sjuttonde maj

Hallå, har helt glömt att uppdatera er mina vänner om Toughest. Det var SÅ kul. Det var inte alls vad jag hade förväntat mig, samtidigt som det ändå var det på något konstigt sätt. 
 
Halv 8 styrde vi bilen mot Malmö. Började dagen på bästa sätt med hotellfrukost när vi kom fram. Solen sken och det var 25 grader! Helt underbart. Åkte till området där Toughest hölls, tittade på när eliten sprang och bara njöt av stämning och vädret. Tjugo i ett hade vi starttid och adrenalinet pumpade i kroppen. Sprang och sprang och sprang och tog oss igenom hinder och allt. Klarade så många mer hinder än jag kunde ana och tiden var inte heller helt galen. Absolut något jag kommer att göra igen. Så glad jag hade Johanna vid min sida!!
 
På kvällen åt vi på Pinchos och dagen efter hotellfrukost innan hemfärd. Lagom ömma och trasiga i kroppen.
 
De två senaste veckorna har bara sprungit förbi. Började väldigt bra efter Toughest med fint väder hela veckan, men denna veckan har det varit desto värre med vädret. I veckan har vi målat altanen och börjat bygga nya utemöbler, kul med förändring.
 
Idag har det varit hyftsat väder. Har egentigen mest fixat idag. Handlat, lagat mat, pluggat och passade på att ta en löptur på kvällskvisten när solen ändå tittade fram. Imorgon är det dags för första agentmötet med jobbet. Malmö i tre dagar. Hotellfrukost <3
















Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0