I rather do nothing, than do anything I don't love

Denna dag har traskat förbi rätt fort trots det mycket dåliga vädret. Började med att jag pappa och martina åkte och handlade lite, sedan hem igen. Jag satte igång att städa lite och sedan for jag och pappsen ner till bibblan. Skulle lämna och låna lite böcker. Och när jag traskar runt bland hyllorna får jag syn på evelina och titti, oväntat, men mycket trevligt. Så det blev till att prata lite skvaller och annat sådant. Heltoppen! Plockade ner en bok från hyllan i panik av att vi skulle fara hem igen. Inte för att jag lär hinna/orka/få lust till att läsa den.
Sen pallrade vi oss hem i ösregnet och jag fortsatte lite med städningen, efter det kilade jag in i duschen och sådant. Vid 6 tiden fick jag lite besök av Adam, trevligt :). Tittade på film och så. White chicks och what happens in vegas. Super trevligt, och även lite prat blev det :)
Nu sitter jag här, och ska snart nana, blir växjö imorgon med käraste Sara och robin. Sara ska handla födelsedagspresent till sin käre fader. Och vi joinar henne. Får väl se om jag hittar något, vilket jag inte hoppas på. Eftersom jag själv bestämt mig för att inte slösa pengar. Vi får väl se hur detta går.

Nu är det bara två veckor kvar till skolan börjar. Borde jag skratta eller gråta? Jag antar att jag väljer båda delarna. För på ett sätt ska det bli roligt att komma tillbaka, träffa alla vännerna och så. Och se hur allting har förändras. Om det nu ska vara bra på något sätt, det vet jag inte ännu. Men jag antar att folk måste förändras, och jag vet, det behöver inte bli åt det dåliga hållet, men inte heller det bra. Det återstår att se. Nä nu ska jag lägga mig i min sköna säng och njuta av tv:n. Goodnight everybody!

over and out
kristin

   
jag tokälskar dig. (:



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0