sjuttonde april

Helgen har varit så bra, skön och känts allmänt lång. Gillar när helgen är lång, man känner att man får ut så mycket av den samtidigt som man är utvilad och hyfsat redo för en ny vecka. 

Gick en lång runda efter jobbet i fredags för att njuta lite av solen som valde att kika fram. Målade klart de sista äppellådorna, åkte och handlade och lagade kräftstjärtsoppa och bakade en halloncheesecake. Martina kom hem från Göteborg och kom inom en sväng på kvällen innan det var dags för att sova. 

Klockan 8 ringde klockan på lördagen och cirkelgym X väntade tillsammans med Amanda. Sjukt gött att ha tagit sig dit och tagit sig igenom det jobbigaste passet på Friskis. Fixade lite presenter och sedan var ser dags för seriepremiär i hallaryd. Det regnade på oss, men vid den korta stund solen valde att komma fram var det riktigt skönt. 

På kvällen åkte vi hem till mamma och pappa, blev bjudna på mat och firade Martina som fyller år nästa helg. Hela 25 år!! Spelade vem vill bli miljonär och ni kan ju gissa vem som vann! Hehe. 

Idag har varit en såndär lång dag, en dag som aldrig tycks ta slut men man har hunnit med massor  Brunch kl 9:30 med Daniel, Martina och pappa. Åkte och köpte en toastol. Sedan blev det hårdträning hos Johanna i hennes lilla gym. Städade lite och sedan var det namngivelse för fina Leo! Var hemma igen runt 7, mer städning och matlagning. 

Nu ligger jag helt däckad i sängen. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag har haft. 











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0