya!

första turen på sjön

Nu är jag hemma igen, efter några händelserika timmar ute på sjön.
Tre av fyra firrar fick följa med  hem. Strongt gjort.
Iallfall, innan vi åkte ut stannade vi till på willys, jag inhandlade en ben&jerrys att smaska lite på eftersom jag ändå inte hade tänkt att göra någon som helst nytta ute på sjön. Passade perfekt med lite glass då. Sedan var vi ute, fiskade upp ena efter den andra och jag satt mest och päste på fören. Jag gillar att följa med ut på sjön, så lugnt och härligt. Dock skulle det kanske varit några grader varmare och sol, så hade allt varit perfekt. Man kan ju inte få allt. Jag sysselsatte mig med att skära sönder pappas håv, för den skulle fixas till lite. Resulterade att jag skar mig i fingret, och näst intill förblödde på båten. Utan några som helst hjälpmedel (a). Fast, jag överlevde.. men de var knappt.

Fick ett förvirrat samtal av mamma mitt i det hela också. Hon var helt hysterisk över att hon inte hittade molle, (hon har aldrig varit själv hemma med honom förut) och var nästan lite panikslagen. Jag blev lite rädd jag också måste jag erkänna. Men hon hade ringt dit hennes kompis och hennes barn, som hade varit hos oss tidigare idag, och de letade rätt på honom. Det visade sig att han blev utslagen efter all lek med pojkarna så han hade gått och lagt sig för att sova under min säng. Haha. lilla lilla molle. kärlek!

Nu har jag lite ångest också.. jag sa ju att jag skulle träna ikväll.. men det var innan jag kom på att vi har ett väldigt stort läxförhör i engelska imorgon. Guess what?! Jag har inte ens börjat kolla på det. Det är nog dags att sätta igång med det, tyvärr tar träningen stryk av detta. Jävla skola! Bara lite kvar, kom igen! :D
 
  
onödiga bilder, men alltid är det något.

17 maj 2008


idag är det ett helt år sedan vi konfirmerades i krykan. Åh, jisses vilken tid det var. Lägerna, gudstjänsterna, och allt där mittemellan, helt otroligt vad mycket man hann uppleva under den perioden. Konfa läger nummer 2 var ganska oslagbart. Plötsligt låg vi säkert mer än tio personer i mitt och tittis rum. De var timmar som flög förbi ganska fort. Minns att jag dagen efter sov i typ 14 timmar. Ni hör ju  vad man plågades..
Men här är vi idag, ett år senare, och jag lever fortfarande :)

nu är det dags för mat, och sedan ska vi ut och fiska. tjaaao!

jag är inte normal

Idag vaknade jag halv sju, can you believe it?
Det måste vara något fel på mig, för de här är fan inte normalt. Well, det är väl bra på sätt och vis, då kommer jag ju komma tidigt i sängs ikväll, och vakna pigg och glad inför skolan imorgon. Right..

Well, ända tills nu har jag legat och kollat på oth för att fördriva morgontimmarna. Idag kanske det blir till att dra ut med båten, sis, och pappa. Inte helt fel en solig söndag. Ikväll blir det träning, om den fortfarande är igång? Hope so, det var ett tag sedan nu..

Men, nu hör jag att någon lagar frukost, bäst att gå ut och se vad de är de sysslar med. over and out

eurovision

eurovision var inte så mycket för mig. Kollade fram tills efter sveriges bidrag, sedan var jag trött på det. Ska nog bara se röstningen, det är ju de som är så spännande, och det är det som är så tråkigt. Men ja, vi får väl se om sverige har någon chans iår, tyckte iallfall hon gjorde bra ifrån sig :)

ska väl dratta och kolla på oth eller något nu emellan tills alla låtar är färdiga. Sedan ska jag nana! lik som molle.


godnatt!

myskväll

Har precis ätit pizza med familjen, mums. Man känner ju sig lite onyttig, men whatever, det är lördag! :) Ikväll blir det väl antagligen att kolla på eurovision med la familia, lite mys på det. När börjar de egentligen? Noll koll på det. haha, bra jobbat. men men, nu tänkte jag gå in igen, sätta mig soffan och njuta.

