ready to fall

Igår blev en riktigt bra dag faktiskt. Den började med en tripp till växjö med sara och robin som sagt. Blev lite shopping för oss alla, jeans och två linnen blev det för min del. Käkade på kina restaurang och sådant också. Mysigt värre.
"Jag tänker hoppa, ner från eiffeltornet" - för det var ju så han dog, eller hur?

Ja, kom hem runt halv sju någongång, kilade in i duschen och sedan tittade Sara förbi ytterliggare igen. Always funny. Pratade en massa, körde igenom 'jag har aldrig' och sen började vi att fixa oss eftersom det var fest hos Domina. Så jag och Sara promenixade ner till henne, med våran egna mycket roliga förfest, xD Ja, men väl framme mötte vi lite trevligt folk. Blev lite allsång för mig och sara, sen drog vi vidare till klöxhult när klockan blev 12 kasnke eller något. Där var ett äppelkrig på full gång. Pratade en massa och sådant. Himlans trevligt må jag säga. Vissa mådde ju då bättre än andra :) haha. Ja, sen när de flesta stuckit så satt jag och sara kvar och pratade med pierre och mathias. Mucho trevligt. Drog hem sen, var hemma runt tjugo i 4, och vi somnade med en gång. Riktigt skönt. 

Idag vaknade vi väl runt halv tolv tiden. Usch, har typ inte sovit såhär länge på hela lovet, men det var de värt, för shit va roligt vi hade. Vissa av oss vill säga. :) Så tack alla återigen. Och bilder kommer när kameran är laddad (:
Annars händer väl inget särskilt idag, ska bara sova och ta det lugnt antar jag :). Kasnke träffar någon rolig tös eller något :)

over and out
kristin



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0