maybe some other day.

tjobido.
vad är bäst på hela veckan? Jo, det ska jag säga er. Fredagar. (: man får alltid den lite mer glada känslan när man vaknar, eftersom man då vet att när skolan är slut, så är det helg. :) skolan var som vanligt, inget roligare än det andra vad jag kan minnas. ingen idrott idag heller, pga. ngn fairplaycup i fotboll. sug. ;). nåväl, även om vädret inte var lika på topp som den varit de senaste dagarna så tycker jag att denna dagen har flytit på rätt rejält. 2h&15min lång lektion sista lektionen. och jag var flitig, första gången på ett tag, höhö. :) . Ja, sen knallade jag hem på cykeln min, åt&kollade lite andra avenyn, AA enligt sara, hoho. och sen satte jag upp studdsmattan, enbart för fisk's skull. men det blev inte mycket hoppande, tycker det var lite läskigt att skiten knarrade som tusan. så ja, jag struntade i att hoppa :P. sen kom sara inrusandes i mitt rum :D:D och jag blir alltid lika glad av henne, verkligen :) :) :) :)!

blev en massa snack idag, eftersom vi inte hann med det igår. från a till ö, mellan himmel och jord. åh, sådant är precis vad kurt behöver på fredagar :) .sen åkte jag med sara&tina ner till byn, bara för att ta en snabbis in på Lindex och titta om dem hade något vackert. men icke, det var inte riktigt vad jag hade väntat mig, men alltid kul med lite nytt kött i vår extremt stora stad. härligt! (:  När vi kom hem låg vi mest på studdsmattan pratade, sen gick vi in och fikade lite, bullar&bullar! kanon :D . höhö, sen kom jp&andy, trevligt värre. :) och även robin efter ngn timme. alltid lika trevligt att spendera some time med dessa pysar!

imon är det uppvisning som gäller, på torget. fyfan! jag varken orkar eller vill, faktiskt. nåväl, det får gå an. grillkväll i näset på kvällen dessutom, då har jag iaf ngt att längta efter :D . blir även uppvisning på söndag, fast då i liatorp, vi får väl hoppas på det bästa ;) nu ska jag nog sova, eller checka movie. godnatt' PUUUSSSS!

monika kristin karlsson - som ni alla vet.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0