:)

You call me a loser, say I'm just a user

vilken härligt bra kväll det blev igår.
Runt halvtio vände dannes bror bilen ut mot pjättryd, länshult för att vara med punktlig. Där startade vi kvällen med lite gh, och sen for vi vidare ut på sjön med gott att dricka och fiskespön. Mycket till fiskelycka hade dem inte, men det blev mycket att prata om och vi fick se ett stjärnfall. :) Efter någon timme frös jag ihjäl och vi drog hem igen. Lite gh, och sedan stack vi ut för att bada i badtunnan. Sjukt varmt och sjukt skönt. Killarna tog även sitt första doppp i sjön för iår, även om det tog typ  hundra år innan de faktiskt hamnade i vattnet. Bra jobbat. Jag å andra sidan bangade faktiskt, men inte på grund av kylan i vattnet, utan för att jag inte såg ner i sjön, typ botten.
Det var också där spökberättelserna började, det hatade jag dem lite för. (a) Men där satt vi någon timme innan klockan drog iväg och timmen var kommen att dra sig hemmåt. Skit att jag inte tog några bilder, jag hade ju faktiskt kameran med mig. aj aj aj! men, ni förstår nog hur vi hade de :)

idag vaknade jag klockan 9! Insane. Och det första jag gjorde var att gå ut och gå en runda med padre. Det är inte likt mig, inte alls, men någon gång måste man ju överraska sig själv. Det blev visserligen längre än ner till time, för sen blev nog molle lite trötter i benen. Lillen som växt 5cm på höjden. Stor kille nu. :)
Sedan blev det lite städning, och gubben har varit tillbaka med min dator nu, så nu är jag glader igen. Och oth är kvar, så han behöver inte matas till några korpar, inte halshuggas heller för den delen. Sedan somnade jag, tills nu ungefär. Och nu har jag lite småångest över vad som ska hända ikväll. Ingenting verkar det som, man får väl stanna hemma i sängen då, den lockar en del actually!

Hoppas ni andra får en bra kväll iallfall :)
puss!

bilden är inte tagen igår. Jag hittade den på någons facebook, minns inte vems nu. men jag hoppas det var okej att jag lånade den, annars får väl personen hugga till!

wouldn't it be nice if we grew older

13 bevakare. keep on reading! :)

he was a part, and she was a part of it.

hej och hå!
tiden rullar på, alldeles för fort. Men bra, för idag är det friiiday, och vem gillar inte fredagar?
Hade nationellt prov i spanska, hör- och läsförståelse. Gick väl helt okej skulle jag tro. Jag sparar mina vilda gissningar för mig själv, blir nog bäst så. höhö. Sedan hade vi en halvtimmes lektion, och  efter det var det bara hemkunskap kvar. Som för övrigt gick ganska fort. Gjorde pinocciotårta och prinsesstårta. Jag själv tog tag i att göra chokladbollar, det verkade vara i en nivå som passade mig ganska bra. Och det blev bra också, de kan ni ge er banne på ;D

Sedan vart de hem, sova, kolla lite oth, duscha och så har jag även lagat mat själv. Är nämligen ensam hemma för tillfället, och då menar jag helt ensam. Inte ens en liten mollllee som springer runt och kissar överallt. Så här hemma är det ganska dött för tillfället. Yes it is. Men ikväll blir det att fara iväg till länshult, lite badtunnebad var de tänkt att vi skulle hinna med. Vi får se hur det blir med de :)

Förresten, så har den elaka gubben varit här igen och  tagit miin dator!!!!! Jag tycker inte om honom, nej, för han bara klagar på att de är fel på min dator, när den faktiskt funkar finemang! Bättre än någonsin. Men han tro sig kunna fixa den och göra den bättre, blablabla. Bull! Seriously, raderar han mina one tree hill avsnitt kommer jag halshugga honom och mata honom till molle. Eller alla korpar, de sägs ju vara farliga och ha dödat en kalv(!!), då kommer han att ångra sig!

sooo, kiss and hug!

graduation

18 dagar kvar i skolan. och detta är vad jag har framför mig:
- Nationella prov, spanska + muntliga, fys - lab
- stort läxförhör i engelska
- författarbesök
- hjärt/lugn-räddning
- vårruset
- två dagars ledighet!
- oförberett prov i engelska
- liseberg med klassen
- paddling till gustavfors
- brännbollstunering
- avslutnings fotboll
- avslutnings middag
- bökhultsfesten
och tillslut - skolavslutningen!

dessa fyra veckor kommer att gå oerhört fort. Så nu förstår jag alla som säger att nian går riktigt fort och att det är den roligaste terminen. Jag kan nog snart hålla med på den punkten, för vad jag ser, har vi ju faktiskt en del roliga saker framför oss.

