jag vill kunna se dig i ögonen, och säga sanningen.

tjollahoppsan.
jag kom på något bra jag skulle ha skrivit här, men nu har jag bara helt plötsligt glömt bort det.
jag får väl ta och berätta om min dag istället eller något, så dyker det kasnke upp igen. Nå, min dag har varit helt okej faktiskt. Började med som alltid, vakna, stiga upp ur sängen, vilket jag absolut inte kände för idag. Skoldagen började med mentorstid, och det var ingevidare. språkval, sen egetarbete, som var aningen bättre. Engelskan sög helt och hållet, vi hade oförberett prov. Men jag tror faktiskt det gick rätt bra, det känns som det iallafall. So sista timmen, roligaste timmen idag. Bjelk snackade rättsalar, vi snackade allt utom det. haha , och ja, salome, du är duktig på att rita snögubbar, mihii, och sen som ni vet, så har ju paulina en rätt så jävligt bra hörsel :)

Kristin: alltså, jag måste gå på dass "/
Paulina: VA?! ska du få orgasm?! :O .

mihii, flum alltså :) Efterskolan blev det konfan, sjukt segt med en tjockis där bak, fast fram kom vi iallfall. sen blev de bullar och clementin. "Bullar" mihiii, :) . läsning, vi ska visst inte misstolka herren vår Guds namn. ja då blir det ju inte mer OMG?! uttryck längre antagligen (a). eller, herregud! ja, livet är inte lätt.
Sen hem, äta lite, och sen åka till barngymnastiken. det var trevligt idag, faktiskt. ska ju börja träna inför juluppvisningen, ja hur ska detta gå? det märker vi. sen cykla hem i regn, kallt å blåsigt. bläe, och snart ska jag åka till träningen, extra träning inför tävligen, och jag är fett nervös alltså :O  det är typ 63 lag som ska vara med?! ouhff, det lär bli töfft. wellwell, det går som det går. näe, men om jag skulle ta å gå och göra mig i ordning nu, ha de finast allihopa. pouwspouws. <3 (:

it's not the same without you. "/, och jag saknar röven av mig, för du betyder en del.    T.
image31


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0