du vet var du har mig.

damer och herrar, idag är det tisdag.
denna tisdagen innebar hemkunskapsprov, och ja ska väl inte överdriva med att säga att det gick kanon, för det gjorde det inte. men bra gick det skulle jag tro. sen hade vi mentorstid och efte det språkval. lunchrast emellan det och det är ju helt kanonväder ute. så satt ute och flummade lite med när&kära. sen hade sexorna hållt på att labba på kemin, så brandlarmet gick. typiskt er. Ja, men ja, eftersom vädret höll i sig så var de ingen fara att stå där ute. värre var de senast det var brandövning, då det var typ 2 decimeter snö och iskallt ute. det är inte vad vi kallar toppen. nåväl, sista lektionen hade vi lite läsloggbok och eget. inte så tråkigt det nä. tiden rullar ju på för fasen.

Efter skolan stack jag och johannan in en snabb runda på lindex, tittade och kände men hittade inget. cyklade hem och läste igenom revolutionen. prov imorgon vettni. fast, det är 1 x 2 frågor, så jag kan faktiskt helt erkänna, att jag inte kommer att orka plugga så jädrans mycket på det. satt uppe länge, länge igår med hemkunskapen. fy för läxor och prov. nåväl, sen blev det träning. och jagvet, jag känner kasnke detta väldigt ofta nu för tiden. men det här var verkligen den bästa träningen evah. höhö. vi börjar faktiskt bli gansak duktiga, jag själv är väldigt stolt över min insats. (a)

Jaja, slut på det roliga. imorgon är det Varlborg. och jag vet inte vart jag ska ta vägen :O ingen fest någonstans där man kasnke kan vara välkommen? :$ :$ nåväl, över till plugg. ska nog läsa det ett par gånger till ivartfall.

monika kristin karlsson

image52
jag saknar oss.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0