och det verkar bli ett bra slut. :)

nästa år är det vi som står där

my mind wanders off from time to time

Torsdag.
Härligt att det bara är fredag kvar imorgon också, sedan är det dags att avnjuta en, förhoppningsvis, bra helg! Idag har det väl inte hänt så speciellt mycket. Började dagen med mentorstid, skrev CV av någon anledning. Efter det hade vi engelska och vi fick lyssna på saga i  varandra knän. Haha, back to the old, good time. Det var mys. Efter det hade vi spanska, gick igenom en massa inför nationella imorgon. Är taggad inför morgondagen, actually. Men men, efter det hade vi avslutningsövning, sucky as always. Antar dock att det går framåt. Efter det skulle jag och mina kompanjoner göra det muntliga nationella provet i matte. Gick kalasbra, tror vi spikade mvg;t. Vilket inte kändes helt tokigt. Sista lektionen hade vi genomgång av samhällsekonomin, igen. hoho, tjåååhåligt.se

När jag kom hem la jag mig framför one tree hill, somnade ett par timmar. Och nu har jag precis varit på willys och handlat lite snacks och dricka inför imorgon.  Yey.
Nu tänkte jag titta igenom papperna vi fick. Inga bilder idag heller, jag tar alldeles för lite kort! Kanske ska börja fota lite mera, antar att det är roligare att läsa en blogg med mycket bilder? jaa!


I guess my mind wanders off from time to time
Sometimes I convince myself
that all this fight in the world it's not mine.
Why should I have to try to fix things I didn't create or contrive

maybe not best friends, just not enemies...

....ungefär hur jag känner nu.
Det känns så konstigt. Att man en gång varit kompis med er, det kan man inte tro längre. För det märks inte det minsta. Ärligt talat vet jag inte riktigt vad som gick fel. But I'm the one to blame antar jag. Att man inte ens längre pratar med någon av er är konstigt. I skolan, på fritiden, innan balders, tjejkvällar, och nu blir det inte mycket mer än så.
Vi behöver inte bli bästa vänner, inte vad jag menar. Vi behöver inte ens bli bra vänner om det skulle duga. Men prata borde vi kunna göra, utan att känna hat riktat vart man än vänder sig.

Men jag antar att jag inte kan göra mer än vad jag redan gör.
ett förlåt sitter väl fint här också kanske.

there's not one day, that i don't think about you

Brännbollen näst intill sög. Det var kallt och alla bara bråkade med varandra. Våran klass klarar tydligen inte att göra något kul tillsammans utan att börja bråka, they made that pretty clear. yep.
Efter att jag kom hem la jag mig för att kolla lite one tree hill. bra bra bra bra! sista avsnittet på säsong 6 nu. Antar att det bara är till att vänta på att sjuan ska komma också ;D

Men nu kurrar mig mage, igen. Olägligt. För jag ligger så skönt i sängen nu, orkar verkligen inte resa mig. Men nöden har ingen lag. later! :)

skolan

fint väder ute, och jag sitter inomhus på lektion. Hur mycket suger inte det på en skala? well, jag får nöja med mig att vi ska spela brännboll sista lektionen idag, passande.

För övrigt har vi haft idrott och sång inför avslutningen. Det blir inte mycket variation på sånlektionerna, och vi kommer ingen vart. Så ja, undra hur det kommer att låta i krykan när det väl gäller? Hopefully kommer det att låta ljuvligt, underbart och helt otroligt. Vi alla får väl ha att önsketänkade? :)

Har lektion nu iaf, i datorsalen, typ en timme eller något. Det enda jag gjort här nere är att sitta vid datorn, facebook (y). Finns typ inte ett skit att göra på lektionerna längre, lite skönt faktiskt. Plus att vi bara har några nationella prov kvar, ännu skönare.

Snart är de mat, vi hörs sen! :)

sommarjobb!

WOHO
Sommarjobbet är fixat! Inte världens bästa, men det är alltid pengar :)
feeeeels goood! Behöver kanske inte leva så snålt denna sommarn trots allt :)

:D (y)

people make stupied decisions everyday

Efter att ha skrivit 20sidor på provet så nöjde jag mig. Det tog djävulsk lång tid, och jag gillar inte fysik. Det suger. På alla håll och kanter, ifall ni inte redan visste :)  Bra jobbat av 9A på klöxhult, som hela klassen hade lyckats fuska på fysiken. BRABRABRA! not? Resten av dagen har väl bestått av mycket håltimme. När vi var klara så satte vi oss utomhus i det fina vädret. Jag, tommy och oscar alltså. Härligt som attan. Hål i typ 2 timmar kändes det som. Inte långt ifrån iallafall. Där ute blev det mycket tjejsnack, men det gillar jag :) Mina pojkar är så härliga (:

