fjortonde februari

Snart är ännu en fin helg över.
 
I fredags slutade jag tidigt, tog en runda i byn för att fixa lite presenter. Vid halv 5 mötte jag upp Sabina på stationen och vi satte oss på tåget mot Hässleholm. Då Elin var på lite ärenden passade jag och Sabina på att utforska lite. Hittade till HM och Vero Moda, ungefär så mycket vi hann. Åkte hem till Elin, direkt upp med vinet och ost-brickan, massa prat och sedan tog vi tåget till Malmö. Åt på pinchos och drack drink innan vi tog tåget hem igen och la oss på soffan och däckade.
 
Åkte tåget vid tjugo i 11, åkte hem till mamma och pappa som jag inte träffat sedan de kom hem från Thailand. Drack te och pratade, så mysigt. På kvällen bunkrade jag och daniel upp för en skön kväll hemma. Vi beställde pizza och dukade upp med dipp och chips och kollade på melodifestivalen. Känns som att jag varit på språng mycket nu, så kändes skönt att bara vara hemma faktiskt.
 
Nu sitter jag vid datorn och försöker att ta igen det plugg jag missat för att jag varit alldeles för lat för att ta tag i det under veckan. I eftermiddag ska vi hem till Ida och Eldin, bebismys!! Sedan ska vi hem en runda till mina föräldrar då min syster är hemma från göteborg en snabbis!
 
Glad alla hjärtans dag på er alla!!











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0