you make me wanna lala.

la la la . händer ingenting , har nyss ätit tårta , det var mkt gott och så :) .har haft gäster och sådant här nu , det var lite trevligt det. fast jag var i ochförsig inte hemma mer än en timme när dem var här ^^ hgöhö . var och träffade Angelica och Salome, väldigt roligt och trevligt :) . träffade en väldigt väldigt mysko serb, han typ tränade karater och sådant mitt ute på torget ?! ofta man gör det ^^ hahah , och vi bara garvade :) . well, hade trevligt iallfall :)  tänkte ta en kort summering av sommarlovet : jag har alltså hunnit, 
* bada
*sola
* tälta med danskarna 
* varit med älskade Salome 
* varit med annat gott folk
* varit ute med gummibåten
* fyllt år
* shoppat
* "fiesta" ! dock inget allvarligt ;) . ja de var lite iallfall, har nog hinnut en mkt mer, fast ja, jag har ju mitt minne att klaga på. det är som sagt inte världsbäst. bäst hittils har nog gummibåts turen + danskarna varit. hahah ojjojoj. det tog oss ca en och en halv timme att ro ut till ön vi skulle. sen var vi uppe och kikade på ön max 2 minuter.. sen så var de till att ro hem igen för att vi frös åt helvete! omaajgad ;) haha turen tillbaka gick dubbelt så fort kändes det som. allsång och prat. fyfan sådan tycker vi om :) när vi kom tillbaka så låg de två pojkar jämte våra saker, och vi ba whuut ?! haha , sen ja, de var snälla iallfall .
men oj, nu är lovet fan slut snart, och jag har inte träffat dig typ ngn gång. det känns väldigt väldigt tråkigt måste jag säga. men jag hoppas på det. väldigtmkt.. nänu har jag inte tid att skriva mer (A) hööh, skriver ändå bara en massa skit tillslut. men ha de fint everybody :D . kiss & huuug ! ;)

DUDUDUD :$ <3
image5image4



Kommentarer
Sanna

Kristin du är sötast,,/Sanna

2007-08-04 @ 23:28:21
URL: http://[email protected]
Sanna!

Kirre du är ju så söööt!:-)

2007-08-21 @ 19:01:40
URL: http://[email protected]


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0