Lite lunch,   sedan försvann vi tre återigen ut i solens strålar. Riktigt härligt på alla sätt och vis. Sedan hade vi spanska, och lång genomgång av samhällsekonomin. Det var tråkigt. Men när vi slutade så träffade jag adam, och syrran, for ner till banken, skulle skaffa kort som inte gick att skaffa. Och kassörskan var helt lost och trodde jag var martina, som hade varit framme tidigare. ack. Så lika är vi inte ;)
Var ute och gick en runda med molle och sådant, mucho trevligt :)

Nu är det väl dags att kirra lite mat, är grymt hungrig. Vilket jag tycks vara hela tiden, enligt mina kompanjoner :) så, kiss&hug!

siesta?

Att plugga fysik är inget jag trånar efter, det suger med andra ord. Varför ska vi ha ett nationellt prov i detta? Det är väl bara vetenskapsmän som behöver veta sådant här, eller hur?! Men jag antar att min dator räddar mig lite, skriver någon rad i boken, några rader här, och så fortsätter det så. Sakta men säkert kommer jag framåt.

Viktor började prata om Siesta och att jag skulle få med adam dit. Jag blev nästan själv jävligt sugen på att åka dit, ååh, festivalnätter.. Fast det kan jag ju bara glömma, självklart är det den 28-30maj eller något. Självklart är jag inte hemma då, aaaaaccckk! Hade varit sjukt mysigt att spendera ett par nätter hemifrån, kunna leva livet just how you want it. Erkänn, det lockar? :))
- but, dream dream dream.

Ja, detta inlägget har väl tagit mig ca 30minuter att skriva nu. Så ni anar kanske vad jag har att handskas med? haha. Borde fortsätta och få det överstökat :) vi hörs! (:


SUG!

know your enemy

Lunes över. Skönt som fasen. Har väl inte varit riktigt min dag, irriterad över det mesta faktiskt. Usch....
Såklart gjorde vi inte det muntliga i nationella idag heller, ännu en dag man får vänta sig att de måste göras, attans gemö! Well, antar att de inte lär gå sämre än om vi gjorde det idag, right? Positiva banor.

Resten av dagen var väl helt okej. Rolig idrottslektion med många sura miner. Haha. Vår klass kan inte leka på ett vettigt sätt,  utan att tjura/slåss/skrika/och allt var de nu blev.  Men vi hade kul anyway.
Jag vet att det inte är okej att skriva skämt här som ingen förstår, men på denna dumma grejen så kan man inte inte fatta poängen. Det var såhär va' att jag och Salome satt och pratade om våran syn, om vi hade bra eller dålig. Och eftersom jag har ett födelsemärke på ögat så kan jag (troligtvis) inte ha linser. Och ni vet, det man ser med, pupillen och hela den färgade grejen, den sitter ju fast på ögat. Right?
här kommer grejen! salome tror att den far runt där helt ensam, och att ögonvitan bara finns där. Så att när jag kollar ner så åker inte hela ögat efter, utan bara färgen! hahahah! Alltså, jag är inte så bra på att förklara, eller på att få det till att låta roligt genom att skriva en text här, men tänk er själv, sätt er in i min situation. Jag trodde hon var helt dum i huvudet ett tag :) hahahha. Lilla Salome.

welllllll... jag tänkte jag skulle pysa ner till närmaste affär, vilket egentligen skulle bli typ Time eller nått. Fast, nej, jag tar någon annan, och handla lite inför imorgon. Då vi har fysikprov i 2½ timme. Jag är överlycklig. För vi alla gillar väl nationella prov? yepyep! :) Tänkte jag skulle läsa dem sidorna lite fort också, så att jag vet på ett ungefär vad det handlar om. Always good.

haha, det var på den tiden då humorn inte stod rätt till :)

växjö

Förresten, jag glömde ju berätta att jag var i växjö igår.
Blev lite inhandlat faktiskt, trodde jag aldrig. Numer finner jag knappt aldrig något fint i växjö, och inte heller det jag var ute efter. Skulle egentligen försökt inskaffa en avslutningsklänning, men kom hem utan något klänning. Fick med mig ett par ljusa jeansleggnings från gina, en tröja från h&m, och ett par skor. Pengarna försvann, poff! Men jag antar att jag är ganska nöjd med det jag fick med mig hem, det kunde varit värre på två sätt.
- att inte få hem något överhuvudtaget
- att spendera lldeles för mkt pengar

Well jag tänkte bara berätta :) nu; lite oth! puss på det.

no inspiration

Idag har jag pluggat aktivt. Läst en massa sidor i fysikboken, och nötat oregelbundna verb i engelskan. Ganska bra för att vara mig en söndag. Dansen får dock vänta en vecka till :/ Matten kvar.. Blir nog träning nästa vecka hopefully.

Egentligen har jag ingenting att skriva om just nu, så det är ett väldigt onödigt inlägg. Uttråkad som jag är, så är bloggen faktiskt ett ganska bra tidsfördriv. Skriva av sig lite på, även om man inte direkt har något att skriva om.


förresten, är det fler än jag som fortfarande inte kan läsa blondinbellas blogg genom bloggkoll?
illa illa illa!

busy busy busy

Ja, life to short to live it as a bad person, som payton sa.
Därför försöker man ju leva livet lite nu när det är helg, istället för att bara sitta inne och nöta one tre hill. Fredagen lyckades jag väl inte så bra med att leva livet. Då jag erkänner att jag hela kvällen satt bänkad framför datorn/one tree hill. Bra anledningar, det händer  ju faktiskt inte så mycket här i lilla älmhult, då får man vara hemma helt enkelt.

Igår var det fest i osby, hos Serhat. Kan ju säga så mycket som så att jag och salome kändes oss lite fel komna, men det löste ju hon på ett bra sätt senare tycker jag! Starkt av henne! hahaha :D Antar att resten av kvällen bör hållas otalat. What happens in Osby, stays in Osby, eller något? ;) haha

Idag har jag sovit, och hämtat min mammamamamamam! :D Nu har jag väldigt mycket att plugga på framför mig, ack. Fysik, matte, engelska, spanska. Nästa vecka blir en tuff vecka, en jävligt tuff vecka. But, I'll survive!
Nu: Fysikboken!

something else to get me through this

Ibland märker man vilka som bryr sig, på riktigt.
Ibland, mindre ofta, sällan, näst intill aldrig. Olika från dag till dag.
Men numer händer det inte ofta. Man hör av sig enbart för att fråga efter fester,
det funkar inte riktigt så för min del, det vill jag att du ska veta.

tack för mig!

lets have some fun this weekend

Idag skolkade vi, de sista 20minutrarna. Men, det fanns en mycket god anledning till att vi kunde göra det. För jag menar, vem sitter självmant kvar, en lektion, utan några som helst lärare? Nä, inte vi heller!

Bra dag idag, fort har den gått. Men det gör alla fredagar, förutom fredagar med teori i hemkunskap. Fast, det hade vi inte idag. Lucky us. Började dagen med nationellt prov i spanska, gick finemang tror jag. Det var ganska enkelt. Sedan eget arbete, då jag körde hem och hämtade papperna som jag (självklart!!!) hade glömt hemma. Efter det var det bild. Mat och idrott. En bra dag.

Frågan är väl hur bra man mår idag. Om det går att göra något? Vi får se. Har sovit ett par timmar nu, så känns lite bättre iaf :) Har lock för ena örat nu? Av någon knäpp anledning. Ska väl försökta springa bort de snart. Fara några rundor i huset sen är de nog löst. Måste sy på mitt förbannade täcke också, blabla. Fuck-syförhand säger jag bara. Fast under tiden man spelar ett par avsnitt oth i VCL spelarn ska det nog gå fort. Så, puss och hej!

halvklar, helful!

put the record on

Det slog mig nu, att det inte är många dagar kvar i skolan. Typ 25 dagar, skulle jag väl gissa på. Skoldagar alltså. Snart kommer den dagen då vi står och sjunger alla sorgliga sånger i kyrkan. Får betyg, fäller någon tår, och går på sommarlov. Troligtvis kommer vi aldrig att träffa 70%av klassen igen, men de resterande 30% kommer vi att hålla tätt intill våra hjärtan.

Ibland kan det låta fel att säga att man längtar tills nian tar slut och alla går skilda vägar. På något sätt längtar jag, på något sätt kommer man att sakna. Men det får helt enkelt bli som det blir.

Har förövrigt skrivit klart arbetet, det är till och med utskrivet vid de här laget. Finemang. Nu tänkte jag hämta ur min käre bananasplit glass från frysen, och sedan sova lite. Är trött som en gnu, eller något åt det håller. So, godnatt:)

vi är alla wannabees

Det tog emot att vakna och stiga upp idag, det kan jag lova. Ska försöka att inte gnälla mera över det, för jag mår så hell mycket bättre än igår, det kan jag lova. 

Fick skjuts av syrran i morse, det gjorde min dag lite. Jag hade inte velat cykla i regnet. För det är ungefär hur vårt svenska härliga vårväder vidliknar. Regn, regn, och en gnutta regn. Iallfall. Vi började med lite engelska, fick tillbaka det oförberedda provet, mvg-, det gjorde min dag lite också. Sedan var det dags att sminka och fixa sig inför spexfotot. Det målades och sminkade, och sprayades.  Ja, alla gjorde allt och efter en timme hit och dit var toaletten helt förstörd efter all min hårfärg. Städtanterna var nog inte så glada sedan nej. Men sedan var de dags för att ta foto. Blev nog ett ganska bra foto tror jag faktiskt.

Sedan hade vi spanska, avslutningsövning och lite annat smått och gott. Tråkigt med andra ord. For hem, duschade, blev återigen brunhårig och ren(!!!!)! Sedan var det dags för föräldrar möte på skolan. Naturligtvis skulle vi vara närvarande just idag, tråkigt värre. kollade på allas photostorys och minglade runt och kollade på friggebodarna. Inge vidare, så vi och alla andra stack ganska tidigt. For ner i byn, inhandlade lite viktiga saker. Typ som tuggummi och minimajs.  Så nu tänkte jag sätta mig med mina minimajs och finputsa lite på inlämningen av boken som ska lämnas in imorgon. Så dags att sätta mig i arbete.

Fredag imorgon, det gör min kväll!

everybody's changing

Ärligt talat, jag mår skit!
Och har gjort det iprincip hela dagen. Vill skita i skolan imorgon, men spexfotot vill jag faktiskt inte missa. Det är ju liksom lite höjdpunkten av att avsluta sitt sista år på gemöskolan. Får väl se hur jag tar mig igenom dagen, om jag ens tar mig upp.

well. Kvällen har spenderats med Fisk, trots våra sjukdomar hit och dit. Men två sjuka tillsammans är väl bättre än två sjuka ensamma? eller hur man skall uttrycka sig. Det blev som vanligt en massa massa prat, lite one tree hill och lite bus. Eftersom vi båda var helt sjuka och dana så blev det inte så länge, utan någon timme räckte fint. Jag var helt död efter det.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, och duscha riktigt varmt och riktigt länge. Kan behövas. Får väl hålla tummarna lite på att jag kan sova inatt också. Att sova helt täppt i näsan är inget att hurra över, tro mig. Well, jag nämnde duschen va? Det är dit jag ska nu. godnatt! tjingtjong!

just nu saknar jag, min alldeles för söta mamma, för mycket.
Besides, det är ju faktiskt hennes födelsedag idag. Så ett stort grattis älskade mor.
Men på söndag kommer hon igen, bara några dagar. big huge love.

as we go on

Ganska onödig skoldag idag tycker jag allt.

Började med simning, och jag kunde inte vara med för förkylningen och halsont. Så jag fick klara med på att ta tiden när  de andra livräddade, samt bli nerskvätt av alla klumpiga badare. När alla duschade stack jag upp och pratade lite med Adam och Timmie. När deras matte började dissade dem mig och jag stack tillbaka till skolan, i ösregnet. Hade avslutningsträning, sång för glatta livet. Eller... inte. Tråkigt. Fick besök av tandhälsan som skulle prata om vad och vad man inte bör äta/dricka. Sedan blev det lite mattesnack. Fick tillbaka provet och så, helt okej gick det. Efter maten åkte vi ner till blomé för att lyssna på en söt liten tant som skulle prata om sin tid i koncentrationsläger. Måste ha varit hemskt, det lät jättehemskt iallfall. Usch.

nu måste jag äta lite.. skriver mer senare :) puss

when you find someone you really care about

Först och främst....
GRATTIS TILL KÖRKORTET BIG SIS!
- nu kan jag få skjuts vart jag vill, feels good :D!

Dagen började med Nationella prov i matte. Enligt min magkänsla gick det nog ganska bra. En uppgift som jag inte ens skrev på bara, åt pipan med mango och apelsinträd måste jag ju säga. Bara vänta och se på resultaten sedan. Fick tillbaka våra spanskaprov idag också, och jag är nöjd faktiskt. Läs/hör gick bättre än jag trodde också. Sedan hade vi en timme genomgång av samhällsekonomin. Det var tråkigt, och vi pratade nog bort nästan hela genomgången, tyckte vår lärare iallafall.

Just nu sitter jag här och känner mig riktigt fet. Det var ingen vidare god mat i skolan, så vi for ner till Amigo och där blev det pommestallrik. Sedan hade jag och pappa bestämt att om Martina lyckades ta körkortet så skulle vi ut och äta för att fira lite ikväll. Och det gjorde hon. Då blev det ännu mera fetmat på sorello. Winersnitzel (hej rättstavarN), så nu skulle jag kunna rulla några mil känns det som. Konstigt nog. Men rullade en runda med mollen sedan, så jag har fått rulla av mig lite iallfall. :)
Jag sitter även och funderar på om jag har något särskilt som skall göras tills imorgon vad det gäller skolan. Men kan faktiskt inte komma på något, så det ser ut att bli en lugn kväll för min del. Det lutar åt att bli ett par avsnitt one tree hill. Nytt avsnitt idag! :D  och ifall ni antecknar, så kan ni ju också skriva upp att jag är sjuk. Jag är förkyld och har jävligt ont i halsen. Men jag tar mig genom dagen anyway :) För er som antecknade alltså.

s(p)exfoto

Vi har bestämt oss för hur vårt spexfoto ska se ut. Riktigt smarrigt tror jag att det kommer att bli. Men kommer inte att avslöja vårat tema eftersom höger-sidan av vår klass fick sin idé tagen av en annan skola. Vilket är lite tråkigt. Därav kommer jag inte avslöja våra tankar kring detta. Kan ju iallfall avslöja så mycket som så att jag ska vara denna vackra krabat.

är hon inte alldeles för söt?
Jag tror detta kommer att bli bra i vilket fall som helst :)
på torsdag får ni veta hur det kommer att se ut

dansshow



as I said. Jävligt duktiga! :)

When you meet the one, the other is always close

Dansshowen igår var mycket bra och alla var hur duktiga som helst! Resten av dagen satt jag och läste de resterande typ 200sidorna jag hade kvar i boken. Vilket tog mig ett par timmar. Sedan skrev jag en text och förberedde det muntliga. Och det tog mig ungefär hela kvällen, still  not done. Men redovisningen idag gick bra, tror jag. Första utomhus idrotten hade vi idag också, och det blåste som fan. Riktigt kallt. Fast jag var inte med heller, ont i ryggen, plus att vi ändå bara spelade brännboll. Och en poängräknare behövdes, klart jag är där och ställer upp. Sålänge jag får vara fullt påklädd.

imorgon är det dags för nationella i matte igen. Får hoppas att det går som det ska. Wish me luck!

förresten, så verkar det finns folk som tror att min mamma inte får vara kvar i sverige? hahaha. Var nog det värsta jag hört på ett tag. Det är i vilket fall inte så, och hon är där enbart på semester och kommer hem på söndag. Så, nu vet ni alla som pratar och inte vet något om det :) Hon är enbart på semester!

nu ska jag fortsätta att kolla på top model. pusshej leverpastej

thanks for the memories, even though they weren't so great

Jag måste fälla en liten tår nu. Söndag idag, vilket innebär att det är skola imorgon. Det är det värt att fälla många tårar för, om man nu känner för det. Jag tänkte dock göra det bästa av min söndag.

Men igår. Pös hem till Adam ett par timmar, fikade och sådant trevligt. Kollade på någon störd, äcklig film och sedan åkte jag hem igen. Eller inte hem, pappa körde mig direkt till Joel där det var fest. Fest och fest, några drack, några var till sällskap. Thank god att det inte var några 94or där, haha. De tar liiite kål på mig. Wonder why?! :)
En ganska trevlig kväll alltså, han föräldrar är för guullliga måste jag säga :) Det  slutade dock jävligt sent för min del om jag ska vara ärlig. Att gå hem från Joel runt halv 4, helt själv, mitt i natten är inget man hurrar över. De tog ju sin lilla tid måste jag säga. Lite omvägar här och där och sedan vart jag hemma.

Idag är det tänkt att jag ska:
- dra och hämta min moppehjälm hos fia
- åka och köpa blommor
- kolla på dansuppvisning
- (kanske) kolla på match
- plugga!
 
Dags för punkt ett. So long! :)

I would give it all up for one last moment with you.

you're everything I need

What a wonderfult day!
Har hunnit med en fika med robin och daniel, promenera, vilat, och solat på framsidan. Alltså inte mycket, men ack så skönt. Fast de fina dagarna verkar ha fått sina dagar nu, skulle jag tro. Snart har det vänt och det kommer säkert att börja regna, a lot. Men vi har nog alla hunnit njuta av dessa otroligt fina dagar av våren. Frågan är väl bara när vi får se denna slags värme nästa gång?
Vad ska man göra ikväll då? Suggestions? :)


This is morning
That's when I spend the most time
Thinking 'bout what I've given up
This is a warning
When you start the day just to close the curtains
You're thinking 'bout what I've given up

goodmorning!

God morgon åt folket. Min morgon är själv lite sisådär. Klockan är alldeles för lite för att jag ens ska ha funderat på att vakna en lördag. Men vad gör man när någon kommer och slickar dig i örat? Nä, man känner sig alltså ganska hjälplös. Haha!

Igår spenderade jag kvällen hemma framför one tree hill, eftersom planerna hade ändrats. Kalla mig nörd, men nu har jag börjat om från säsong 1, igen. Känner mig lite som en nolifer, men whatever. Jag tyckte iallfall att det var mysigt :)

och nu såhär på morgonkvisten då ingen annan är vaken så får jag väl kolla lite one tree hill. Fullt rättvist tycker jag. see you later alligator.

I'm done

deceitfulness '
- that's all I'm saying.

your art matters, it's what got me here

Fy. Vart har den riktigt värmen tagit vägen? Efter att ha legat inne ett par timmar för att kolla på one tree hill så bestämde jag mig för att gå ut och sola lite. Men det blåste kallt och solen var inte den samma. Jag får hoppas på bättre värme imorgon. (:

Nu sitter jag och kollar på något mat-program. Och fråga mig inte varför jag gör det, för det är så jävla tråkigt. Antar att jag inte har något bättre för mig just nu iaf. Funderar på att lägga mig ute och läsa lite, har ju en bok som ska vara utläst till typ... måndag? Yey! Det suger. Skolan suger.

Men vi gör de på ett bra sätt :)

ta mig till en plats där jag finner lycka

Usch, det är redan fredag. Känns lite tråkigt att säga de, jag hade gärna velat ha några dagar meeeer! Men ja, har ju trots allt två dagar till att avnjuta.
Igår vad de varlborg. Innebar panik hela dagen eftersom jag inte förrän ett par timmar innan vart jag skulle vara. Det är alltid så med folket i älmhult, ingen vet förrän sista sekundrarna. Men så länge det alltid slutar bra, mår jag bra ;D Kvällen startade iallfall hemma hos Arnell. Festen var i full igång redan när jag och Sara kom. Och allt var bara bra. Framåt halv 12 -12 tiden drog vi vidare till Daniel Pelgard, men där hade festen nästan slutat. Vad vi fann när vi kom fram var ett par killar liggandes på golvet och dammsugade varandra för full. Ingen vacker syn :) Som alltid glömmer jag bort min kära kamera och inte en enda bild knäpptes till. Jag är alldeles för dålig på att ta kort på fester, ackack! Måste vi ändra på :)

Idag ska jag nog bara chilla och ta det lugnt :)

Gammal försenat inlägg. från 29/4

Igår var en så otroligt bra dag, en så bra dag att jag inte ens hann slänga in ett inlägg i min käre blogg. Illa.  Direkt efter skolan åkte vi ner till helsingborg för att hämta lille Molle. Nån timmes bilresa, och sedan var vi framme. Jag blev helt till mig när man hörde de tre små liven tjuta och skälla lite. Alla hundarna var riktigt söta, men för att skryta lite så var den vi fick med oss hem aningen sötare. Åh så små! De var mycket mindre en vad de ser ut att vara på bilden.
Vi packade in oss fyra i bilen och styrde mot älmhult. Jag sov hela bilresan dit, och nästan hela hem. Älskar att sova i bilen, även om det inte är lika skönt när man sedan vaknar med världens nackspärr, men det är smällar man får ta :)

Idag har vi haft två inlämningar och en debatt i skolan. Inlämningarna skrev jag länge på igår och träningsdagboken slutade på 7 sidor. Får hoppas att det blev bra också. Debatten gick också bra, trots att vi var den mest oförberedda gruppen var vi de som pratade mest och längst.  På lunchen chillade vi ute med en varsin glass, och det var gott. Känns precis som sommar. Precis som dem veckorna ska göra precis innan sommarlovet, helt underbart med andra ord :)

Nu har vi hela 4dagars ledighet att njuta av. Dessutom är det Valborg. Mysig helg tror jag att det kommer att bli, eller, rättare sagt, jag hoppas det. Vart ska ni fira Valborg då? :)


RSS 2.0